Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Hogy tudnám elfogadni, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudnám elfogadni, hogy el kell váljunk? Hogy tudnék végre tényleg lépni ezügyben? Akár milyen szar is, nem tudok elszakadni.

Figyelt kérdés
Nem vagyok boldog a házasságomban. A férjem sem az. Sokat veszekszünk, vagyis én veszekszem vele, mert nem jön haza, amikorra ígéri, semmibe veszi, amit kérek tőle, hazudik nekem. Azt mondja, hogy nem akarja, hogy elváljunk, de semmit sem tesz azért, hogy jobb legyen, pedig milliószor elmondtam neki, hogy mikkel okoz fájdalmat. Semmi extrát nem kérek, csak ami régen alap volt.
2014. júl. 21. 15:37
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

" mert nem jön haza, amikorra ígéri, semmibe veszi, amit kérek tőle, hazudik nekem. "

Ezekben nem lehet "kibékülni".

Ezek nemhogy egy házasságba vagy párkapcsolatba nem férnek bele.. sehova se.

nem akar elválni, - de nem miattad, vagy a gyerekek miatt, nincs hova mennie, ha jól értem.

Én valami ilyesmiben nőttem fel, - hát attól azért kíméld meg a gyerekeket!

2014. júl. 22. 02:03
 12/15 A kérdező kommentje:

Jól látjátok. Én is úgy érzem, hogy a viselkedése nem illő egy házassághoz. MOndtam is neki, de semmi. Csinál valami rosszat és úgy tesz, mintha semmi sem történt volna. Mondom neki, hogy nem stimmel a dolog, de arra sem válaszol.

Szívem szerint kiraknám, menjen az útjára, ha ennyire nem számítunk neki a gyerekekkel, de nekem igenis szentség a házasság és nem akarom csak úgy eldobni. Viszont már nem tudom, meddig bírom még.

Valami "új, hasznos" módszerre lenne szükségem, mert a beszélgetés semmit sem ér. :(

2014. júl. 22. 12:56
 13/15 anonim ***** válasza:

Én megértelek.

De nincs módszer erre. Ő kilépett a házasságból, csak fizikailag van jelen.

2014. júl. 22. 13:55
 14/15 anonim ***** válasza:

HA Neki kell mennie mi a gond? Beadoda válópert és, ha nem akar menni kijelented, ha akkor se akkor meg kirakod azt kész. Ilyen nincs, h nem akar menni...

Bocsi, de ez szíven ütött, mert én jelenleg sajnos a párom saját házában élek, és kb úgy, mint Ti most és, ha nekem ez a sajátom lenne már rég ki tudtam volna lépni, de sajna a minimálbéres fizumból nem telik albérletre, kicsit irigyellek, hogy tudnál lépni minden adott és Te nem én meg lépnék, de nem tudok...

2014. júl. 22. 14:45
 15/15 A kérdező kommentje:
Fizikai síkon tudnék lépni, mert lenne hol élnünk a gyerekekkel magunkban és meg is tudnánk élni, ha kitenném. De lelkileg nem tudok túllépni azon, hogy vége. Nem tudom elfogadni, hogy vége a boldogságnak és már nem tudjuk helyrehozni.
2014. júl. 22. 15:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!