Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Miért lesz a házasságok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lesz a házasságok többségében idővel sima szájra puszi a csókolózásból?

Figyelt kérdés

A férfiak nem szeretnek csókolózni? Vagy csak nem igénylik úgy?

Az utcánkban 4 baráti családdal szoktunk rendszeresen összejárni, szomszédolni, főleg mivel a gyerekeink is jóba vannak egymással, ezért gyakran találkozunk velük.

Múltkor szóba került valahogy ez a téma, egyikük olvasott valami ilyesmit a neten és rákérdezett, hogy mi mit gondolunk erről. Mármint, hogy egy idő után már nem csókolózunk úgy a férjeinkkel, helyette szájrapuszi van. Ha elmegy otthonról, ha megjön a munkából, ha jó éjt puszit vagy jó reggelt puszit ad, vagy csak úgy kedveskedni akar, ez mind-mind egy egyszerű puszi a szánkra, és csókolózni már gyakorlatilag csak előjáték alatt meg szex közben szoktunk.

Ami engem illet, eddig számomra ez teljesen átlagos dolognak tűnt, nem is igazán vettem észre, csak most, hogy konkrétan kitértünk erre a témára, de akkor be kellett látnunk, hogy bizony, ez mindannyiunknál így megy.

Ez vajon általános? Másoknál is így van? Vagy csak én lakom ilyen defektes szomszédságban? :D

Vannak itt olyan házastársak, akik évek múltán is ugyanúgy rendszeresen csókolóznak csak úgy, mint annak idején?

34/N

2015. jan. 16. 09:15
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
85%
Nem kell itt foglalkozni a lepontozással, ha tehetném az életem nem állna másból csak sok csók és séta :-)
2015. jan. 16. 10:21
 12/19 A kérdező kommentje:

Én mindenkinek zöld kezet nyomtam, nem tudom, miért lettek így lehúzva a válaszok... :(

Mindenesetre úgy tűnik, ez a többségnél is így van, ahogy fentebb írtam. Mi 6 éve vagyunk házasok (amúgy 10 éve vagyunk együtt), szerelemből házasodtunk, mégis ez a jellemző. Oké, néha nálunk is van csók persze, nem csak szex közben, hanem csak úgy is, de azt be kell ismerni, hogy nálunk az a ritka eset.

Én kifejezetten szeretek csókolózni, de úgy vettem észre, hogy a férjem elvan így, neki nem olyan fontos az ilyesfajta érzelemnyilvánítás, mint nekünk, nőknek.

Odajön hozzám napközben többször is csak úgy egy-egy puszit adni, megcirógat ha elmegyek mellette, megsimogatja a hátamat, beletúr a hajamba, megölelget, de csókolózni tényleg nem igazán szokott magától, csak ha én kezdeményezem.

2015. jan. 16. 10:54
 13/19 anonim ***** válasza:
Nálunk már az elejétől fogva puszi volt a találkozásnál, elköszönésnél, jó reggelt - jó estétnél, kedveskedésnél. Csókolózás meg szerelmeskedés közben szokott lenni, ÉS csak úgy random mikor összebújunk. Nekem is intimebb az összebújás, mint a csókolózás.
2015. jan. 16. 17:13
 14/19 anonim ***** válasza:

Szerintem ez teljesen természetes. Ugyanúgy ahogy a szerelem kezdeti stádiumában szinte még élve felfalnánk a párunkat, ez az évek előrehaladtával rohamosan visszavesz a lendületből... Ez természetes!

Mi sem csókolózunk...még szexnél sem! Utáljuk már az ilyen nyálcserés undiságokat...szóval nem. Ettől függetlenül imádjuk egymást már 11 éve. (amúgy az én ismeretségi körömben sem divat x év után még csókolózni.....)

2015. jan. 16. 17:56
 15/19 anonim ***** válasza:

Szerintem nem igénylik annyira a csókolózást, mint mi nők :(

Mi is régebben többet csókolóztunk, de mióta megvan a gyerek azért nem nyaljuk faljuk egymást ;)

De én azért bele csempészek a mindennapokba 1-1 hosszún csókot, mert én nagyon szeretem és igénylem!!!

10 év házasság után is...

2015. jan. 17. 01:59
 16/19 anonim ***** válasza:

12, kérdező

És beszéltetek már erről?

Mármint azért kérdezem,mert mi igen.

Én pontosan tudom, hogy a férjem sem anynyira kedveli a francia csók klasszikus változatat,mamit már kifejtettem.

Ezert kérdeztem ki mit ért csók és puszi alatt..mert hihetetlen, de ez sem feltetlenül egyertelmű.

Olyan puszit, amit a masik arcara is ad az ember , egymás szájára csak masok jelenlétében buszon elköszönéskor adnunk kb, egyébként ennél azért több van..

Szerintem ha neked ennyire lenne igényed rá akkor érdemes beszélni róla, arról is, hogy neked ez nem feltetlenül jelenti a szex előszobáját.

Emberek vagyunk, megadatott a kommunikáció lehetősége.

Bár ha csókolózással töltünk időt abból nekünk is gyakran szeretkezés lesz, hiszen ezt otthon,mvagy olyan helyen tesszük, ahol nincs senki, akkor meg az érzékek beindulnake még jobban, felizgat minket a csókolőzás.

A nehéz napjaimon maradunk a siminél csóknál. Ha csókolózunk, és nem csak megcsókoltuk egymást

6.

2015. jan. 17. 05:19
 17/19 anonim ***** válasza:

Többen is írták,hogy a csók után a férfi valahol természetesnek veszi a folytatást és ez bizony nem mindig lehetséges.

Este ha hazaér a munkából hosszú szájrapuszi van,ennél több nem is lehetne,mert sorba állnak a gyerekek.

Most reggel is ha elmegy húzzam fel csórikámat,hogy szenvedjen míg lehiggad?

Nem mondom,hogy sosincs csók folytatás nélkül,de mindennek megvan a maga ideje.

12 év!

2015. jan. 17. 10:32
 18/19 anonim ***** válasza:
26 éves vagyok és életemben nem láttam a szüleimet csókolózni. 32 éve házasok.
2015. jan. 17. 10:37
 19/19 anonim ***** válasza:
Mert elmúlt a szerelem.
2015. jan. 17. 12:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!