Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ma összevesztünk a férjemmel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ma összevesztünk a férjemmel és azt mondta nekem, hogy fogják be a szám. Mindezt a gyerekek előtt :- (. Nagyon megbántott. Ti mit mondanátok neki?

Figyelt kérdés
2014. dec. 7. 22:55
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
77%

Szerintem egyáltalán nem baj, ha a gyerekek előtt veszekednek (persze ha sikerül kultúrált mederben tartani a dolgot). Több olyan ismerősöm is van, akinek azért futnak zátonyra a kapcsolatai, mert nem tudnak vitázni, mert mindig odafigyeltek a szüleik, hogy ne hallják, ha nézeteltérés van, és úgy gondolják, hogy normális kapcsolatban sosincs vita... Igenis veszekedjenek a gyerekek előtt!

Amit mondott a férjed, azt nyilván nem előzmény nélkül mondta, ráadásul nem is olyan durva mondat ez, sokkal keményebb dolgot is mondhatott volna. Szerintem felesleges ezen lovagolni, mondd el neki, hogy nem esett jól ez a mondat, bocsánatot fog kérni, te megbocsájtasz és kész.

2014. dec. 7. 23:22
 12/26 anonim ***** válasza:
35%

Hát ma én is összevesztem a férjemmel. Kiakadt a fülhallgatón, hogy nem működik. Elég csúnyákat mondott, vagdalózott meg minden. Többször mondtam neki, hogy most már fejezze be. Aztán én elvonultam a szobánkba és bejött, hogy adjam oda a fülhallgatómat, a másikat-nem azt, ami most tönkrement úgy is én meg a gyerek tettük tönkre-nem tudom, ezt mért mondja. Én meg visszakérdeztem, hogy ezek után, hogy így beszélsz velem, még adjam oda? Nem emeltem fel a hangom. Terhes vagyok, most már bármelyik pillanatban elindulhat a szülés. Azt is mondtam neki ekkor, hogy ha ma szülnék, nem biztos, hogy akarnám, hogy ott legyen. Hirtelen egyébként nem találtam a fülhallgatót, mondtam neki, mindjárt odaadom, csak megkeresem. Aztán ő kiment a szobából, majd megtaláltam, utána vittem, megköszönte, én meg bejöttem a szobába. Ma délután nagyon felhúzta magát, kedvem lenne jól kiosztani, de egyrészt a gyerek alszik-4 éves-másrészt nem akarom, hogy megijedjen, hogy veszekszünk, harmadrészt nem akarom, hogy még több mindent a fejemhez vágjon, mert köszönöm szépen de terhesen elég volt ez is. Tényleg nem csináltam semmit. Holnap valószínű bocsánatot fog kérni, hogy bunkó volt-a múltkor volt egy hasonló eset.

Engem is nagyon megbántott. Én hagyom holnapra a dolgot, de csak akkor tudjuk megbeszélni, ha hazajött. Mára már rájöttem, hogy ha ilyen van, akkor forró fejjel nem érdemes megpróbálni megbeszélni, mert csak rontani lehet a helyzeten, nehéz megállni, hogy ne add ki te is a dühöd, de ki kell várni, hogy lenyugodjon. Nyugodtan éreztetheted azért vele, hogy megbántott, nehogy azt gondolja, hogy bűntetlenül bunkózhat.

2014. dec. 7. 23:31
 13/26 intrepid ***** válasza:
100%
Milyen stílusban fogalmaztad meg azt az orvoshoz menést, milyen hangsúllyal mondtad a magadét, és hányszor? Nem egyszerű dolgok ezek. Mióta vagytok házasok? Azóta még nem mondott ilyet, hogy most így kiakadsz rajta?
2014. dec. 7. 23:32
 14/26 A kérdező kommentje:
Én azóta nem szóltam hozzá. Közel 12 órája. Ő nem fog bocsánatot kérni, abban biztos vagyok.
2014. dec. 7. 23:32
 15/26 anonim ***** válasza:
100%
Hát tényleg befogta, mert semmi lényegeset nem lehet belőle kihúzni :D
2014. dec. 7. 23:33
 16/26 anonim ***** válasza:
72%

Jaj istenkém, összevesztetek és azt mondta, hogy fogjad be a szádat? Ez volt életed legdurvább beszólása? Most komolyan, ennél cifrábbakat kibír lelkileg egy 4 éves, te meg felnőtt vagy elvileg. Veszekedés közben természetes kicsit odapörkölni. Kibékültök, aztán csókolom.

Amúgy nem tudunk arról semmit, hogy te mit mondtál, nem hallottuk a férjed verzióját, szóval nem értem meg azokat, akik itt írogatják, hogy mekkora tapló a férj.

2014. dec. 7. 23:34
 17/26 anonim ***** válasza:
65%
Kb. olyan vagy, mint egy óvódás.
2014. dec. 7. 23:35
 18/26 anonim ***** válasza:
79%
Fejezd be a durcázást, ez nem ér annyit. Ilyen apróságokon túl kell lépni. Mindenki megmondja a magáét, és annyi. A saját és a gyerekeitek életét is tönkreteszitek a kicsinyes sértődésekkel. Holnap reggel szólj hozzá úgy, mintha mi sem történt volna. Egyébként nem kell a gyerekeket sterilen nevelni, úgyis megérzik a feszültséget.
2014. dec. 7. 23:47
 19/26 anonim ***** válasza:
100%
Úgy viselkedsz mit egy ovadás. Ki tudja h te h kérted számom amiért ennyire kiakadt??? Lehet csak megkérdezni kellett volna. Én biztos nem durciznék ezen, vicc h 2 felnőtt így viselkedik, mit várunk a gyerekektől??!!! Te amúgy minden rosszabb mondanon így behisztizel??? Lehet azért mondta mert másh nem fogod be csak számon kéred és elege lett.
2014. dec. 8. 07:06
 20/26 anonim ***** válasza:
100%

Ugyan mar ....

Az en ferjem is szokta nekem mondani ,, most mar csond csicsrgot befogni,,

Ez akkor jon ha tullovok a celon

Semmi gond ezzel a szo olni tud ha idoben leallit nem fajul el a veszekedesunk.

En halas vagyok neki ha ramszol.

En is raszolok ha puffog hisztizik a kozlekedes miatt.

2014. dec. 8. 08:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!