Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnám elfogadni, hogy el kell váljunk? Hogy tudnék végre tényleg lépni ezügyben? Akár milyen szar is, nem tudok elszakadni.
" mert nem jön haza, amikorra ígéri, semmibe veszi, amit kérek tőle, hazudik nekem. "
Ezekben nem lehet "kibékülni".
Ezek nemhogy egy házasságba vagy párkapcsolatba nem férnek bele.. sehova se.
nem akar elválni, - de nem miattad, vagy a gyerekek miatt, nincs hova mennie, ha jól értem.
Én valami ilyesmiben nőttem fel, - hát attól azért kíméld meg a gyerekeket!
Jól látjátok. Én is úgy érzem, hogy a viselkedése nem illő egy házassághoz. MOndtam is neki, de semmi. Csinál valami rosszat és úgy tesz, mintha semmi sem történt volna. Mondom neki, hogy nem stimmel a dolog, de arra sem válaszol.
Szívem szerint kiraknám, menjen az útjára, ha ennyire nem számítunk neki a gyerekekkel, de nekem igenis szentség a házasság és nem akarom csak úgy eldobni. Viszont már nem tudom, meddig bírom még.
Valami "új, hasznos" módszerre lenne szükségem, mert a beszélgetés semmit sem ér. :(
Én megértelek.
De nincs módszer erre. Ő kilépett a házasságból, csak fizikailag van jelen.
HA Neki kell mennie mi a gond? Beadoda válópert és, ha nem akar menni kijelented, ha akkor se akkor meg kirakod azt kész. Ilyen nincs, h nem akar menni...
Bocsi, de ez szíven ütött, mert én jelenleg sajnos a párom saját házában élek, és kb úgy, mint Ti most és, ha nekem ez a sajátom lenne már rég ki tudtam volna lépni, de sajna a minimálbéres fizumból nem telik albérletre, kicsit irigyellek, hogy tudnál lépni minden adott és Te nem én meg lépnék, de nem tudok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!