Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Működhet a mai világban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Működhet a mai világban hosszú távon egy hagyományos házasság?

Figyelt kérdés
A férfi pénzt keres, a nő otthon van és neveli a gyerekeket (legalább 3at), ellátja a háztartást, műveli a kertet, gondozza az állatokat.
2014. júl. 25. 20:16
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
89%
Ha elegendő a pénz,nem szenvednek semmiben hiányt és szeretik egymást akkor természetesen
2014. júl. 25. 20:17
 2/19 anonim ***** válasza:
98%
...és mindkettő pont erre vágyott világéletében és ezt szereti is, akkor igen.
2014. júl. 25. 20:22
 3/19 anonim ***** válasza:
71%
Egy főre jutó keresetből nem él meg 5 fő. De ez átlagember esetében van így, ha anyuka-apuka milliárdos, akkor persze minden lehetséges. De állat is? Kert is? Gyerek is, nem is egy? Átlagfizuból? Ugyanmár...
2014. júl. 25. 20:23
 4/19 anonim ***** válasza:
96%
Ha a férfi sok pénzt keres, a nőnek nincsen másra igénye akkor igen.
2014. júl. 25. 20:28
 5/19 anonim válasza:
85%

Nem hinnèm, h egy nő arra vágyik, h a fèrje otthonhagyja a 3 gyerekkel ès a sok kosszal, na meg a kerttel járó fizikai munkával ès amikor hazaèr elvárja, h legyen meleg ètel az asztalon ès teljes nyugalom , mert,h ő elfáradt a munkában....

Szóval sztem ez nem nagyon működik

2014. júl. 25. 20:28
 6/19 anonim ***** válasza:
72%
én pl pontosan ezt szeretném csinálni, bármilyen hihetetlen :D de egy fizetésből most nem megy, ha olyan lesz a helyzet hogy belefér meglépjük
2014. júl. 25. 21:13
 7/19 anonim ***** válasza:
95%
Működhet, és nem is ördögtől való dolog ez, ha mindkét fél ezt akarja. De hát a magyar átlagfizetésből egy öttagú család nem él meg.
2014. júl. 25. 22:08
 8/19 anonim ***** válasza:
60%
Két dolog kell hozzá. Egy jól kereső férj és egy intelligens feleség.
2014. júl. 25. 23:05
 9/19 anonim válasza:
94%
Ezzel az a gond altalaban, hogy mig a ferfi dolgozik, a no otthon dolgozza szet a belet, de ugye a hazimunka nem munka, tehat semmibe se lesz nezve, a penz is a pasie, hisz o kereste meg. A no pedig legyen halas, hogy eltartjak, annak ellenere, hogy valojaban ugyanolyan kemenyen (ha nem kemenyebben dolgozik). Ezt sajnos a konzervativ ferfiak nagy resze nem kepes felfogni. Szerintem is akkor mukodhet, ha mindket felnek ez az alma.
2014. júl. 25. 23:56
 10/19 anonim ***** válasza:
95%

Szüleimnél bevált:) Anyukám már több mint 20 éve nem dolgozik, de nem is nagyon unatkozott eddig. Volt dolga rendesen, nem voltunk éppen mintagyerekek:) Na meg nagy a ház és a kert, mindig volt mit csinálnia. Pár éven belül viszont 3an gyerekek kiszállunk a fészekből (én vagyok a legfiatalabb), de mivel apum mostmár itthonról dolgozik így anyum se érzi egyedül magát. Meg vannak ám tervei! Önkénteskedés, utazás, kutyusok:) Akkor lesz ám a jó élet!:)

20L

2014. júl. 26. 00:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!