Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mit tegyek? Ti mit tennétek?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Ti mit tennétek? Besokalltam!

Figyelt kérdés

A férjemmel 4 éve vagyunk együtt, igen szűkösen, alig jövünk ki hónap végén.

Van 3 testvére, 2 nővére, akiknek saját családja van, és egy húga, aki viszont egyedülálló, van egy pasi akivel hol összejönnek, hol szakítanak.

Ez a hölgy rengeteget jár hozzánk, most naponta, itt van este 10- ig, itt eszik naponta minimum egyszer. Lassan 3 éve megy ez,kisebb szünetekkel. A mi házasságunkkal gondok voltak, majdnem elváltunk, részven emiatt a hugi miatt is, nem egyszer kiborultam. Akkor is jött a nő, hiaba tudta hogy baj van. Múlt héten borítottam a bilit, elmondtam a férjemnek, hogy nekem ez így nem megy, nem a húgához mentem hozzá, és nekem nem fér vele hogy minden szakítasnál a férjemet ugrasztja hogy hozza haza! Azóta 3x volt itt a nő, tegnap este 11-ig volt itt, én dühömben boroztam (nem iszunk szinte soha). A lány nagy néha hoz használt ruhát (kibolyhosodott pulcsik, stb), ennyi a segítség.

Mit tegyek még??? A családdal nagyon jóban vagyunk, remek anyósom van, nem akarok senkit magamra haragítani!

2014. okt. 26. 09:02
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
81%
Ha a férjed nagyon nem vevő a problémádra, akkor még egy lehetséges, bár tény, kemény megoldás, hogy amikor jön a hugi, te elmész, és este 11-kor hazamész.
2014. okt. 26. 10:19
 12/19 A kérdező kommentje:

A filmet kipróbálom,remélem fenn van online valahol, köszönöm!

Egyébként nekem is van testvérem, de ő nem bújik a nyakunkba, nem minket hív ha kidobja a srác, nem ide jár éttermezni, és noha szokott itt enni, rengeteget segít (ami kölcsönös). Kezdem azt hinni hogy a lány szét akar minket szakítani. A többi testvérhez nem jár ennyit, anyósomhoz szokott,ő is unja már, egyszer mondta is, hogy unja a szakács-és szállodás szerepet, hiaba a lánya és szereti. Akkor én mit mondjak? Minden hónapban minuszban végzünk, mégis.....

2014. okt. 26. 10:46
 13/19 A kérdező kommentje:
Mit tanácsoltok, mit mondjak még a férjemnek?
2014. okt. 26. 10:47
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
figyelj mindegy mit tezsel valaki haragudni fog rád, te az a típus vagy aki nem tudja elfogadni hogy nem szereti mindenki.Szóval legközelebb nyugodtan mond meg erélyesen a csajnak hogy ezt nem vagy köteles elfogadni,szeretnél pihenni is és saját életet élni és tanácsold ugyanezt neki is,ja és a kedves utalásokat az ilyenek nem értik.
2014. okt. 26. 11:25
 15/19 A kérdező kommentje:
Most a férjem haragudott meg. Hívta a nő, hogy jönne, párom megkérdezte, mire beleejtettem a merőkanalat a levesbe, ott tudta, hogy nem szeretném:D úgyhogy nem jön. De most a férjem mérges rám....
2014. okt. 26. 17:32
 16/19 anonim ***** válasza:
Majd megenyhül a férjed. Esetleg mondd azt neki,mért nem megy ő a húgához? Vagy ha hugi újra szól hogy jönne mondd azt: tudod mit ma mi megyünk :-)
2014. okt. 26. 22:47
 17/19 A kérdező kommentje:
Most kiderült, hogy nem rám volt mérges hanem a hugára, megint ugrasztotta segíteni, közben flegmázott vele, úgyhogy összekülönböztek. Így szokott működni. Kb 1 hónapig nyugtunk van, aztán elkezd járni hozzánk, egyre sűrűbben, egyre szemtelenebb (akkor se kapcsol, ha látja hogy már remegek dühömben...), mindent elkér, mindenből eszik, kvázi átesik a ló túloldalára, akkor a párom megunja és hanyagolni kezdi. Aztán kezdődik elölről az egész...
2014. okt. 27. 08:32
 18/19 A kérdező kommentje:
Megy ő, tegnap egy szó nélkül ment, nekem nem is szólt:)
2014. okt. 27. 08:34
 19/19 anonim ***** válasza:

Nem tudom, hogy még aktuális-e, de szerintem eddig 2 válaszoló nagyon jót mondott.

Amikor ő jön te menj el.

2014. nov. 8. 19:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!