Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy házas férfi elvisz alakásáraegy fiatal lányt?
Miért? Van bélyeggyűjteménye? ;)
Komolyra fordítva: aki házas lévén a közös lakásba visz egy szeretőt a egy szemét. A fiatal lány meg nehogy azt higgye, hogy hosszú távon kell. S ha igen, a helyében elmenekülnék, mert amit a mostani feleségével szemben elkövet, azt a következővel is meg fogja tenni. elemi erkölcsi korlátai sincsenek, hogy felfogná, ha esetleg lebuktok, akkor az milyen trauma lenne a feleségének.
Ha felviszi, gondolom szól előtte a lánynak, nem?
(az Te vagy, ha jól értem.... biztosan kell ez neked?)
Kérdező (#8), bocs, én még életemben nem rugóztam helyesíráson, de ez a "meg e mondaná" már terrorizmus az anyanyelvünk ellen... "elvisz-e", "megmondaná-e"
A kérdésre: mármint a lánynak azt, hogy házas? A két dolog összefügg szerintem, ha a lakására viszi, akkor megmondaná azt is, hogy kapcsolatban él, lévén egy lakást nem lehet órák alatt családi otthonból legénylakássá variálni... ha titkolni akarja, akkor nem a lakására viszi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!