Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan, aki azt tudja mondani, hogy igazán boldog a házassága? Mennyi ideje vagytok együtt?
Mi öt éve vagyunk házasok, és hat éve vagyunk együtt, lét kisgyermekünk van.
Én szerencsére azt tudom mondani, hogy boldogok vagyunk, nagyon szeretjük egymást. Persze veszekedni is bírunk nagyot. :)
A környezetünkben viszont alig látunk jó házasságot, ahol tényleg jól működik a kapcsolat.
Így vagyunk, mint te kérdező..
Nem minden fenékig tejfel, de ettől is jó, nem unalmas sosem, mrmint nem a viták miatt, hanem amúgy sem.. Szeretjük egymást, s a nehézségek ellenére is boldogok vagyunk. Magam részéről nagyon, a férjem részéről pedig remélem jól látom ;)
Mi is 6 éve vagyunk együtt, házasok még csak 1 éve, gyerkőc is csak közeli tervben.
27 évesek vagyunk
Nálunk veszekedni nincs min, mert annyira összeillünk. Vitatkozni szoktunk (szakmai dolgokban nekem más elméleteim vannak, pl. az emberi viselkedésről), de veszekedni soha. De nekünk szerencsénk van, mert addig kerestünk, míg nem találtunk Igazit. Sokan nem keresnek eleget, mert félnek, vagy csak hülyék.:)
30N, 38F (5 éve együtt, nincs még gyerekünk)
szerintem nem biztos, hogy meg lehet fogalmazni, hogy mi a boldog házasság. :) Talán mindenkinek mást jelent, lehet, hogy inkább az elégedett a jó szó? :) Vagy nem is tudom.
Jó olvasni, szerintem sok nagyon jó házasság van, csak az ők nem verik nagydobra a kapcsolatukat, mint azok, akiknél gondok vannak. Lehet, hogy ezért is hallunk sok válásról.
Mi nem sokat, de nagyokat bírunk veszekedni, viszont mindig jó a vége, és soha nem kérdőjeleződik meg az, hogy szeretjük-e egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!