Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennél, ha most kiderülne, hogy megcsal a férjed?
Mit éreznél,hogy reagálnál?Megbocsátanál?
Szerencsére nem áll fenn ez a probléma,de most úgy elgondolkoztam rajta,hogy én hogy élném meg.
Az biztos,hogy egy világ omlana össze bennem.Nagyon csalódott lennék és iszonyatosan fájna.Nem tudnék megbocsátani,soha.Biztosan elválnék,annak ellenére,hogy van egy 2 éves lányunk.
Szarul érezném magam.
Nem bocsátanék meg.
Az ajtó előtt találná magát a ruháival együtt.
Nálam ez válóok, ahogy a férjemnél is az lenne. Teljesen mindegy, hogy 1 éjszakás kaland volt, vagy viszony.
Hatalmasat csalódnék, nem akarnám többet látni, undorodnék a férjemtől, ha megtudnám, nem tudnék már megbízni benne. (így pedig nincs értelme folytatni).
Első körben megmondanám neki, hogy 2 órája van összepakolni, és elmenni. (Az én házamban élünk) Ha nem teszi, én szedem össze a cuccait, és kidobom a kapu elé amíg dolgozik, majd zárat cseréltetek. Ezek után adnám be a válást.
Engem nem érdekel se mentegetőzés, se utólagos sajnálkozás, se az, hogy az én hibám. Ha akkora volt a problémája, megbeszélhette volna velem, vagy szóljon ha már nem szeret/mást szeret stb stb, és békében szétválunk ha úgy gondolja, hogy nem megoldható a probléma vagy csak nem akar már velem lenni.
Úgy gondolom, hogy ez korrekt. A hátam mögött megcsalni, megalázni, hazudozni nem az. Ezzel egyébként ő is egyet ért.
Nem tudom, mert egyrészt férfi vagyok, másrészt özvegy, harmadrészt mindig is boldog házasságban éltem, ahol a hűség - tudom, őskövület vagyok - nem csak szavakat jelentett.
De ha megpróbálom beleélni magam a helyedbe, akkor bizony szíven ütne a dolog. Nem vagyok éppen egy könnyű eset, nemigen szoktam könnyen megbocsátani, és az is lehetséges, hogy kiadnám az útját a páromnak.
Én inkább azon gondolkodom, hogy te ettől félsz, vagy ezt szeretnéd? Ugye, nem akarod magadhoz láncolni a gyerekedet, és mondvacsinált okokkal szétverni a saját házasságodat? Ugyanis a megcsaláshoz mindig HÁROM ember kell: egy, aki eltasztíja magától a párját (érzelmileg és fizikailag is), egy, akinek ez annyira fáj, hogy máshoz (ez a harmadik fél) menekül vígaszért.
Sok nő aljas pszichés játszmája az, hogy amikor megvan a gyerek, elkezd rátekeredni a kicsire, és a pasiját ugyanezzel a mozdulattal lerúgja magáról, az pedig keres - jobb híján - egy másik nőt, mire az kedves nej vagy barátnő "jogos" felháborodásában VÉGRE elválhat.
És itt az egyetlen cél a gyerek teljes és végleges birtoklása.
Úgyhogy gondold át: egy gyereknek apa is kell, nemcsak anya. Ne kergesd el magadtól a pasit és ne is fantáziálj erről.
Úgy látszik csak a 9-es és 16-os tud normális felnőttként gondolkodni,a többiek egy ovodás érzelmi szintjén ragadtak....
32/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!