Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Hogyan vegyem rá a férjemet,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan vegyem rá a férjemet, hogy költözzünk vissza oda, ahol előtte laktunk?

Figyelt kérdés
1 szép nagy faluban laktunk hosszú ideig, adott egy lehetőség amit nem lehetett kihagyni, eladtuk ott a kicsi családi házunkat, árverésen 50%-ért vettünk egy jóval nagyobbat, hatalmas terület, nagy a ház kényelmes, de ennek a kisvárosnak a külvárosi részében messze mindentől lakunk, csendes hely, jó szomszédság, de nem érzem itt jól magamat! 3 gyermekünk van, kettő óvis, egyéb okok miatt az előző lakhelyünkön járnak óvodába, ott is maradnak! Nagyon sokat kell erre a házra költeni, férjem kölcsönről hallani sem akar! Nem vagyunk eleresztve anyagilag hiába dolgozik 14 éve ugyan ott reggeltől estig, egy keresetből élünk, nincs munkalehetőség sem én pedig egyéb okok miatt sosem fogok tudni sehol sem dolgozni. Azaz, hogy félre tegyünk egyenlő a 0-val, a ház meg csak rosszabb lesz. De azonnal eltudnánk adni jó áron a terület miatt, lenne is vevő, az előző faluban van egy nagyon szép ház, de 35 négyzetméterrel kisebb, mint ez, de kívül belül igényesen felújítva fiatalos, nagyon szép, egy fillért sem kell rá költeni. 5 millió forint. nagyon megéri. A tetőteret belehetne építeni úgy nagyobb lenne! Mi lenne az ésszerű megoldás szerintetek? Itt messze van minden 30 perc gyalog a központ, bolt sincs a közelben semmi. Férjem nem szeretne visszaköltözni, de szerintem neki teljesen mindegy hol lakik reggel hatkor elmegy este fél nyolckor hazaesik!

2014. aug. 15. 19:51
1 2 3 4 5 6 7
 11/61 anonim ***** válasza:
41%

Sosem a munkahelyek száma a gond, hanem a munkaerő finnyássága illetve dolgozni nem akarása.

Kifogás az van, más nincs.

530.000-ből nehogy már ne tudjátok fenntartani magatokat és minden hónapban újítgatni a házon. Itt valami bűzlik...

2014. aug. 15. 20:15
 12/61 A kérdező kommentje:
A férjemnek szerencséje van, mert ő helyben dolgozik.
2014. aug. 15. 20:16
 13/61 anonim ***** válasza:
33%

Màr ne is haragudj kėrdezö elėgė kėt ertelmü a kerdesed mert irod hogy :anyagilag nem vagytok eleresztve,14 eve egy keresetböl eltek es amiben most eltek azt a hazat nem tudjatok felujitani,es nem tudsz dolgozni es sajnos fere tenni sem tudtok igy a ferjed hitelrol hallani sem akkar!!!!!de a masik haz arra nem.kell kolteni de 35 nėgyzetmeterrel kisebb,de a tetöteret belehetne epiteni!!!nos erre lesz penz??

Szerintem kerdezo.itt az a problema hogy csak addig nyujtozkodj.amedig a paplan er!!!vagy menjel el dolgozni!!!

Ne akarj többet költeni mint amennyi a keresett bevetel!!!! Tetöter beepitese sem apropėnz!!!!!

Menj el dolgozni es utanna tervezges hogy esetleg felujitas vagy tetoter beepitese...mert a ferjed egyedul ezt nem figja tudni megoldani 3 gyerek mellet es te adod a.terveidet..

De dolgozni mar nem!!!

Bocsi nem bantasbol irtam de gondolom 1 kereset keves 1 nagy csaladhoz,es ez mellet ilyen nagy almaid terveid vannak amu jo ertekelhetö:)csak tenni is kellene erte!!

2014. aug. 15. 20:16
 14/61 A kérdező kommentje:
Nem marad semmi pénzünk sem hónapról hónapra élünk, sokba kerülnek az utazások, hogy a gyermekünknek a fejlesztések meg tudják adni, ami szintén nem olcsó mulatság.
2014. aug. 15. 20:17
 15/61 A kérdező kommentje:
5 éve nem dolgozom azelőtt mindig dolgoztam, sosem volt olyan, hogy ne lett volna munkám! De akkor még nem voltam férjnél nem voltak gyermekeim és Zalaegerszegen laktam, ott azért el lehetett helyezkedni.
2014. aug. 15. 20:20
 16/61 A kérdező kommentje:
Bölcsöde van valóban itt ahol lakunk gyalog 40 percre, de 5 gyermeket tud fogadni összesen! Nyilván legalább 100 gyermeknek kellene a hely! Hozzáteszem csak két éves kortól lehetne vinni, ha valami csoda folytán bekerülne az 5-be!
2014. aug. 15. 20:22
 17/61 A kérdező kommentje:
Biztos olyan a gyermeke, akit egyedül lehet hagyni, nem olyan mint az enyém kedves válaszoló, az én gyermekemet nem lehet magára hagyni, még boltba sem lehet bevinni, csak a megszokott útvonalon mehetünk, folyamatosan dühkitörései vannak. Fejlesztő óvoda van Zalaegerszegen de nem lehet naponta 2 órát utaztatni egy autista gyereket oda vissza.
2014. aug. 15. 20:24
 18/61 anonim ***** válasza:
Ha ennyire speciális igényű a gyerek,akkor költözzetek be Egerszegre.Ott vannak gyógypedagógiai intézmények.Mennyire laktok a várostól?
2014. aug. 15. 20:24
 19/61 A kérdező kommentje:
Normál óvodába jár .Én a bölcsöde férőhelyről beszéltem, mert egyik válaszoló írta, hogy adjam be az 1 évesem és menjek dolgozni.
2014. aug. 15. 20:26
 20/61 anonim ***** válasza:
19%
530-ból nem tudtok hárman megélni. Gondolom hiteletek sincs mert írtad hogy a férjed nem vesz fel kölcsönt. Kicsit sántít ez a történet
2014. aug. 15. 20:26
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!