Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet kezdeni egy közönyös feleséggel?
Figyelt kérdés
A szeretetének a legapróbb jelét sem mutatja, de megtesz mindent, amit kell. Szexet soha nem kezdeményez, és jellemzően elutasító is.
Elmondása szerint nincs semmi baja velem, szeret is, és válni sem akar. Így viszont nem értem a közönyt.
A ti férjeitek ezt nem teszi szóvá? Én nem csak a szexre gondolok, mert csak úgy általában is el van magában.
Jellemzően úgy érzem, hogy nem is szeret, és csak érdekből van velem. Még csak nem is vitatkozik, neki minden mindegy, véleménye sincs.
2014. nov. 13. 21:36
12/20 anonim válasza:
4-es vagyok. Persze hogy szóvá teszi. Hiányzik neki az orál, és a 2-3 órás menetek, nade mit tegyek, ha egyszer nem megy? Én elmondtam neki mi bajom, ő pedig változtat magán és nem bánt többet. Aztán majd meglátjuk mi lesz. Az elmúlt 2 napban végig együtt voltunk (nem dolgoztunk), és nagyon jó volt vele. Remélem tartós lesz.
2014. nov. 13. 21:39
13/20 A kérdező kommentje:
Ha te nem tudod, akkor nekem esélyem sincs. Nem mondta még, vagy nem tartasz tőle, hogy máshol fogja keresni, amit nem kap meg otthon?
2014. nov. 13. 22:02
14/20 anonim válasza:
Lehet, hogy nem zavarná a feleségedet, ha máshol keresnéd a fizikai boldogságot. Erre még nem gondoltál? Bár ennek is megvannak a maga veszélyei, mert lehet, hogy szerelmes leszel, és mégis csak válás lesz a vége. De úgy leélni egy életet, hogy ennyire különböznek az igények, ez sem jó.
2014. nov. 13. 22:12
15/20 A kérdező kommentje:
Sőt még ő küldött. De nekem nem is annyira a fizikai "boldogság" hiányzik, annak a vágyát már teljesen kiölte belőlem, már szinte fel sem áll, és az a legrosszabb, hogy nem is hiányzik a szex. Hanem inkább a lelki részt hiányolom, teljesen közömbös neki, hogy vagyok-e, vagy sem. Csaltam már meg, mert úgy érzem, hogy zsákutcában vagyunk, és nincs más kiút, de a barátnőmet nem tudtam rendesen kielégíteni, pedig nagyon jó hozzám, és jó is vele, de nem ez a megoldás. Persze neki a férjével van hasonló "baja".
2014. nov. 13. 22:33
16/20 anonim válasza:
En is ilyen vagyok bar a szexet nem utasitom el.az oka az hogy nem szeretem mar a parom.nekem is ido kellett mire ra dobbentem.aki szeret az soha nem kozonyos
2014. nov. 14. 11:05
17/20 anonim válasza:
Ti minek vagytok akkor együtt?
2014. nov. 14. 11:06
18/20 A kérdező kommentje:
Én is azt gondolom, hogy nem szeret, de ha kérdezem az ellenkezőjét mondja bár kicsit sem meggyőző. És nem is erőlködik, hogy elhiggyem.
Már én is gondolkodtam, azon, hogy minek vagyunk együtt, de nem tudom. Talán csak lusta vagyok elválni. Őt megértem, hogy nem akar válni, mert jó világ van. Megkap szinte mindent (kocsit is), és semmit sem viszonoz, és még dolgoznia sem kell.
És ti miért vagytok még együtt?
2014. nov. 14. 12:56
19/20 anonim válasza:
Idő kerdese es elhagyom.eddig próbaltam menteni de menthetetlen.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!