Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy éjszakás kalandból házasság? Másnál is indult így kapcsolat?
A vőlegényemet még tizen éves koromban ismertem meg, évekig csak látásból ismertük egymást majd később "haverok" lettünk és egy társaságba keveredtünk. Ő kiment angliába dolgozni. 1 évvel később , én 19 éves voltam és apukám meghalt. Amikor ezt megtudta hazajött és meglátogatott. 2 héttel később újra találkoztunk, lefeküdtünk egymással. Majd másnap is. És harmadnap is. Én nem akartam ebből kapcsolatot, nagyon kedveltem őt és jó volt vele lenni. Majd 1 hónap együtt éjszakázás után megbeszéltük hogy ez nem kapcsolat , de mással nem feküdhetünk le. Utána ha én csináltam pl kerti partyt es nem hivtam meg megsertodott,egyre tobbet akart velem lenni, vegul osszejottunk es 8 honapig egyutt voltink. Akkor neki megszunt az itthoni munkahelye es kenytelen volt visszamenni Angliaba. Én elhagytam mert nem akartam tavkapcsolatot , es en sem tudtam kimenni mert foiskolara jarok. Eltelt 2 ev ami szornyu volt, lenyegeben soha nem tettem tul magam azon hogy szakitottunk. Ő nehany havonta megkeresett hogy bekuljunk, de en nem tudtam kimenni o pedig nem tudott hazajonni, felnott fejjel a szakitas utan masfel evvel is ugy zokogtam mint egy kisgyerek. Majd ez ev februarban egyik reggel becsongetett, hogy beszelni szeretne velem. Persze kibekultunk, azota itthon el o is, jo munkahelye van. A haverja tegnap elszolta magat hogy szulinapomon eljegyzest tervez, rá egy evre pedig esküvőt.
Ti ismertek olyat akinek csak egy éjszakás kalandnak indult az egesz? Mit gondoltok errol?
1: Jaja, csatlakozom.:)
Meg van ezen kívül más ellentmondás is:
"Én nem akartam ebből kapcsolatot, nagyon kedveltem őt és jó volt vele lenni."
????
:)
Valóban, én sem akarok kapcsolatot azokkal, akiket kedvelek és jó velük lenni.... .. :-O WTF?!?!
"1 hónap együtt éjszakázás után megbeszéltük hogy ez nem kapcsolat"
???
:)
" ...de mással nem feküdhetünk le."
Mégis mikor feküdnétek le mással, ha állandóan egymással dugtok??:D:D:d
"Utána ha én csináltam pl kerti partyt es nem hivtam meg megsertodott,egyre tobbet akart velem lenni, vegul osszejottunk es 8 honapig egyutt voltink. "
Megkérdezhetem, mi volt az a plusz, ami miatt már úgy értékeled, hogy VÉGÜL ÖSSZEJÖTTETEK???
:-DDDD
Beszaráááás.:D:D:D:D:D
Nme vagy tisztába a fogalmakkal..
Ez sosem volt egyéjszakás kaland.
Maximum eleinte szexkapcsolat volt.
Egyébként a miénk is annak indult, mármint egy éjszakásnak,mde végül a buliból haza nem feküdtünk le, hane átdumáltuk az éjszakát...
Aztán még ismergettük egymást és akkor lettünk egy pár.
Több olyat ismerek, akphol egy éjszakásnak indult, nem az lett belőle ( ugye az egyéjszakasnál nem ismeri a masikat az ember, max tudja ki, és semmi nincs köztük, majd nem is lesz, csak egyszer összefekszenek...)
Nàlam egyèjszakàsnak indult.
Aztàn olyan jó volt együtt hogy egyre sűrűbbè vàltak az együttlèteink. De mindketten kötöttük az ebet hogy ez csak szex semmi több.
Gyakorlatilag minden nap kerestük egymàst.
1 èv utàn vallottuk be egymàsnak az èrzelmeinket.
10 ève együtt vagyunk, most màr gyerkőcünk is van.
Ez nem egyéjszakás volt.
Nekem szinte minden kapcsolatom egyéjszakásból alakult ki.
Találkoztunk egy buliba, megtetszettünk egymásnak és pár óra múlva már szexeltünk. Több éves kapcsolatok alakultak ki így nálam. A legutóbbiból házasság is lett. :) Szóval, lehet egyéjszakásból is tartós kapcsolat, ez csak rajtatok áll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!