Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Hogyan vegyem rá a férjemet,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan vegyem rá a férjemet, hogy költözzünk vissza oda, ahol előtte laktunk?

Figyelt kérdés
1 szép nagy faluban laktunk hosszú ideig, adott egy lehetőség amit nem lehetett kihagyni, eladtuk ott a kicsi családi házunkat, árverésen 50%-ért vettünk egy jóval nagyobbat, hatalmas terület, nagy a ház kényelmes, de ennek a kisvárosnak a külvárosi részében messze mindentől lakunk, csendes hely, jó szomszédság, de nem érzem itt jól magamat! 3 gyermekünk van, kettő óvis, egyéb okok miatt az előző lakhelyünkön járnak óvodába, ott is maradnak! Nagyon sokat kell erre a házra költeni, férjem kölcsönről hallani sem akar! Nem vagyunk eleresztve anyagilag hiába dolgozik 14 éve ugyan ott reggeltől estig, egy keresetből élünk, nincs munkalehetőség sem én pedig egyéb okok miatt sosem fogok tudni sehol sem dolgozni. Azaz, hogy félre tegyünk egyenlő a 0-val, a ház meg csak rosszabb lesz. De azonnal eltudnánk adni jó áron a terület miatt, lenne is vevő, az előző faluban van egy nagyon szép ház, de 35 négyzetméterrel kisebb, mint ez, de kívül belül igényesen felújítva fiatalos, nagyon szép, egy fillért sem kell rá költeni. 5 millió forint. nagyon megéri. A tetőteret belehetne építeni úgy nagyobb lenne! Mi lenne az ésszerű megoldás szerintetek? Itt messze van minden 30 perc gyalog a központ, bolt sincs a közelben semmi. Férjem nem szeretne visszaköltözni, de szerintem neki teljesen mindegy hol lakik reggel hatkor elmegy este fél nyolckor hazaesik!

2014. aug. 15. 19:51
1 2 3 4 5 6 7
 41/61 A kérdező kommentje:
Igen bent van a központban közvetlen a ház, így elég sok szomszéd határolja körül! Jól ismerem az embereket ott, kedvesek aranyosak, és mindenki elfogadó ismerik a helyzetünket a gyermekeinket hisz ott laktunk sok évig, és a mai napig oda járnak óvodába! Köszönöm szépen az értelmes választ! Az a csábító, hogy itt már minden adott, készen van, rendezett szép, a miénk nagyon távol áll ettől jelen pillanatban, de mivel a terület miatt azonnal el tudnánk adni, nem lenne rossz vétel a másik.
2014. aug. 15. 22:22
 42/61 Ditta323 ***** válasza:

Üljél le vele és mond el az érveidet, hogy miért. A fiad hogy fogadná a környezet változást?

Amúgy zala megyében tényleg nehezebb munkát találni, és olcsó az ingatlan is. Legalább is nekem, mert itt majdnem veri pestet az árak.

2014. aug. 15. 22:31
 43/61 A kérdező kommentje:
Valaki kérdezte mért vállaltunk több gyermeket mivel a kislányunk ilyen beteg, onnan kezdődik a történet, hogy azt mondták nem is lehet soha gyermekünk csak lombikkal, még is megfogant spontán, nagyon örültünk, azt mondták csoda baba érjük be vele és örüljünk, hogy legalább egy lett, 3 hónapos volt mikor újra teherbe estem ugyebár még nem tudtuk, hogy az akkor 3 hónapos kislányunk beteg, 13 hónap van köztük, szerettünk volna egy kisfiút nagyon, de három éves korban már voltak figyelmeztető jelek a kislányunkkal hordtuk orvostól orvosig, volt mindenféle diagnózis testvérféltékenység a kis korkülönbség miatt, megkésett beszédfejlődés, védőnő gyerekorvos, más szakemberek váltig állították, hogy semmi baja nincsen csak kicsit lemaradt, de be fogja hozni a lemaradást. Vállaltunk egy harmadik babát nyugodt szívvel. A gondok 2-3 hónap alatt nagyon súlyosbodtak, Budapestre kértem időpontot elég sokára kaptunk ekkor már 6 hónapos várandós voltam a kisfiammal, megkaptuk a diagnózist, súlyos mentális retardáció, gyermekkori autizmus (autismus infatitis), 1 éves szintre tették értelmileg! Sajnos Zala megye szakmailag is egy nulla, Pest előtt 1 hónappal vizsgálta a Szakértői Bizottság, kik szerint minden a legnagyobb rendben megkésett egy icipicit a beszéd, de hamar behozza a lemaradást! Hordtuk orvostól orvosig. Így lett 3 gyermek!
2014. aug. 15. 23:01
 44/61 anonim ***** válasza:
34%

Magyarán először szimplán felelőtlenek voltatok és nem védekeztetek, másodszor pedig nem bírtátok kivárni, hogy kiderüljön, hogy a gyermeketek esetlegesen beteg-e, szüksége lesz-e komolyabb műtétekre, segítségre, élete végéig tartó ápolásra, hanem eldöntöttétek magatokban hogy úgysem, szarunkrája, jöjjön egy harmadik is a kicsit sem megfelelő körülmények közé.

