Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Milyen ember az olyan aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen ember az olyan aki osszeveri a feleseget mert az megcsalta?

Figyelt kérdés
Van egy no megcsalta a ferjet amikor a ferj rajott a dologra valaki elmondta neki ugy megverte a feleseget hogy a hallasa is karosodott. Meg azt megertenem ha feldult allapotban megpofozza a no vagy a ferfi a parjat ha megtudja hogy megcsalta. De ez az agresszio szerintem mar nagyon beteges. Ti mit gondoltok errol? Nem rolam van szo.
2014. szept. 10. 16:55
1 2 3 4 5 6 7
 31/70 anonim ***** válasza:
56%
31: aki emberként tud viselkedni azt nem az ösztönei irányítják és nem teszi szét a lábát egy másik pasinak mert épp viszket a p****ja. már ha érted :) de eddig se fogtad fel....
2014. szept. 10. 17:57
 32/70 anonim ***** válasza:
62%

igaz, igaz...

a férfi ösztönlény, mert kioszt pár pofont ha megcsalja az asszony!

de a nő az már szent, mert ő a NŐ!

még véletlenül sem ösztönösen viselkedő állatias lény, mert viszketett neki, és lefeküdt az első szembejövő hímmel, mi??

na ezen gondolkodjon el a sok feminista !

2014. szept. 10. 18:01
 33/70 anonim ***** válasza:
71%

32es neked mi bajod van?

Nem a megcsalás mellett, hanem az erőszak ellen beszéltem.

Amúgy meg, oké hogy itt a kérdésben tényleg nő a megcsaló, de ne tegyünk már úgy mint ha ez a nők sajátja lenne. A férfiak jó nagy százaléka ugyan így csalja a párját orrba-szájba, csak hát az ugye dicsőség és buksisimi meg sör jár érte, nem verés.... Vagy hát miket is beszélek, azért is verés jár csak az is az asszonynak, ha szóvá meri tenni.

Szánalom!

2014. szept. 10. 18:03
 34/70 A kérdező kommentje:
Ti miről beszéltek? A nőnek egészségkárosodása lett a veréstől, a pasinak nem esett kár az egészségi állapotában.
2014. szept. 10. 18:06
 35/70 anonim ***** válasza:
59%
én sem pártolom az erőszakot, sőt... ha engem ütne meg a barátom azonnal repülne. de ha egy férfi a szívét-lelkét beleteszi a kapcsolatba, segíti a nőt, tiszteli, és erre a megcsalás a jutalma.. akkor nem csodálkozom ha a férfinek elborul az agya... de ami a kérdésben van az sem oké. és ha egy férfi csalja meg a párját aki ugyanolyan rendes mint amit fentebb írtam az is ugyanolyan undorító. ebben a kérdésben nincsenek férfiak és nők, csak megcsalók és megcsalt felek.
2014. szept. 10. 18:07
 36/70 A kérdező kommentje:
Jó de ezzel a logikával szívemet-lelkemet beleteszem a munkámba a sz**** főnök kitesz akkor megoldás ha úgy megverem hogy kórházba jut? Meg más kapcsolatokra is át lehet vonatkoztatni.
2014. szept. 10. 18:11
 37/70 anonim ***** válasza:
91%
hát ha neked a szívedben egy hely jut a főnöködnek és a szerelmednek :) ...
2014. szept. 10. 18:14
 38/70 István000 ***** válasza:

35. Nem irigylem a párod.

"Mindig van párom." Ebből sejleni látszik, hogy egyik párkapcsolatod sem tartós. Elég problémás lehet az a nő, aki képes megélni egy keménykezű uralkodó mellett. :)

2014. szept. 10. 18:17
 39/70 A kérdező kommentje:
39. Nem az a lényeg hanem hogy semmi joga egy embernek a másiknak tartós egészségkárosodást okozni. Magyarázhatod érzésekkel de a tény az tény, és ha meghal a bántalmazás közbe börtönbe is kerülsz.
2014. szept. 10. 18:18
 40/70 anonim ***** válasza:
39%
Azt senki nem tudja, hogy milyen volt a kapcsolatuk. De azért szerintem azzal mindenki tisztában van, hogy egy jól működő kapcsolatban nem is kerül sor a megcsalásra. Minek? Ha minden megvan otthon, akkor senki nem megy máshová érte. Szóval biztosan a nő és a férje is követett el hibákat, amik a megcsaláshoz vezettek, ami persze nem szép dolog, de mégis gyakran előfordul, mert ha valaki nem kap otthon se egy jó szót, se szexet, akkor könnyen belefuthat egy laza kapcsolatba, akár férfi, akár nő. És nem minden ember dönt azonnal a válás mellett, még a megcsalás előtt, mert nem biztos magában annyira, hiába ez lenne a korrektebb, az embereknek sokszor jó okuk van benne maradni a szar házasságukban (gyerekek, stb.). A dühöt, haragot megértem, de nem verekszünk, mert ezeket a problémákat, nem lehet így megoldani. Főleg egy nővel szemben undorító az erőszak, a férfi fizikai erőfölénye miatt.
2014. szept. 10. 18:19
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!