Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férjezett nő miért van fent netes társkeresőn?
Figyelt kérdés
Nekem volt kellemetlen amikor megláttam,ugyanis a hölgy egy ismerősöm felesége és látszólag jól megvannak.Persze hallgatok róla,csak nem értem.2014. okt. 20. 11:49
11/22 anonim válasza:
9 És?:D Ez ekkora nagy szó?:DD
12/22 anonim válasza:
Nős férfiak miért vannak fent netes társkeresőn?
Ha jobban megnézed...akkor kb a 70 %-a nős férfi. Vajon mi a céljuk?
13/22 anonim válasza:
Velem pedig kb 15 házas férfi szeretne szeretői viszonyt kilakítani! A nők sem különbek, ezért van fennt. Az hogy jól megvannak, az nem egyenlő azzal, hogy a szexuális életük kielégítő!
14/22 anonim válasza:
van egy ismerösöm ö is házas (hölgy)
de kb 6 éve nem is élnek együtt a pasi kint van azóta külföldön
külön élnek a pasinak van nője
a hölgy is keresi a társát
a válás anyagi indokból nincs
15/22 anonim válasza:
Nekem ezért nem kell magyar házastárs, mind félrekef.él, nekem erre nincs szükségem.
16/22 anonim válasza:
Nos, en is sokaig fenn voltam. Az oldal, amit hasznaltam nem csak partner, hanem egyeb kapcsolatokra is hasznalhato. Siman lehet, hogy ismerettsegeket keres uzleti ugyben. Vgay pl egy ismerosom koltozes miatt regisztralt, hogy informaciot gyujtson a kiszemelt varosrol
17/22 anonim válasza:
Avagy a társából hiányzik valami, amit másokban próbál megtalálni. Ez nem feltétlenül csak akkor fordul elő, amikor veszekednek.
18/22 A kérdező kommentje:
Ha nem jó együtt,akkor meg miért nem válnak el?A szüleim is elváltak,sokkal jobb volt nekünk így.Vagy üvöltöztek,vagy nem szóltak egymáshoz.Nekem nincs sok tapasztalatom,de minek vannak együtt,ha úgy boldogtalanok?
2014. okt. 20. 13:37
20/22 anonim válasza:
Nézz szét Tinderen. Szinte az összes barátnőm pasija fent van, meg távolabbi ismerősök, akikről tudom, hogy kapcsolatban vannak... Ez egy ilyen világ, ne te érezd magad rosszul miatta, az ő dolguk, hogy mit csinálnak. Lehet, hogy csak beszélgeti akar néha, vagy önbizalomdoppig, ha dícsérik őt a pasik a képei alapján, mert a férjétől mondjuk nem kapja meg, de ennél tovább nem megy el. De igen, az is benne van a pakliban, hogy már nem egy pasival találkozott és talán már réges rég meg is csalta a férjét. Neked ehhez továbbra sincs semmi közöd, majd ők ketten lerendezik, amikor itt lesz az ideje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!