Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit gondoltok, ha azt halljátok hogy egy feleség/anya nem szokott főzni? Szerintetek ez szégyen rá és a családjára nézve? Sajnáljátok a férjét és a gyerekeit?
Magyarul totál gazdagok vagytok, így ki tudjátok fizetni a rendszeres, minőségi házon kívül evést. Hát egészségetekre! Mindenki úgy éli az életét, ahogy jól esik.
(Egyébként én imádok főzni, úgyhogy akkor is tenném, ha nagyon gazdag lennék, csak akkor különlegesebbnél különlegesebb dolgokat..)
Szerintem nem szégyen.
Az én anyukám sem szokott gyakran főzni, nálunk apa és én felelünk a kajáért. Régebben persze, amíg kicsi voltam, anyu is gyakrabban főzött, de most már nem kell minden héten.
Az orvosi pálya az egyik legszebb a világon, mégsem lesz mindenki orvos.
Érted az összefüggést? Amúgy foglalkozz a magad dolgával.
Ha kényelemből nem főz, mert lusta disznó, akkor az szánalmas....
De ettől függetlenül mindenki úgy él ahogy akar, és amit meg tud fizetni...
Nem, nem szégyen. Viszont a részedről nagyon látszik az irigység, amit most nagyon meg akarsz okolni holmi kiüresedett társadalmi panelokkal. Már miért volna szégyen? és ki szerint? Tán szerinted?
"A családra főzés a gondoskodás egyik legszebb formája"
Na ezért van ma Magyarországon annyi elhízott ember és azért keveri össze a zabálást (és a zaba-függést) a szeretettel.
Nem, kedvesen. A valódi gondoskodás nem a mindennapi főzésről szól, hanem arról, hogy ÉRZELMILEG ODATESZED MAGAD A MÁSIK GONDJÁHOZ, BAJÁHOZ!
Ha valaki naponta eszik meleg ételt ebédre, akkor vacsorára éppen elég neki valami minimális étel, nemhogy az meleg legyen mindenáron. Vacsorára SOKAT enni egyenlő az elhízással.
"Reggelizz úgy, mint egy király, ebédelj, mint egy polgár és vacsorázz, mint egy koldus."
Tudtommal a koldusok nem kondérnyi meleg ételt szoktak vacsorázni. :)
"Én sem értem, miért jó ez nekik."
Nem is kell neked értened. Az ők életük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!