Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mondja már meg nekem valaki hogy ha az miért van ha egy nő félrekefél a férje mellett, akkor is itt ezen az oldalon is a férfit hibáztatják?
Már számtalan ilyen kérdést láttam ezen az oldalon,a végén kb azt hozzák ki,természetesen nők ez egyértelmű,hogy hát köszönje magának a férj.Biztos nem foglalkozott a feleségével stb.Kérdem én,ha valakit hanyagolnak,akkor feljogosítja a nőt,hogy megdugassa magát mással?
Ja és előljáróba szeretném jelezni,hogy ez a kérdés a nőkről szól,tehát ne keverjül ide a férfiakat,ahhoz tegyetek fel egy másik kérdést!A kérdés kizárólag a női nemre vonatkozik!
Mert ha egy férfi félrekefél, akkor arra az a sztenderd válasz, hogy mert a felesége elhanyagolta, meghízott, estébé.
Akkor fordított helyzetben miért ne lehetne hibás a férj is, ha megcsalták?
Ez elég ritka, de mivel úgyis egy kalap alá veszel minden női választ (értsd: van 1-2 aki a nőt védi, akkor már mindenki, még az is, aki nem) így a büdös életben nem fogom többé a védelmembe venni a férfiakat. Az ilyen nőellenes, általánosító kérdések nálam meghozták a gyümölcsüket, köszi. Nesztek védjétek meg magatokat.
Ja, és mégvalami:
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__hazassag_..
És ez csak egy, elég sok példát tudok írni. Ahol meg MINDENKI a nőt védte, akkor ott valami nagyon gané dolgot tehetett a férj, persze ilyenkor újrakérdezéskor erről sunnyog a kérdező.
Aki annyiba se vesz minket, hogy megbeszélje az már szakitott is.
Ergó nyugodtan lehet félredugni, és azért hogy ő megbeszélésre se volt hajlandó, ki más lenne a hibás mint ő?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!