Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kezeljem a feleségem viselkedését?
A feleségemmel 9 éve vagyunk együtt, 2 éve házasok.
Most volt egy munkája amit 1,5-2 hónapja csinált és ott van 2 férfi munkatársa. Ebből 1 biztosan nagyon rá van izgulva, tudom, hogy megpróbált nyomulni rá de a feleségem ezt tagadja. Meghívták egy kerti partira ami délután kezdődik és közölte velem, hogy ne várjam itthon, nem tudja mikor jön majd haza. Engem egyébként nem hívtak meg és a munkatársait nem ismerem, egyszer láttam mindegyiket, szóval nekem teljesen ismeretlenek. Szerintetek ez így oké? Kezelnem kellene ezt valahogy? Mit reagáljak?
Házas embereket nem illik külön-külön meghívni. Főleg egy kerti partira. Tehát valaki azt akarja, hogy te ne legyél ott: vagy a vendéglátó vagy a feleséged hazudta, hogy te nem vagy meghívva. Tehát valakinek van hátsó szándéka.
El se kéne mennie, ez nem kérdés, ha ő mégis úgy látja igen, akkor valami nem stimmel vele. Ez a "ne várj haza, nem tudom mikor jövök" szöveget én max. a lakótársamnak mondanám vagy a szüleimnek. De a páromnak, főleg a férjemnek soha! Mert akkor ő akár egész hétvégén haza se megy, olyan jó a buli?
Mondd el neki, hogy nem mehet. Ennyi! Téged zavar, neked fáj, munkahelyek jönnek mennek, ha őt azért kirúgnák, mert kiáll a férje mellett, akkor hajrá. Én ha szeretek valakit, még fel is háborodnék egy ilyen meghíváson. De úgy tűnik ő ezen nem problémázik. Egyébként ez nem bizalom és atyám tyúkja, ez tisztelet. Fordított helyzetben kiverné a hisztit.
Egy házasság nem azt jelenti, hogy a másik nélkül nem mehetünk sehová. Nem börtön ez,hogy csak együtt.
Bízz meg a feleségedben, ha meg akar csalni, bármikor megteheti, nem kell céges buli.
Az, hogy két kollégájával iszogatott, neked nem az igazat mondta, annak a jele, hogy kerüli a konfliktust, mert mindenben az esetleges hűtlenséget látod.
Bízz meg benne! Az, hogy nem tudja, mikor jön, nem probléma. Nem kiskorú, hogy megmondja, vagy Te mond meg neki, hányra legyen itthon.
Kell a szabadság mind a két félnek, hogy aztán boldogan menjen haza, élményekkel, és azt el is mondja Neked.
*Fordított helyzetben kiverné a hisztit.
Hajjaj:D Az ilyenek ki is szokták.
Az hogy megcsal, nem hiszem. Tudom, hogy nem csal meg.
Amúgy a pasi aki nyomult vagy nyomul rá, házas és gyereke van, a másik pedig egy 40-50 éves kopasz tag aki nem az a fajta jóképű. Ő inkább barátságos "öregember" mint számításba vehető parti.
"Az a nő, akinek ekkora szabadság kell, hogy pasikkal iszogat és bulizik, az nem szerelmes. Nő vagyok, tudom milyen ez."
A gyerekkori legjobb barátom fiú, és elmegyek vele bárhova, mégis szerelmes vagyok a páromba. Nő vagyok, tudom, milyen ez.
Azt biszem ha én is hazugságra kenyszerülnék a férjem féltekenysege miatt, akkor nem jutottunk volna el a házasságig.
Honnantudod, hogy rá van izgulva?
Nalunk ez teljesen ormális, mármint, az gy munkatársakkal, exmunkatársakkal találkozunk, nemtől függetlenül...ráadásul az ilyen munkahelyi dolgokra csak időnként vannak a párok is meghívva...mi nem szoktukmondani a másiknak külön, hogy ne várjon meg bár van amikor sak hajnali 3-4 kor érünk haza.
Nem nem csaljuk meg egymást...
Nekem vannak nkább ellenkező neművel találkozóim, eszembe sem jutnak úg mi t potenciális partnerek, vagy mint ferfiak, barátok, akár a egy nővel találkoznék...
Nem mondom, hogy necsal meg, hiszen nem ismerem, neked kel tudnid milyen a feleséged, viszont nézz magadba, hogy van-e igazi alapja a féltékenység ek, vagy annak hogy azért nem mindott el valamit a feleséged, mert tartott a reakciódtól.
Pl en jóban vagyok az egyik egyedülálló szomszéddal, át szoktam menni hozzá...egy kávéra, vagy csak dumalni, néha ő is jön..
Pl. Aférjemnsk szólok, hogy ott vagyok, ha kes, vagy a hazasrt szólon, mert hazamegyek.. Stb. Ők nem találták ega közös hangot, ha van társasag rajtunk kibül, csak akkor találkoznak..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!