Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mit tegyek ha a vőlegényem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha a vőlegényem vezetékneve megegyezik az enyémmel?

Figyelt kérdés
Aki hasonló helyzetbe került már, azok milyen megoldást választottak? Azon túl, hogy hagyjam meg a nevemet... Szerettem volna ha "látszódik", hogy férjnél vagyok. Xné ZV akartam lenni. De ez így elég érdekesen festene...
2015. jan. 2. 18:13
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
78%
#10: A feleség nevét is kaphatja a gyerek, csak utána a többit gyereknek is azt kell adni az adott házasságon belül.
2015. jan. 2. 19:38
 12/16 anonim ***** válasza:
74%

Nálunk így volt/van. :)

Én felvettem a férjem nevét :D Komolyan megkérdezte az anyakönyvvezető, hogy akkor melyik lesz? Mert neki be kell ikszelnie. Ez a lánykori Szabó, vagy a férjem Szabója... :D :D

Elvileg át is kellett volna íratnom az okmányaim egy részét, mert ott van olyan, hogy név, majd lánykori név, és mindkét sorban ugyanaz szerepel. Persze hülye lettem volna így csinálni, majd ha lejárnak, akkor átíratom.

2015. jan. 2. 21:27
 13/16 anonim ***** válasza:
A Szabó Pálné Szabó Kata miért nem jó? Nem tudom, mi a keresztneved és hogy melyik vezetéknévről van szó, de ha így nem nagyon hosszú, akkor én ezt választanám.
2015. jan. 3. 11:21
 14/16 anonim ***** válasza:

Nekem tetszik a Szabóné Szabó Anna. Szerintem semmi baj nincs vele.

Az Sz. Szabó Anna se rossz, bár az kicsit fura. Ez íróknál szokott lenni, hogy miután megházasodsz utána is felismerjenek.

2015. jan. 3. 19:49
 15/16 anonim ***** válasza:

Én nem értem mi ez a marhaság, hogy mindenki kell lássa, hogy férjnél van valaki.

Ahelyett, hogy örülnél, hogy megegyezik a nevetek, és iratokat sem kell csináltatni... nincs jobb dolgotok, mint utánajárni ilyesmiknek és költekezni?

Ajánlom, hogy erre szánt időt és pénzt - főleg ilyen helyzetben, hogy még meg is egyezik a név!!!!!!!!!!! - fordístd jótékonysági célra, önkéntességre.

A homlokodra felragaszthatsz egy olcsó matricát, hogy FÉRJEZETT VAGYOK. Olcsóbb lesz.

Hogy micsoda gondjaik vannak egyeseknek.

2015. jan. 4. 00:11
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Előző: van, akinek fő élet célja, hogy férjhez menjen, és világgá akarja kürtölni :)
2015. jan. 4. 00:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!