Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ti mit gondoltok, ha azt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit gondoltok, ha azt halljátok hogy egy feleség/anya nem szokott főzni? Szerintetek ez szégyen rá és a családjára nézve? Sajnáljátok a férjét és a gyerekeit?

Figyelt kérdés
2014. júl. 20. 15:16
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
34%

Magyarul totál gazdagok vagytok, így ki tudjátok fizetni a rendszeres, minőségi házon kívül evést. Hát egészségetekre! Mindenki úgy éli az életét, ahogy jól esik.

(Egyébként én imádok főzni, úgyhogy akkor is tenném, ha nagyon gazdag lennék, csak akkor különlegesebbnél különlegesebb dolgokat..)

2014. júl. 20. 16:47
 12/23 Gyémántlány ***** válasza:
85%

Szerintem nem szégyen.

Az én anyukám sem szokott gyakran főzni, nálunk apa és én felelünk a kajáért. Régebben persze, amíg kicsi voltam, anyu is gyakrabban főzött, de most már nem kell minden héten.

2014. júl. 20. 16:53
 13/23 A kérdező kommentje:
Egy ismerős családról van szó. Én sem értem, miért jó ez nekik. A családra főzés a gondoskodás egyik legszebb formája, nem értem, ha valaki megteheti hogy főz akkor miért nem teszi.
2014. júl. 20. 17:32
 14/23 anonim ***** válasza:
72%

Az orvosi pálya az egyik legszebb a világon, mégsem lesz mindenki orvos.

Érted az összefüggést? Amúgy foglalkozz a magad dolgával.

2014. júl. 20. 18:19
 15/23 anonim ***** válasza:
47%

Ha kényelemből nem főz, mert lusta disznó, akkor az szánalmas....

De ettől függetlenül mindenki úgy él ahogy akar, és amit meg tud fizetni...

2014. júl. 20. 18:21
 16/23 anonim ***** válasza:
67%

Nem, nem szégyen. Viszont a részedről nagyon látszik az irigység, amit most nagyon meg akarsz okolni holmi kiüresedett társadalmi panelokkal. Már miért volna szégyen? és ki szerint? Tán szerinted?

"A családra főzés a gondoskodás egyik legszebb formája"

Na ezért van ma Magyarországon annyi elhízott ember és azért keveri össze a zabálást (és a zaba-függést) a szeretettel.

Nem, kedvesen. A valódi gondoskodás nem a mindennapi főzésről szól, hanem arról, hogy ÉRZELMILEG ODATESZED MAGAD A MÁSIK GONDJÁHOZ, BAJÁHOZ!

Ha valaki naponta eszik meleg ételt ebédre, akkor vacsorára éppen elég neki valami minimális étel, nemhogy az meleg legyen mindenáron. Vacsorára SOKAT enni egyenlő az elhízással.

"Reggelizz úgy, mint egy király, ebédelj, mint egy polgár és vacsorázz, mint egy koldus."

Tudtommal a koldusok nem kondérnyi meleg ételt szoktak vacsorázni. :)

2014. júl. 20. 18:23
 17/23 anonim ***** válasza:
82%
Hogyhogy nem főz? Néha csinál vacsorát és hétvégén FŐZ. Napközben, ha jól értem, mindenki eszik meleg ételt. Ha nekik így jó, miért kell elítélni neked? Ezért képes vagy kérdést feltenni? Hogy pár szuperanyu és károgó frusztrált nő jól elmondja mindennek?
2014. júl. 20. 18:25
 18/23 anonim ***** válasza:
75%
Utolsónál a pont, mindent leírt helyettem. Ahogy pénzzel sem szeretsz, úgy étellel és játékokkal sem tudsz szeretni, nem ezzel gondoskodsz.
2014. júl. 20. 18:26
 19/23 anonim ***** válasza:
100%

"Én sem értem, miért jó ez nekik."

Nem is kell neked értened. Az ők életük.

2014. júl. 20. 20:16
 20/23 anonim ***** válasza:
63%
így jobban kijön anyagilag mint a mai árak mellet a fűszertől a húsig mindent megvesz pluszba használja a gázt, a meleg vízet, mosogatószert...
2014. júl. 20. 20:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!