Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » A férjem az előző házasságában...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjem az előző házasságában is csalta a feleségét. Lehet engem is! Hogy lehet még bízni?

Figyelt kérdés
A férjem az előző házasságábam is csalta a feleségét. Mikor összejöttünk kiderült folyamatosan keresgélttárskereső oldalon. Megbocsájtottam, összeházasodtunk ez év májusában. A napokban be akartam lépni egy oldalra a számítógépéről a régi csajozós internetes email címét is kiírta. Tegnap pedig elfelejtett kilépni egy közösségi oldalról. Írt egy nőnek levelet elég intimet igaz ez is még a kapcsolat elején volt. Aztán pár hónapja áradozott egy nőnek milyen szép. Már sokszor megégettem magam.Hogy lehet még bízni?
2014. nov. 9. 13:55
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Jól adta el magát, pedig már bem vagyok mai csirke. Csak egyszerüen társra vágytam.... Közös gyerek nem lesz.
2014. nov. 9. 19:43
 12/12 anonim ***** válasza:

Az hogy az előző házasságában hűtlen volt még nem jelenti azt, hogy a ti házasságotokban is az lesz. Ugyanis nagyon sok múlik a kapcsolaton, a társon, a szerelmen, tehát nem ugyanúgy viselkedünk más-más partner mellett (tapasztalatból mondom). Viszont az nem sok jót jelent ha rajtakaptad társkeresőn, ha láthatóan írt nem is egyszer nőnek intim sorokat melletted is. Nem lett volna szabad hozzámenned, ennyire nem vágyhattál valakire. Most jobb csapdába lenni egy (úgy tűnik) hűtlen párral?

A helyedben mielőbb kideríteném hogy mi igaz a feltételezésből és a fejlemény függvényében határozott lépést tennék.

2014. nov. 11. 14:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!