Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok, egy ilyen ember alkalmas lesz valaha házasságra (amiben hűség van), vagy sosem változik meg?
Figyelt kérdés
Jóformán majdnem mindenkit megcsalt eddig.
Ha van kapcsolata az a baj, ha nincs meg az.
Szemrebbenés nélkül hazudik.
Nincs benne túl sok empátia.
Mi lesz az ilyenekkel, mit gondolsz?
2014. dec. 16. 19:44
11/21 anonim válasza:
Az ilyen embert én kerülöm. Nem fog megváltozni, vagy majd 65 évesen.
12/21 anonim válasza:
Eddig sem volt gerince, ez után sem lesz. Megváltozni nem fog. Vagy talál egy szolgalelkű igénytelen nőt, aki felveszi a cselédszerepet is akár, csak hogy elmondhassa van valakije, vagy egyedül marad, mert nem kell tényleg senkinek.
13/21 anonim válasza:
Miért kellene egy olyan házasságban élnie, ahol hűség van? Elég ha talál egy olyan párt, aki hajlandó a nyitott kapcsolatra. Így nem kell hazudni, sőt lehet így már nem is lesz olyan érdekes a vadászat.
14/21 anonim válasza:
a leírás alapján pszichopata az illető. nem fog megváltozni soha.
15/21 A kérdező kommentje:
Ha a szóban forgó embert vesszük,akkor a nyitott kapcsolat max úgy működne, ha csak ő lehetne mással, de ha a nő is, azt nem bírná elviselni.
2014. dec. 16. 21:00
16/21 anonim válasza:
Nem fog megváltozni, szerintem is elég pszichopata a leírás alapján. És mi lenne vele? Ezt úgy mondod, mintha csak az lehetne boldog aki házasságban él. Ha neki így jó, akkor mi van?
17/21 A kérdező kommentje:
16,valóban nem csak az lehet boldog aki házasságban él,vagy kapcsolatban, de ő így van ezzel,mint ahogy írtam fentebb:" Ha van kapcsolata az a baj(a), ha nincs meg az. "
2014. dec. 16. 21:33
18/21 A kérdező kommentje:
Mármint ha az "én emberemet" vesszük alapul.
2014. dec. 16. 21:33
19/21 anonim válasza:
Nem érdekelne, hogy mi lesz az ilyenekkel.
Messzire 100 km-re szaladnék tőlük.
Aki elhiteti magával, hogy az ő szerelmi érzelmei majd megváltoztatják a link, szédelgő, vagy alkoholista alakokat, az ostoba.
20/21 anonim válasza:
Ugyan az ilyen emberek szinte mindig házasok. Egyszerűen azért, mert a nők többsége simán elnézi a megcsalást. Főleg mióta divatba jött az "azért megy félre mert valamit nem kap meg a másiktól" szlogen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!