Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Kiegyensúlyozott házasságban,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kiegyensúlyozott házasságban, kapcsolatban élő férfiak, tetszett már meg nektek annyira egy nő, hogy sokáig feledni nem tudtátok?

Figyelt kérdés

még ha csak plátói szinten is.

Nem arra gondolok, hogy tetszik a büfés lány, vagy de csinos az az anyuka, vagy az a járókelő.

Hanem, akit többször láttatok és bizony megindította keményen a fantáziátokat

Következmény volt-e?

Köszi minden választ.

2014. okt. 10. 10:18
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
67%

# 5-ös vagyok

Én nem piros kezezlek le, ahogy nekünk a 2 nő felállás csábító, nektek ugyanilyen lehet a 2 ffi.

Én mondjuk nem mondom le a közös programokat vele, attól még, hogy szexi, ugyanúgy tudom élvezni a társaságát, mint bárki másét a barátaink közül. :)

Egyébként idén lesz 11 éve, hogy ismerjük egymást (rajta keresztül ismertem meg a Feleségemet), már az ismertségünk elején is azt mondtam rá, hogy hűűű, mégsem történt soha semmi és nem is fog. Ezzel talán visszakanyarodok a kérdező eredeti kérdéséhez, hogy következmény volt-e? Nem, semmi. Szexi, időnként bánom, hogy nincs röntgen szemem, de ennyi. :)

2014. okt. 10. 14:31
 12/15 anonim ***** válasza:

4#es vagyok

Nem csunya, de nem is annyira szep, hogy az utcan utana fordulnak.

A kisugarzasa, a szemei nekem elsore nagyon megtetszett.

A kapcsolatomat feltem/felnek feladni erte, de elfelejteni nagyon nehez.

Nagyon kedves es figyelmes velem, okos no es mindig jokat beszelek velehha nalunk van (ha meg elmegy szidom a felesegemnek milyen....)

2014. okt. 10. 15:45
 13/15 anonim ***** válasza:

Bár én nô vagyok, de ha megengeded, válaszolok én is...

Az én páromnak is nagyon tetszett a legjobb barátnôm, tudtam is róla. (Hiszen láttam rajta, meg ismerem az ideálját. Meg rá is kérdeztem, és nem tagadta le.) A lány nagyon hasonlított külsôre hozzám, és kedves, vicces, jó fej volt... hiszen azért a barátnôm. :)

Azt is tudom, hogy fantáziált róla, volt ott minden, ôk ketten, mi hárman, én a barátnômmel, stb...

Nem aggódtam a dolog miatt. Nem volt valós alapja a dolognak, mindössze fizikai vonzalom volt, de tudtam, hogy engem szeret, és mivel részemrôl és a barátnôm részérôl sem volt pozitív visszajelzés, így egy idô után lecsengett a történet. Bár izgatta ôt a másik lány, de annyira azért nem, hogy elveszítsen miatta engem. :)

Azonban a mi esetünkben nem volt napi szinten a párom fejében a barátnôm. Más helyzet lett volna, ha azt látom, hogy hiányzik neki, hogy várja az alkalmakat, amikor találkoznak, hogy bármilyen módon megérinti az érzelmeit is, nem csak a fantáziáját... Nem beszélve arról az esetrôl, hogy mi lett volna akkor, ha a barátnômtôl is konkrétabb pozitív visszajelzést kapott volna pár elôttem elejtett vicces beszólásnál... Akkor már lehetett volna belôle bármi. Mindig kettôn áll a vásár.

Kérdezô! Honnan tudod, hogy a férjed másra gondol? Ha ô mondta el, akkor küzd ellene, és az jó hír neked. Lehet, hogy csak szimpla vonzalom, ami akár el is múlhat magától. Baj akkor van, ha a dolog kölcsönös az illetô nôvel (és ehhez nem kell, hogy bármi konkrét történjen közöttük, mert a nonverbális kommunikáció által egyetlen szó nélkül is egyértelmûvé válhat a helyzet két ember között), és ha már van érzelmi alapja is. Általában ez ritka, de néha azért megesik az ilyesmi is. Ilyenkor vagy leküzdi az érzést (ha tudja), vagy elveszti a fejét, és felborít mindent.

2014. okt. 10. 21:17
 14/15 anonim ***** válasza:
A hűséges pasik a rossz nőkkel vannak/aera hajtanak, persze hogy ritkán látni ilyet:( az én összes eddigi kapcsolatomban volt ilyen nőci, mind nagyképű, túlsúlyos volt.....:( olyanná kell válni.
2014. okt. 15. 09:02
 15/15 anonim ***** válasza:
Mondom én....elég ostobán vigyorogni meg illegetni, és kész is....a pasik meg azt hiszik, hogy milyen kedces a lány, közben csak vigyorog....
2014. okt. 15. 09:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!