Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összezavarodtam? Most tényleg én vagyok a hülye? Szerintetek ez normális egy házasságban?
Így látatlanban te egy nagyon rendes nő vagy, aki próbálkozik, de hiába. A férjed már nem szerelmes beléd, és ez az egész családosdi nyűg a számára, ezért jön később, és később, és már egyetlen kérdést is vallatásnak fog fel, mert a házaséletet már nem boldogságnak, hanem ketrecnek látja.
Ha nem segít az, hogy beszélgetni akarsz, mert elzárkózik, akkor igen, marad az ultimátum. Vagy észbe kap, és teperni kezd, mert rájön, hogy fontosak vagytok, csak belekényelmesedett abba, hogy neki mindent szabad, vagy örülni fog, hogy te mondod ki a szakítást.
Így is, úgy is kapni fogsz egy választ, ami után már tudsz lépni, dönteni. Ehhez egyszer kell nagyon határozottnak lenni. Drukkolok Neked!
A problemak megoldasanak a hive vagyok, de lepj le te is szo nelkul. Ha ove a haz, koltozz el mire hazaerne, ha a tied, dobald ki a cuccait.
Most komolyan, mit kepzel magarol az ilyen?? Annyit se erdemelne, hogy elkoszonjek tole
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!