Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más férje is így gondolkodott a szexről terhesség alatt? Ez normális?
Ha egyszer terhes leszek, biztosan eszembe fog jutni, hogy ott van a hasamba egy kis élet, érezi, ha jó kedvem van, és ha rossz.
A szex mentes életet bizony a magzat is megérzi, de csak azért, mert te ilyenek miatt stresszelsz.
Nyugodj meg, és ne erőltesd a párodat, hanem fogadd el, hogy ez a kívánsága.
( Ui: Tény, szex közben én tuti, hogy elképzelném, hogy a baba hogy ugrál, és utána annyiba is maradna a szex, nem is azért, mert úr isten, hanem mert hangos nevetésbe törnék ki. Sajnos túl vizuális típus vagyok).
Ez a legjobb időszak!!!!! Vártok egy kisbabát, tehát nem kell a védekezéssel bíbelődni, nem kell szedni semmit, csak boldog szex. Jól is vagy, kívánjátok is egymást....
Párommal szoktunk viccelődni, hogy alig várjuk ezt az időszakot a házasságunkban, mienk lesz a világ :D
Elég sok ilyen esetet olvastam itt a GYK-n.
Nem is olyan kis baj ez, mert szintén sokszor úgy folytatódnak a történetek, hogy a szextől való tartózkodás meg is maradt a szülés után.
Nekem nem volt ilyen gátlásom, az asszonynak se, az legutolsó időkig óriásiakat szeretkeztünk, aranyos életvidám kislányok lettek. :)
Hát itt valóban anatómiaóra kéne apukánank...Oda nem megy be semmi ahol a gyerek van,sőt még a te vérkeingéseddel sem érintkezik közvetlenül :)
Amúgy meg,ha netán orális szex során lenyeled,akkor meg a gyerek gyakorlatilag azt "megeszi"..Gondolj bele...:)
De az egyik válaszolónak igaza van,sajnos,hogy sok helyen tényleg így kezdődik a szexmentes házasság,aztán meg a vállás esetleg.
Ugyanilyen kényes dolog lehet az apás szülés,saját bevállás szerint sok férjnek akkor ment el a kedve egy életre az asszonytol("amint szétteszi a lábát,beugrik az a kép,hogy jön ki a gyerek a sok szottyal,és lelohad apuka).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!