Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a kedvenc testrészed a férjeden/feleségeden?
fura, de nekem mindene. Tetszik az arca, azt imádom, átlagos rokkerpasi, bár ő tuti nem értene egyet, de szerintem nagyon jóképű :)
Tetszik a körszakálla (ha nem hosszú), a hosszú haja, a szeme, a gödröcskék az arcán, ha mosolyog. Imádom a sörpocakját, a fenekét, szép gömbölyű :) A szemét. Imádom, hogy magas, hogy mindig ápolt. Az a fura, hogy külön nem tetszettek soha ezek a testrészek, de amióta vele vagyok, sokkal jobban figyelek erre, és egyre inkább jobban tetszik az övé is. És ami még furám, hogy ahogy egyre idősebb, számomra annál férfiasabb :)
a hasa es a mellkasa :D Mert izmos ( normal izmos..) es imadok rafekudni,oda bujni :D
Akkor a mosolya ahogy nevet minden rosszat elfelejtek
A szeme,27 eves de megis mint egy gyerek... jajj hat en mindenet szeretem akarmilyen budos a laba amikor hazaer:D Na meg a kis himbijet is:D na meg jo... haha
1. Úgy egyben az egész arca, azért mert nagyon helyes pasi:) főleg amikor mosolyog, és imádom a szép barna szemeit:)
2. a farka
3. szexi hátsója
4. van egy kicsi pocija, azt is imádom simogatni, puszilgatni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!