Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Szerintetek van értelme a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek van értelme a házasságnak? Úgy értem, hogy mai világban is megvan az értéke?

Figyelt kérdés
2014. jún. 30. 14:49
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
55%

Hány éves vagy? Ha szereted, akkor mi a probléma? 5 év az nem kevés idő, annyi idő alatt azért el lehet dönteni, hogy akkor ez most vicc vagy nem vicc!

Miért érzed úgy, hogy nem most van ideje, hogy összekössétek az életeteteket? szerinted, ha eltelik így újabb 5 év, akkor majd itt lesz az ideje?

Vajon milyen kapcsolat az, ha egy nem miatt elhagyna? Gondolom nem a képébe vágnád, hogy nem, hanem elmondanád a félelmeidet.

2014. jún. 30. 15:10
 12/35 anonim ***** válasza:
56%
Hogy érted azt hogy nem most jött el az ideje?korainak tartod?hány évesek vagytok?félsz?
2014. jún. 30. 15:10
 13/35 A kérdező kommentje:
Én bízok benne, de én 19 vagyok ő meg 24 éves szerintem fiatalok vagyunk még ahhoz hogy összeházasodjunk.
2014. jún. 30. 15:11
 14/35 anonim ***** válasza:
67%

"Vajon milyen kapcsolat az, ha egy nem miatt elhagyna"

Ha 5év után azt mondaná a párom hogy nem,én is elhagynám.Valószinű valamelyik nem akarja igazán,feltételezem az aki nem-et mond,hisz a pasi komolyan akarja ha már megkérte.

2014. jún. 30. 15:12
 15/35 A kérdező kommentje:
Én is komolyan gondolom vele a dolgokat, de én még tanulok még van 2 évem hátra én csak utána gondoltam házasságra, nem most.
2014. jún. 30. 15:15
 16/35 anonim ***** válasza:
51%

Úr isten! O.O Szóval 14 éves korodban összejöttél egy 19 éves sráccal... Hát én a helyedben nem mennék hozzá. Az ilyen tiniszerelemből lett házasságok a legritkább esetben érnek jó véget (tudom, hogy mindenre van kivétel).

Hozzá mész 2-3 év múlva gyerek, akkor még mindig csak 23-24 éves leszel és majd akkor jössz rá, hogy még semmit nem csináltál, nem értél el a gyereknevelésen kívül.

Hát végül is mindenki azt csinál amit akar...

2014. jún. 30. 15:19
 17/35 anonim ***** válasza:
68%
Szerinted 9 .-ik akik igazán szeretik egymást azok 2 év után házasodnak ? Nincs az időhőz kötve ! Elárulom neked .. és vállalom ,hogy mi a párommal most a közeljövőben 12 (!) év és egy 9 éves gyerek után fogunk házasodni ! :-) Viszont 19-20 évesen még nem tartom helyénvalónak az esküvőt .. (persze mindig vannak kivételek ) Szép dolog ,hogy ilyen fiatalon 5 évig hűségesek egymáshoz ,de szerintem az esküvő várathat még magára .
2014. jún. 30. 15:19
 18/35 anonim ***** válasza:
82%
Jegyben járni lehet kérdező ,bármeddig . Vannak akik azt vallják ,hogy eljegyzés után 1 éven belül házasodni KELL ... de ez nincs így !!! Mindenki akkor és úgy házasodik ,ahogy neki jó és meg tudja oldani .
2014. jún. 30. 15:22
 19/35 A kérdező kommentje:
De ő már az esküvőt tervezgeti.
2014. jún. 30. 15:29
 20/35 anonim ***** válasza:
100%

Gratula 17 . ! :-) További sok boldog együtt töltött évet kívánok nektek ,ti már bizonyítottatok egymásnak .. !!! Számomra van valami meghitt szépség ebben ,hogy valaki sok-sok együtt megélt év után házasodik :)) !

Kérdező ! Ne érezd magad kellemetlenül . Ha tényleg csak a tanulmányaid miatt halogatod a hivatalos elköteleződést ,akkor szerintem felesleges aggódnod .. Beszéld ezt meg a kedveseddel ,hogy majd 2-3-4 év múlva házasodtok ,addig pedig viseld büszkén a jegygyűrűt . (:

2014. jún. 30. 15:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!