Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Ti mit tennétek? Besokalltam!
A férjemmel 4 éve vagyunk együtt, igen szűkösen, alig jövünk ki hónap végén.
Van 3 testvére, 2 nővére, akiknek saját családja van, és egy húga, aki viszont egyedülálló, van egy pasi akivel hol összejönnek, hol szakítanak.
Ez a hölgy rengeteget jár hozzánk, most naponta, itt van este 10- ig, itt eszik naponta minimum egyszer. Lassan 3 éve megy ez,kisebb szünetekkel. A mi házasságunkkal gondok voltak, majdnem elváltunk, részven emiatt a hugi miatt is, nem egyszer kiborultam. Akkor is jött a nő, hiaba tudta hogy baj van. Múlt héten borítottam a bilit, elmondtam a férjemnek, hogy nekem ez így nem megy, nem a húgához mentem hozzá, és nekem nem fér vele hogy minden szakítasnál a férjemet ugrasztja hogy hozza haza! Azóta 3x volt itt a nő, tegnap este 11-ig volt itt, én dühömben boroztam (nem iszunk szinte soha). A lány nagy néha hoz használt ruhát (kibolyhosodott pulcsik, stb), ennyi a segítség.
Mit tegyek még??? A családdal nagyon jóban vagyunk, remek anyósom van, nem akarok senkit magamra haragítani!
A filmet kipróbálom,remélem fenn van online valahol, köszönöm!
Egyébként nekem is van testvérem, de ő nem bújik a nyakunkba, nem minket hív ha kidobja a srác, nem ide jár éttermezni, és noha szokott itt enni, rengeteget segít (ami kölcsönös). Kezdem azt hinni hogy a lány szét akar minket szakítani. A többi testvérhez nem jár ennyit, anyósomhoz szokott,ő is unja már, egyszer mondta is, hogy unja a szakács-és szállodás szerepet, hiaba a lánya és szereti. Akkor én mit mondjak? Minden hónapban minuszban végzünk, mégis.....
Nem tudom, hogy még aktuális-e, de szerintem eddig 2 válaszoló nagyon jót mondott.
Amikor ő jön te menj el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!