Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Hogyan vegyem rá a férjemet,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan vegyem rá a férjemet, hogy költözzünk vissza oda, ahol előtte laktunk?

Figyelt kérdés
1 szép nagy faluban laktunk hosszú ideig, adott egy lehetőség amit nem lehetett kihagyni, eladtuk ott a kicsi családi házunkat, árverésen 50%-ért vettünk egy jóval nagyobbat, hatalmas terület, nagy a ház kényelmes, de ennek a kisvárosnak a külvárosi részében messze mindentől lakunk, csendes hely, jó szomszédság, de nem érzem itt jól magamat! 3 gyermekünk van, kettő óvis, egyéb okok miatt az előző lakhelyünkön járnak óvodába, ott is maradnak! Nagyon sokat kell erre a házra költeni, férjem kölcsönről hallani sem akar! Nem vagyunk eleresztve anyagilag hiába dolgozik 14 éve ugyan ott reggeltől estig, egy keresetből élünk, nincs munkalehetőség sem én pedig egyéb okok miatt sosem fogok tudni sehol sem dolgozni. Azaz, hogy félre tegyünk egyenlő a 0-val, a ház meg csak rosszabb lesz. De azonnal eltudnánk adni jó áron a terület miatt, lenne is vevő, az előző faluban van egy nagyon szép ház, de 35 négyzetméterrel kisebb, mint ez, de kívül belül igényesen felújítva fiatalos, nagyon szép, egy fillért sem kell rá költeni. 5 millió forint. nagyon megéri. A tetőteret belehetne építeni úgy nagyobb lenne! Mi lenne az ésszerű megoldás szerintetek? Itt messze van minden 30 perc gyalog a központ, bolt sincs a közelben semmi. Férjem nem szeretne visszaköltözni, de szerintem neki teljesen mindegy hol lakik reggel hatkor elmegy este fél nyolckor hazaesik!

2014. aug. 15. 19:51
1 2 3 4 5 6 7
 51/61 anonim ***** válasza:
45%

Mennyi rosszindulatú keselyű kering itt!!! Pedig még értelmezni sem tudjak az olvasott szöveget (14 ledolgozott ev =/= 14 ledolgozott ora, stb.) Fajdalmas betegseg az irigység!

Kérdező, szerintem első körben a férjeddel beszélj! Őt egyébként mi tartja a városban, ha még onnan is vannak utazási költségek? (és ne húzd fel magad ezeken az irigy hiénákon!:))

2014. aug. 16. 05:35
 52/61 anonim ***** válasza:
Utolsó fejtsd már ki hogy mit lehet irigyelni a kérdezőtől komolyan érdekel?
2014. aug. 16. 12:41
 53/61 anonim ***** válasza:

No, ne azon lovagoljunk, hogy miért nem tud dolgozni. Igenis van olyan helyzet sajnos, amikor a gyerek teljes felügyeletet igényel és a szülő ennek kell, hogy áldozza magát. De most nem ez a lényeg. Kérdező, szerintem üljetek le a férjeddel megbeszéni a dolgokat.

Ha most is utaznia kell a munkahelyére meg a faluból is, akkor mindegy, hogy honnan utazik. Ez is egy érv. Meg az is, hogy a mostani házra költeni kéne, arra a falusi házra meg nem.

ha a férjed reggel elmegy és este ér haza, akkor tulajhdonképpen mindegy is, hogy ő hol lakik. Neked viszont nem, hiszen te btöltöd az idődet a házban.

Ezeket mond el neki.

2014. aug. 16. 17:59
 54/61 anonim ***** válasza:
93%

51-es vagyok megint. Az elejétől fogva az jött le, hogy amiért otthon van es nem dolgozik a többiek megvetik. Pedig szerintem szíve joga otthon maradnia egy embernek (akár férfi, akár nő), ha megteheti és ő tarja rendben a házat, udvart és ő főz is. Gazdag emberek bejárónőket fizetnek kevesebb munkáért. Na és még gyerekek is vannak. Régen ez nem volt megvetendő, és ahogy elnézem sok nő szeretne még inkább otthon maradni, és ha nem jön össze, akkor majd név nélkül ítélkezik.

Tisztában vagyok vele, hogy mi, akik dolgozunk, még otthon is túlórázunk, de ezt én pl. a saját magamért teszem, a kényelmemért, de ezt én választottam és pláne nem fogok másokat bántani, akik más életet élnek. Nem annak büdös a munka, aki otthon marad, hanem aki mártírként éli meg a napi teendőit.

Főleg, hogy segítséget kért, ti meg egyből olyan helyzetbe hoztátok, hogy idegeneknek kell magyarázkodnia a magánéletéről és a munkájáról. Ha leírja, hogy nem lehet terhes, és mégis megfogant, valaki be fogja kiabálni, hogy "nem védekeztek" és "becsúszott a gyerek". Szóval tényleg csak gratulálni tudok nektek, rosszindulatúak vagytok.

Egyébként nem annyira okos dolog szándékosan félreérteni a kérdést, mert ti tüntök teljesen hülyének.

