Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Van itt olyan, aki azt tudja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan, aki azt tudja mondani, hogy igazán boldog a házassága? Mennyi ideje vagytok együtt?

Figyelt kérdés

Mi öt éve vagyunk házasok, és hat éve vagyunk együtt, lét kisgyermekünk van.

Én szerencsére azt tudom mondani, hogy boldogok vagyunk, nagyon szeretjük egymást. Persze veszekedni is bírunk nagyot. :)

A környezetünkben viszont alig látunk jó házasságot, ahol tényleg jól működik a kapcsolat.

2014. okt. 1. 21:12
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
ja nagy szavak boldog házasság.De mi a boldogság??Olyan régóta együtt vagyunk veszekedni sincs min:))
2014. okt. 2. 05:01
 12/18 anonim ***** válasza:
mi 11 evesen ismerjuk egymast,16 evesen vagyis 4 eve kapcsolatban voltunk es 1 eves hazassagban vagyunk most jelen. Szoval osszesen 4 eve amibol egy ev hazassag . Boldogok vagyunk, de mi is szoktunk veszekedni de szerintem minden csaladban elofordul egy egy vita... L20
2014. okt. 2. 05:28
 13/18 anonim ***** válasza:
Mi 4 éve együtt 3 éve házasság.Még vita sem igazán szokott lenni.Én azért tartom boldognak a házasságomat,mert minden jó,ha kettőnkre gondolok,akkor nincs olyan érzés,hogy minden jó .de... nincs de,valahogy minden kerek,mindig öröm amikor látom,vagy rá gondolok,nincs semmi amit változtatni szeretnék a kapcsolatunkon,mert így tökéletes.Hm,meg sem lehet ezt fogslmazni rendesen.:)
2014. okt. 2. 06:40
 14/18 anonim ***** válasza:

Így vagyunk, mint te kérdező..

Nem minden fenékig tejfel, de ettől is jó, nem unalmas sosem, mrmint nem a viták miatt, hanem amúgy sem.. Szeretjük egymást, s a nehézségek ellenére is boldogok vagyunk. Magam részéről nagyon, a férjem részéről pedig remélem jól látom ;)

Mi is 6 éve vagyunk együtt, házasok még csak 1 éve, gyerkőc is csak közeli tervben.

27 évesek vagyunk

2014. okt. 2. 08:26
 15/18 anonim ***** válasza:
Mi 5 éve együtt és igaz csak 3 hete házasok, de 3 éve együtt élünk, és a lehető legnagyobb a harmónia köztünk, soha ilyen férfival nem volt még dolgom. Az egymás iránti szeretet, tisztelet, őszinteség és bizalom nélkül nincs boldog kapcsolat szerintem. 27N 28F
2014. okt. 2. 08:44
 16/18 anonim ***** válasza:
Lassan 9 éve együtt vagyunk, abból 5 éve házasok. Van két csodás gyermekünk, úton a harmadik. Kisebb viták, összezörrenések vannak, de ez az élet velejárója. És mi is pont a napokban beszélgettük a férjemmel, hogy igazán szerencsésnek és hálásnak érezzük magunkat, mert a mi ismerősi körünkben nagyon sok a vakvágányra futott kapcsolat/házasság. 30N, 34F
2014. okt. 2. 09:48
 17/18 anonim ***** válasza:

Nálunk veszekedni nincs min, mert annyira összeillünk. Vitatkozni szoktunk (szakmai dolgokban nekem más elméleteim vannak, pl. az emberi viselkedésről), de veszekedni soha. De nekünk szerencsénk van, mert addig kerestünk, míg nem találtunk Igazit. Sokan nem keresnek eleget, mert félnek, vagy csak hülyék.:)

30N, 38F (5 éve együtt, nincs még gyerekünk)

2014. okt. 2. 10:50
 18/18 A kérdező kommentje:

szerintem nem biztos, hogy meg lehet fogalmazni, hogy mi a boldog házasság. :) Talán mindenkinek mást jelent, lehet, hogy inkább az elégedett a jó szó? :) Vagy nem is tudom.

Jó olvasni, szerintem sok nagyon jó házasság van, csak az ők nem verik nagydobra a kapcsolatukat, mint azok, akiknél gondok vannak. Lehet, hogy ezért is hallunk sok válásról.

Mi nem sokat, de nagyokat bírunk veszekedni, viszont mindig jó a vége, és soha nem kérdőjeleződik meg az, hogy szeretjük-e egymást.

2014. okt. 2. 15:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!