Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik voltak már mélyponton a házasságukban, és volt erről egy őszinte beszélgetésük, ugyanolyan lett a kapcsolatotok, mint mélypont előtt, vagy rosszabb?
Figyelt kérdés
2014. júl. 18. 16:20
11/19 anonim válasza:
Pár őszinte beszélgetés után csak egy ideig lett jobb, aztán pár hét után visszatértek a berögzült hülyeségek. Szétköltöztünk, válni készültünk. Gyerek is van és házasok vagyunk. Aztán pár hónap külön élés után átértékeltünk mindent, sokat változtunk.Újra összejöttünk. Azóta megint együtt vagyunk. Ennek az egésznek már 2 éve, és azóta minden szuper, boldogok vagyunk együtt, egész más a kapcsolatunk:)
12/19 anonim válasza:
Nem egy "nagy" sok kicsi volt.
Elég kemény helyzetből indultunk.
Sikerült, azt hiszem azért, mert akartuk (én nem annyira).
Az fontos szabály volt, hogy ez beszélgetés, és nem veszekedés, amikor feljött valami indulat, és maradt is, abbahagytuk, - de ezt jó előre tisztáztuk is.
Próbáljátok úgy nézni, mint két kívülálló.
Hajrá! :)
13/19 A kérdező kommentje:
Köszi nektek is!:)Azért jó ezt "hallani",hogy nem lehetetlen.Most én is úgy érzem nem bírom már,de a fiunkert egy esélyt mindenképpen megér,hogy helyre hozzuk!
2014. júl. 19. 00:47
14/19 anonim válasza:
Én vagyok, aki nem tud a férjével beszélni és igen, van gyerek. 3 éves. Így sokkal nehezebb
15/19 A kérdező kommentje:
Nálunk 2 éves kisfiú..És hogy birod ezt?Mármint nem volt szó nálatok erről,hogy ha így megy tovább elváltok?Bocsi nem azért kérdeztem,hogy el akarj,csak lehet te könnyebben viseled mint én :)
2014. júl. 20. 20:27
16/19 anonim válasza:
Dehogynem! Mondtam neki, hogy ez nem mehet így tovább. Szüleim szerint inkább költözzek haza, amit nem akarok, de szerintük ideje lenne új életet kezdenem, mert még fiatal vagyok ehhez. Nincs se szexuális életünk, se egyéb. Még külön kasszán is vagyunk. Nagyon nehezen bírom, mert egyedül nem tudnám eltartani a kicsit, a gyerektartás meg vicces mivel egyik legnagyobb problémánk, hogy a bejelentett fizetése vicc a férjemnek, a többi titkos, "úgysem érteném". :(( Sokszor vagyok a kiborulás szélén. És persze ha elmondom neki, akkor azt mondja, hogy nem érti miért válnék el, nem akar minket elveszíteni, de semmi sem változik.
17/19 anonim válasza:
szerintem hajlandóság kell mindkét részről, és ha ez meg van akkor lehet beszélni róla és helyrehozni a dolgokat.
18/19 anonim válasza:
16.-os. szerintem nektek már család terapeuta kell , egy szakember aki rávilágít a problémákra, és tud tanácsot adni. Lehet hogy egy kis különélés jót tenne.
19/19 anonim válasza:
16! Menj el dolgozni!
Nekünk is terapeuta segített, z addig zárt, gyakran rideg féfjemből egy szeretgetős, mosolygós pasi vált:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!