2014. aug. 16. 18:38
 55/61 anonim ***** válasza:
0%

Utolsó azért az hogy apa reggeltől estig dolgozik szinte csak aludni jár haza az nem a megtehetjük kategória.

Az meg hogy régen mi volt hogy jön ide? Régen egy fizetésből bőven megélt egy család, és a nő nem csak háztartást vezetett hanem a állataikról is gondoskodott. Nem hiszem hogy kérdezőéknek 3 disznójuk 100 tyúkjuk 10 tehenük lenne, vagy hogy patak parton mosna mint régen. Vagy leves főzés előtt nem hiszem, hogy leöli a tyúkjukat megkopasztja hoz vizet a kútból majd nekiállnak főzni, hanem előveszi a hűtőből és nekiáll máris 2 órás házimunkát megspórolt a régi világgal szembe.

A régi világot ne a mai modern világba képzeld el. Régen internet sem volt akkor kapcsoljuk ki azt is máris spóroltak sőt tv sem volt az sem kell, telefon még inkább nem akkor ezek is felesleges pénzkidobás hisz régen is megélt nélküle máris spóroltak.

2014. aug. 16. 19:34
 56/61 A kérdező kommentje:
Az, hogy a férjemnek reggeltől estig dolgoznia kell, az nem azért van, hogy több pénzt hozzon haza, hanem a főnöke miatt aki teljesen kihasználja a neki dolgozó embereit, látástól vakulásig dolgoztat mert őneki úgy tartja kedve, persze ha hibáznak valamit, mivel ennyi munka mellett hiba is előfordul a fáradságtól akkor bevasalja a dolgozóin a veszteséget! Például pont ebben a hónapban levont mindenkitől 30.000Ft-ot. Bőven elég lenne ha csak 8 órát dolgozna. De nincs munka nincs felvétel sehova nem tud váltani, a főnöke meg azt mondja akinek ez nem tetszik odébb lehet állni. Állataink vannak kedves kérdező, és egy szép nagy kertem ahol sok minden megterem, ezen felül hegy is van, ahonnan a gyümölcsök származnak. Bár igaz tehenünk az nincs! :) Arra jutottunk, hogy holnap megnézzük azt a házat.
2014. aug. 16. 22:20
 57/61 A kérdező kommentje:
jah de jót nevettem a 100 tyúkon ebben nagyon beletrafáltál ez lemaradt! :D
2014. aug. 16. 22:22
 58/61 A kérdező kommentje:
Mondjuk az igaz, hogy nem közvetlen főzés előtt vágom le az állatokat hanem már a fagyasztómból vadászom ki őket! :D Ma például nyuszi pöri volt, amit 1 hete nyúztunk le! :D A félre értések végett le lett fagyasztva!!! :D
2014. aug. 16. 22:24
 59/61 A kérdező kommentje:
Egyébként a pénz az nagyon fogy, például ma a két leányzónak a komplett ruhatárra ott maradt 120.000Ft! Egy méretet hordanak ruhából, cipőből is, illetve mindenből egyformát kell venni még színre is. És igen el kellett vinni a két leányt, hogy cipőt tudjanak próbálni, több boltba be kellett menni, a sérül kislányom, dühkitörést kapott mindenhol, síkitott torka szakadtából, földbe verte a fejét, üvöltött mind a sakál, az emberek meg csak bámulták, mint egy földönkívülit, és egy kb 35 fős hosszú sorba álltam, hogy fizessek addig a férjem pár méterrel arrébb kínlódott a gyermekkel mire a hátam mögött egy pali mondta a feleségének, hogy nézd azt a neveletlen kölyköt, hát nem hiszem el, hogy nem bírja befogni a pofáját, jól szájba kellene törölni, hogy kussoljon el, több sem kellett, jó hangosan kiosztottam köpni nyelni nem tudott, és mindenki előtt égett, a felesége meg elkezdett magyarázkodni, elnézést kérni, miután mondtam a gyerek beteg! Hát azt hiszitek könnyű, akkor nagyon tévedtek! Olyan gyerekkel akit 1 percre nem lehet magára hagyni, még a wc-re is vinnem kell magammal. Reggel öt órakor kel fel és hajnali kettőkor alszik el, örökké ilyen volt, és hiába próbálták gyógyszerezni nem reagált a szervezete. A ruhát sem tűri meg magán!!! Persze dugjam be az intézetbe és menjek dolgozni ugye így gondoljátok, hát tudjátok mit inkább nem eszek egy falatot sem, de a gyermekemet ameddig élek addig nevelem, nem én választottam ezt az életet, a sors adta, meg kell tanulni ezzel együtt élni. Tudom, hogy olyanok válaszoltak, akiknek fogalmuk sincsen, hogy mivel jár egy ilyen gyermek. Tiszta szívből kívánom nekik, hogy ne is kelljen megtudniuk sohasem!
2014. aug. 16. 22:38
 60/61 anonim ***** válasza:

Nekem kicsiként sose kellett cipővásárlásra a szüleimmel menni. Anyám lerajzolta egy kartonlapra a talpamat és ahhoz mérten vett nekünk cipőt. Nem cipelt magávak boltról boltra.

Csak egy ötlet.

2014. aug. 17. 00:08
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!