Na az ilyen emberek azok, akiket nem tudok sajnálni. Egy kicsit sem. A gyerekeiteket viszont annál inkább.

Gondolj bele, akkor milyen szép életük lesz, amikor tizenévesek lesznek, a kiadásaik (már csak az étel, ruházkodás, tanszer révén is) megduplázódnak, és már a normális étkeztetésre sem fog jutni, ha megfelelően ápolni akarjátok a beteg gyermeket. Gyönyörű, felelős gondolkodás tényleg.

De nem, dolgozni azt nem, mert á, túl messze van, meg az amúgyis fárasztó, inkább nyomorogtok majd még egy kicsit pénz híján, mert neked így kényelmesebb...

2014. aug. 15. 23:12
 45/61 A kérdező kommentje:
Te agyatlan marha! Te már csak tudod, hogy hogyan nevelem a gyerekemet, hogy mit tudok nekik venni mit nem, tudod te csak szeretnél ennyit magadnak, meg a gyerekednek, de te egy önző irigy ember vagy! Akinek a megértésével is komoly problémák vannak! Szerintem húzz aludni, mert neked eljött a villanyoltás ideje! Nehogy anyuci veszekedjen, a tizenéves kölykével! Szerinted 530 ezer forint bevétellel hitelek nélkül milyen színvonalon tudunk élni?! Nem kell ám azon gondolkodnunk, hogy jaj istenem meg vegyem ne vegyem ebbe már szépen belefér minden, el lehet dorbézolni. Nem kis lábon élünk, csak, hogy tudd, bár igaz félre nem tettünk semmit, de majd ez után kicsit lejjebb vesszük az igényeket, akkor tán még 250.000Ft-ot is elteszünk havonta! :P Más ennyiből él! Nekünk mért ne menne???!!
2014. aug. 15. 23:20
 46/61 anonim ***** válasza:
69%

Én nem bántani akarlak, de eddig azért síránkoztál, hogy nehezen éltek meg, most meg azt írod, hogy hejj-hajj de jól megéltek, és nem kell spórolnotok semmivel?!

Nem teljesen értem.

2014. aug. 15. 23:53
 47/61 anonim ***** válasza:
100%

Jól értem, hogy 5-en – köztük egy ápolásra, fejlesztésre szoruló beteg gyerekkel – vígan meg akartok élni 250 ezerből (hiszen 250-et félre akarsz rakni?)

"Nem vagyunk eleresztve anyagilag" Ezt írtad a kérdésbe. Most meg azt írod, hogy milyen jót tudtok még dőzsölni is, sőt fele ennyiből is meg tudtok majd élni.

Nekem ez zavaros...

2014. aug. 15. 23:57
 48/61 anonim ***** válasza:
51%

Kérdező, fejezd be a hazudozást! Rohadt unalmas, kamu kérdés az egész.

Az elején még döglődtök, minden hónapban elfogy a pénzetek, most már a felét félreteszitek? 280.000-ből egy5 fős család étkezése kb. 100.000 ft, majd mindjárt elhiszem hgy egy "óriási" családi ház rezsije és minden egyéb (ruha, pelenka, stb.) kijön 180.000-ből 5 főre...

2014. aug. 16. 00:17
 49/61 anonim ***** válasza:
35%

" Nagyon sokat kell erre a házra költeni, férjem kölcsönről hallani sem akar! Nem vagyunk eleresztve anyagilag hiába dolgozik 14 éve ugyan ott reggeltől estig, egy keresetből élünk, nincs munkalehetőség sem én pedig egyéb okok miatt sosem fogok tudni sehol sem dolgozni. Azaz, hogy félre tegyünk egyenlő a 0-val, a ház meg csak rosszabb lesz. "

Ezt írtad a kérdésedben. Most meg a fizetés majdnem felét mégis félreteszitek állítólag, és éltek, mint Marci hevesen. Most akkor melyik is a nagyobb hazugság? :)

2014. aug. 16. 00:20
 50/61 anonim ***** válasza:
38%

Engem az érdekelne, hogy mi az az egyéb ok, ami miatt te soha a büdös életbe nem tudsz már dolgozni???

A beteg gyerek?? A mentálisan beteg gyereket is kell oktatási intézménybe járatni...

Szóval miért is nem tudsz te sosem dolgozni???

2014. aug. 16. 03:49
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!