Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Miért iszik alkoholt egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért iszik alkoholt egy férfi minden nap? Elfogadható?

Figyelt kérdés

Ha otthon minden oké, van családja, gyerekei, barátai, a munkája nem túl stresszes, nagy anyagi problémák nincsenek, van hol lakni, van mit enni, jut idő és pénz a kikapcsolódásra is stb.

Napi 2-3-4 doboz sörre elegendő indok az, hogy szereti?

Elfogadható ez akkor, ha nem lesz tőle részeg, agresszív, hülye stb, csak úgymond levezeti vele a feszültséget?

Kérem, aki absztinens és sosem iszik alkoholt, az most ne válaszoljon!

2014. aug. 17. 19:03
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
48%
szerintem ennek semmi jelentősége nincs. miért ne ihatna meg bárki naponta 2-3 sört, ha már nem akar vezetni, nem akar dolgozni és jól esik neki?
2014. aug. 17. 19:57
 12/22 anonim ***** válasza:
75%

Van vele bármi probléma is?

Agresszív vagy zavaró lesz a viselkedése attól a mennyiségtől, amit megiszik?

Bírjátok anyagilag megvenni a sört?

Rá van függve a sörre, tehát ha mit tudom én elutaztok valahova pár napra és ott nincs lehetősége inni, foglalkozik vele?

Ha ezekre a kérdésekre mindre "nem" a válaszod, akkor elfogadható. Ha bármelyikre is "igen", akkor nem elfogadható.

2014. aug. 17. 20:00
 13/22 anonim ***** válasza:
70%

Ha nem lesz tőle részeg,agresszív,hülye, akkor mi a gond?Szerintem addig nincs baj amíg mértékkel iszik. Akkor van gond, ha nem tudja hol a határ.

Egyébként elég provokatív kérdés, nem azért iszik valaki minden nap mert férfi :)

2014. aug. 17. 20:04
 14/22 anonim ***** válasza:
61%

Nem értem a problémát. Szüleim mióta az eszemet tudom, itthon esténként megisznak 2-3 doboz sört, és nem "kezdő alkoholisták", mert ez az adag olyan 20 éve nem nő, és ha valamiért aznap nem ihatnak, a világon semmi bajuk nincs azzal. Miért olyan hihetetlen, hogy szeretik a sört? Apu dolgozott már sörkóstolóként, hollandiában is, ahol van ennek kultúrája, és nem nézik alkoholistának azt aki lazít. Mégis miért rosszabb egy családi beszélgetés, ha sör van a pohárban, mint ha valami cukros lötyi? Ezerszer egészségesebb a sörike. Nyilván mértékkel, napi 2-3 doboztól senkinek nem lesz baja.

Ha az illető ennyitől is agresszív lesz, az nyilván baj. De ha normális marad, nem tudom miért rosszabb mint ha pl csokit enne.

2014. aug. 17. 20:15
 15/22 anonim ***** válasza:
76%

Nyáron én is iszok, mert jól esik, felfrissít, lazítok.

Aztán télen van, hogy hetekig, hónapokig nem.

Szóval ez nem alkoholizmus, csak lazít lehet.

2014. aug. 17. 20:39
 16/22 anonim ***** válasza:
65%
2, esetleg 3 nem probléma, de nagyon résen kell lenni, nem nő-e az adag!Tényleg nagyon jó lazító, de a lazításhoz is egyre több kell, tudni fogja, hol a megállj?Figyelj !
2014. aug. 17. 20:41
 17/22 anonim ***** válasza:
74%

"Érdekes a párhuzamod, mert én még sosem láttam olyan tiltást, hogy édességes befolyásoltság alatt nem lehet autót vezetni, ill. dolgozni, mint amilyen ugye az alkoholnál van, tehát számomra nem egy kategória a két dolog. "

Te magad írtad, hogy nem lesz részeg. Akkor meg mi a különbség pár sör vagy pár süti között?

2014. aug. 17. 20:56
 18/22 anonim ***** válasza:
74%

Alkesz, még az elején jár csak.

Nincs azzal baj ha valaki alkesz, azzal van baj, ha valaki alkesz és családja van.

2014. aug. 17. 21:36
 19/22 anonim ***** válasza:
48%

Mert alkoholista. Ez egy betegség. Családi betegség. Az egész családot egyszerre kell kezelni, ha segíteni akartok rajta.

A feszültséget nem méreggel kell levezetni, hanem a személyiségnek kell lennie öngyógyító folyamatainak, ami önpusztítás nélkül kidolgozza magából a negatív érzéseket. A regenerálódás csak akkor történik meg, ha közben nem tettünk kárt magunkban. Ő pedig tett.

Ez az alkoholmennyiség hosszú távon tönkreteszi a szervezetet. Az arcon is meglátszik 6-8 év alatt. Ha idő közben emelkedik a mennyiség, akkor jóval előbb is. Töményet sose iszik?

2014. aug. 18. 01:34
 20/22 anonim ***** válasza:
46%
2014. aug. 18. 01:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!