Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Van különbség az között, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van különbség az között, hogy megcsalt és az között, hogy csak azért nem, mert a másik meggondolta magát? (mármint akivel megtette volna)

Figyelt kérdés
2014. dec. 6. 17:16
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
A szándék benne van.Ha legközelebb lesz alkalma,meg is teszi,hidd el.Szabadulj meg az ilyen gerinctelen féregtől!
2014. dec. 17. 05:30
 12/18 anonim ***** válasza:
46%

"Ha már megvan benne a vágy a félrelépésre , akkor annak a kapcsolatnak annyi ..."

Mindig érdekelt, hogy akik ilyeneket írnak itt a gyakorikérdéseken, azok hány évesek. Szerintem 25 körüli nő vagy, vagy max 35, de úgy hogy nem volt még 5 évesnél hosszabb kapcsolatod.

2014. dec. 17. 05:54
 13/18 anonim ***** válasza:
60%
Amit az utolsó írt azzal nagyrészt egyetértek,mi 8 éve vagyunk együtt, 6 éve együtt is élünk, sosem csaltam meg(ő sem engem,vagy csak nagyon jól eltitkolta:D), de volt már olyan, hogy megtetszett egy munkatársam nagyon, és ha független vagyok,akkor tuti, hogy kialakult volna valami. Ami miatt mégsem, hogy emellett annyira erős a párommal a kapcsolatom és annyira jól működik minden, hogy hülye lettem volna mindezt eldobni egy fellángolás miatt. Ahelyett, hogy csalfa lettem volna, inkább mihelyst felismertem magamban az érzést, hogy vonzódom ehhez a munkatársamhoz, rögtön megtettem a szükséges lépéseket(tudatosan kerülni kezdtem a pasit, ha mégis váltottunk pár szót,csak a legfelszínesebb témákra korlátoztam a beszélgetést, nem mentem munkahelyi összejövetelekre stb.). Sikerült is elérni, hogy 1-2 hónap alatt el is múljon ez a dolog. Szóval az hülyeség,amit az egyik válaszoló írt, hogy,ha már vágy van más felé,akkor baj van a kapcsolattal,inkább úgy fogalmaznék,hogy ha az erős vágy erős szándékkal párosul,ha annak ellenére, hogy felismeri az illető a vonzalmat és nem próbálja kordában tartani,sőt tudatosan keresi a másik fél társaságát,esetleg közös programokat is szerveznek(nem szexre gondolok,hanem egy szimpla kávézásra vagy ebédre mondjuk),pedig mindketten érzik, hogy ebből baj lehet,na ott már gond van.De ahogy az ismerőseimet elnézem, ahol ilyen előfordult(nőket,férfiakat is ismerek),ott a párkapcsolat 90%-ban nagyon problémás volt, tele voltak elfolytott sérelmekkel,meg nem beszélt konfliktusokkal egymás felé. Mint írtam nekem ezek nem voltak,én bármit meg tudok beszélni a párommal és nagyon szeretjük egymást,emiatt az esetleges kisértéseket is könnyebb kezelni,amik szerintem teljesen természetesek egy hosszú párkapcsolat alatt.
2014. dec. 17. 09:45
 14/18 anonim ***** válasza:
Utolsó voltam, hogy a kérdésre is válaszoljak: Ha a páromról kiderülne, hogy ezerrel fűz egy csajt,csapja neki a szelet,mégha a lány vissza is utasítja,mégha az egész mondjuk a facebookon játszódott le,tehát nem is találkoztak élőben,már dobnám,nekem ez is megcsalás,mert mert az erős szándékon kívül már tettlegességig fajul a dolog és ebben a helyzetben nem a páromon múlna,hogy nem lett semmi.
2014. dec. 17. 09:56
 15/18 anonim ***** válasza:
van különbség de meg fog csalni ha lesz rá alkalom. én ezt megcsalásnak venném és dobnám.
2014. dec. 17. 13:36
 16/18 anonim ***** válasza:
12. ! Nagyon mellélőttél !!! 😂 Mert 34 éves férfi vagyok , 13 éve boldog kapcsolatban , 10 éves gyermek apja ! Ééés a lényeg ... Nem érzek késztetést a félrelépésre .... ! Akkor most beteg állat vagyok a szemedben ? O.o
2014. dec. 17. 15:33
 17/18 anonim ***** válasza:

12 és a 34 éves férfi!

Én úgy gondolom, hogy az, hogy észreveszünk valakit, esetleg megfordulunk utána, vagy még azt is kijelentjük, hogy HA NEM LENNE Ő, akkor belezúgnék/hozzámennék/stb, az nem baj.

Az viszont már baj, ha az emberben megszületik az elhatározás, vagy csak "nem realizálja a tényeket, mert olyan gyorsan történt minden", hogy egy harmadik ágyában találja magát, akármilyen formában. Azt gondolom, onnantól megcsalás, hogy az ember úgy dönt, hogy oké, csináljuk. Mert igenis átfut az agyán, még mikor csak a kapuban beszélgetnek, vagy elindulnak a kiszemelt ágy felé, hogy egyébként otthon vár az asszony/férj, ebből félrelépés lesz/lehet. Ott van a baj, amikor legyint, nem ott, amikor realizálja, hogy bejön a harmadik.

2014. dec. 17. 20:31
 18/18 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok. Kérdésre: igen, szerintem ez már megcsalás. Valami kicsi különbség talán van, de nem szignifikáns. Repülne. Megcsalásra nincs bocsánat nálam.
2014. dec. 17. 20:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!