Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feleségek! Ti egyedül/barátnökkel szilveztereztek vagy a férjetekkel?
nem tudom miért lett lepontozva a 2.
szerintem is egy bizonyos kor felett, az a természetes, ha mindenki a párjával/férjével akar lenni szilveszterkor.
ezzel nem azt akarom mondani, hogy maradjon mindenki otthon nézni a tvt, hanem hogy ha engem csajos buliba hívtak, akkor megértik a barátnőim, hogy inkább a férjemmel lennék.
ha mehetnénk mind a ketten, akkor mennénk. de nem akarom külön tölteni tőle az év utolsó napját.
nem vagyok annak a híve, hogy ha valaki férjhez megy, akkor felejtse el az összes barátnőjét, de ezen az egy napon megérthetik, ha nem megyek velük egyedül.
Kedves utolsó, nagyon sajnálom! Akkor én meg sem szólalok!
Én szívesen mennék valahová, még ha 1-2 órácskára is táncházba.
otthon is lehet jól érzeni magunkat.
ha van rá keret, süss vagy vegyél nasit. én idén virlibe hosszában zsebet vágok, rakok bele kevés sajtot. becsavorom baconbe, és megsütöm a sütőben. ezt hotdog kiflibe rakjuk, ketchupozzuk.
előkészítettük a kedvenc filmjeinket, és abból lesz majd maraton.
alkoholt évente 1-2x iszunk, most betáraztunk borból meg pezsgőből. még lehet forralt bort csinálok.
el leszünk így itthon is
de ha csak beülnénk a tv elé, és néznénk a számomra dögunalmas kabaré maratonokat, akkor én is rosszul érezném magam a mai nap miatt.
találj ki valamit amit szívesen csináltok.
vagy ha nagyon menni akarsz, legalább kérd meg, hogy ha van tűzijáték azt nézzétek meg.
vagy ha van pénzetek, akkor étteremben, ha nem kellett előre foglalni, oda üljetek be.
de ha nagyon nem akar menni sehova, akkor ne erőltesd, nincs rosszabb egy morgó pasinál, aki számolja a perceket hogy meddig tart még:D
Mi eddig mindig együtt voltunk szilveszterkor a férjemmel, na nem otthon, mert fiatalok vagyunk (én 26, ő 25), buliztunk a barátainkkal.
Az idei év kicsit más, hívtak minket bulizni, a férjem megy is, én viszont itthon maradok, mert 12 hetes terhes vagyok, és még eléggé gyötör a hányinger. Kérdezte, hogy itthon maradjon-e velem, én küldtem el bulizni, én úgyis csak kínlódok, segíteni nem tud, fölösleges, hogy üljön mellettem, és nézze a szenvedésemet :D A jövő évtől úgyis jó pár évig itthon leszünk szilveszterkor a gyerek miatt mindketten, hadd tomboljon egy utolsót a haverokkal :) Kicsit furcsa, hogy most nem leszünk együtt, de tényleg semmi értelme nem lenne, hogy itthon üljön és aggódó arccal nézzen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!