Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mi a megoldás? Én 2-3 éven...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a megoldás? Én 2-3 éven belül szeretnék 3. gyermeket, a férjem többet nem akar.

Figyelt kérdés
Van két kislányunk, viszonylag biztos egzisztenciánk (tehát anyagilag nem akadály). Szeretem nagyon a családomat, de úgy érzem 3 gyerkőccel lenne tökéletes a családunk. Férjem nem akar még egy babót több okból sem, de amiket felhoz érvként mind átmeneti állapot amíg kicsi a baba. Egy biztos átverni nem szeretném, hogy "becsúszott" épp a baba. Hogy lehet ezt megoldani?
2014. okt. 10. 18:21
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
90%
Mi mindig arról beszéltünk, hogy 3 gyereket szeretnénk. Most 2 éves az első, és egyelőre úgy vagyunk vele, hogy nem mondjuk, hogy soha, de egyelőre el sem tudjuk képzelni a kistesót. 3 viszont már BIZTOS nem lesz.
2014. okt. 10. 19:47
 12/13 anonim ***** válasza:
85%

"viszonylag biztos egzisztenciánk"

Ez miből áll??

Abból, hogy a férjed dolgozik mint állat, te meg otthon szülöd majd sorban a gyerekeket, és elbabázgatsz??

2014. okt. 10. 21:24
 13/13 A kérdező kommentje:
Kedves 12. válaszoló! Kissé előítéletes vagy! Képzeld kifejezetten magas státuszú állásom van, amilyet sok magyar férfi csak szeretne, nemhogy nő. De ettől még vágyom nagy családra. Kifejezetten nem motivál az "eltartott" életforma. Ráadásul tényleg az a család vagyunk, akik még meg is tehetnék, hogy vállaljunk felelősségteljesen további gyermeket és ezen nem csak az anyagiakat értem.
2014. okt. 10. 22:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!