Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyerek szempontjából szerintetek mi a legjobb? Ha a szülők házasok vagy az is ideális, hogy csak együtt élnek?
Akik terhesen mentek férjhez, nem volt bennetek az, hogy "csak" a gyerek miatt vett el?
Mert valahogy nekem ez egy picit fura, ezért nálunk úgy volt, hogy esküvő és majd később baba.
Csak kíváncsi vagyok, hogy nálatok ez hogy volt.:)
"Nem fontos a házasság nekünk, 12 év, közös ingatlanok, vállalkozás"
Neked ez házasság, a közösen összegyűjtött dolgaitok. Ezek amik összetartanak. Ez az amiből nem lehet biztonsággal kiszállni, mert a házasságból igen.
19:"A gyereknek is fontos lesz hidd el. A társaival szemben nem fogja nézegetni az esküvői fotókat, sem a videót, sem a "családi" albumot ami ezzel kezdődik. "
Butaság, nekünk vannak ilyenek mégsem nézegeti senki. A gyerekek a legkevésbé. Berakhatom a végére a válásról a határozatot mindenki nagy örömére.
Mindenképpen a házasság. Nem csak gyerek-szempontból, de életvitel szempontból is. A házasság nélküli együttélés egy körmondat, lényeg nélkül. Olyan, mintha elvégeznéd az egyetemet, de nem kapnál diplomát. Hiába végezted el a kurzusokat, hiába tettél abszolutóriumot (államvizsgát), ha nincs róla papírod, akkor semmit nem érsz el. Nem egy tiszta ügy.
26N
27.
Azért ne keverjük, mert akkor ezek szerint egy kapcsolat csak akkor működhet, ha házasok, ha nincs papír, akkor az érzelmek már másodrendűek. Szerintem egy kapcsolatot nem az tesz tartalmassá, hanem az idő és a minőség. Amiről te beszélsz, az két különböző dolog és nem lehet összekeverni.Már csak azért sem, mert a logikádat követem, akkor elég hosszú kapcsolat során kéne házasodni, tényleg, amikor már mindent átéltek és " megdolgoztak" a kapcsolatukért.
Azt mondják a szerelem elmúlik, márpedig ha vége, mi jelenti a biztonságot?
Az anyagiak biztos nem, mert a házasságban szerzett közös vagyon nem illet meg. Ha a fél egyik tagja lerobban nem tudsz helyette eljárni, csak az anyja vagy a testvére. Ha a pár egyik tagjának vannak előző házasságból gyermekei, elhalálozás esetén kiszolgáltatottság, zárolt számlák, költözködés, pereskedés. A házasság a kerete az egésznek, ami ezektől megvéd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!