Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Meddig megyünk el, hogy ne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig megyünk el, hogy ne legyünk egyedül?

Figyelt kérdés

A párommal 2-éve vagyunk együtt...

Már bebizonyította millió szám, ha lelki gondjaim vannak nem áll mellettem, semmilyen körülmények között nem számíthatok rá, ebben a témában...

Rettenetes családból jövök, természetesen és foggal körömmel ragaszkodtam bárkihez aki adódott...

A baráti köröm sikerült leráznom, mondani se kell csak ivó cimborák voltak...

Annyit még elmondok, hogy pánikbetegségemet alkohollal kezeltem, és egy hete volt egy 1-éve, hogy abszolút nem ittam, büszke is vagyok magamra ez miatt...

A pasi viszont mellettem iszik, már 20-ra emelkedett a piás üvegek száma, ebben mindenféle alkohol van leginkább pálinka és sör. Nem érzek késztetést, hogy igyak ez világos, de zavar ez is, meg saját szavait használom: -Mindig begurulok ha ilyen lelki szarokkal zaklatsz!

És ilyenkor haza fut anyuhoz, még nem lakunk együtt, vagy ha telefonba mondtam, rám csapja a kagylót, és megsértődik

nem ért meg egyáltalán...

Én már rég szerettem volna, hogy ideköltözzön mindig kifogással élt, hogy nem adottak a körülményeim, stb, stb...

A legújabb ha hétvégén nálam van természetesen iszik, de ami új benne mondogatja, hogy ideköltözne, meg el akar venni feleségül...

Ennek fele se tréfa, mert már józanul is mondta, én meg félek, hisz nekem alkoholista nem kell, nálam az egész család, rokonok ismerősök mind alkeszek, aki nem az az azért mert elvitte a pia.. Kivéve apu, rá számíthatok..

Hétvégén sör, pálinka ami jön iszik, néha kötözködősre issza magát néha alszik tőle 46-éves, én 33..

Ilyen férfit még meg lehetne győzni, hogy ne igyon és törődjön velem és feltételhez ezt kötném az ideköltözéshez...

Vagy ne álmodozzak és fussak amíg lehet?

Csak hát persze saját önzésből adódóan, hogy ne legyek egyedül,jól esik hogy hétvégeken itt van, de ez annyira kevés, cserébe, hogy lábtörlőnek érzem magam...

Amúgy megyünk nyaralni, már előre félek mit fog össze inni, és miben nem fogok neki megfelelni, hátha kitisztul a fejünk és jutnánk valamire...

Aki ilyen szintem van egyedül mint én mivel tudja leküzdeni az a végtelen ürességet, hogy jól érezze magát a bőrében végre, és ne függjön semmitől?

2014. jún. 20. 12:15
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%

"ez úttal nem hagyom magam, biztos van élet a lelki toprongyok után is...

Valami önbizalom növelő módszert még írhatna aki tud..."

Az önbizalom önismeretre épül, elindultál, érzed, tudod, megfogalmazod mit akarsz a leírásod alapján! Az önállóság útja sokszor rögös, de erőt, kitartást ad a kezdeti bizonytalaságok után a későbbi tapasztalásaidhoz. Nem kell félni a kudarcoktól!

Ez ami a legfontosabb! Körvonalazódnak, vannak(/legyenek) reális céljaid! Ne ingasson meg senki és semmi ennek megvalósításában!

Sikerülni fog!

2014. jún. 20. 13:23
 22/28 A kérdező kommentje:

Én általában elégedetlen vagyok a munkáimmal, na nem mindennel,van amit szeretek, az ékszereimet, a koszorúimat,kisbútorok, mások nagyon szeretik és veszik is..

A jobban megbecsülésről jut eszembe amit elfelejtettem a pasit illetően, biztos ismered az ÁÁÁÁÁÁÁ minek, kinek csinálod, kit érdekel, na ő ilyen velem...

Míg mások elájulnak a tehetségemtől, ö csak ÁÁÁá-zik, amúgy ez a családomra is igaz...

Megyek vásározni, és készül a web-oldalam, nem hagyom el magam...

2014. jún. 20. 13:32
 23/28 anonim ***** válasza:
100%

Én is sok mindennel foglalkozom,hobbiként,és hébe hóba van megrendelésem is munka mellett :)

Nos a tiszteletért megdolgoztam,ha valaki lefikázná a munkámat,azt el is küldeném melegebb éghajlatra,de hogy őszinte legyen nem nagyon fikáztak semmit( a gazdag munkaadókon kívül,mert azok ingyen akarnak mindent)

Szóval elég gáz hogy a párod így tojik a fejedre!Tudod léteznek olyan pasasok,idővel remélem észre fogod menni hogy oda megy és megkérdezi hogy mit csinál és büszke is lesz rád ! Mások veszik a dolgaidat!Azaz jó vagy ebben és ez a bizonyíték hogy veszik Tőled!Van mire felvágnod,hogy igen is te ebben jó vagy és semmit sem csinálsz hiába!Amúgy néha Én is tudok önkritikus lenni a munkámmal kapcsolatban,de ez csak nagyon néha időszakos :) De a legjobb dolog az ha hobbiból csinálod és mások meg is veszik! :)

2014. jún. 20. 13:39
 24/28 A kérdező kommentje:

Igen, igen mi kézművesek nem dúskálunk a pénzben, mert hát igény lenne csak sok embernek nincs pénze, hiába szeretné..

Hát azt csinálni amit a legjobban szeretsz, és pénzt is keresni vele, az embereknek örömet szerezni, ez egy millió pasinál többet ér, csak néha elfelejtem...

2014. jún. 20. 13:45
 25/28 anonim ***** válasza:
100%
Én kevésbé vagyok magányos egyedül, mint ellenséges bunkók társaságában.
2014. jún. 20. 14:36
 26/28 A kérdező kommentje:

25/25

Na ez az, én is akkor voltam a legmagányosabb mikor, egy nagy társaság közepén ültem, ivócimborák között...

Mára már írmagjuk se maradt, egy szép alkotás sok örömöt szerez és előrébb visz, az ilyen emberek nem...

Meg főként a családom sosem értékelte a tehetségemet, nekik mindig csak megtűrt személy voltam, egy szükséges rossz, a szüleim elváltak, és csak azért kellettem anyámnak meg az új családjának, hogy apám fizessen utánam, jó mi?-4-évesn már ezt mondta nekem anyám, emlékszem, és ez csak rosszabb lett...

Épp ezért a családot nem választhattam meg, a környezetemet megválogatom, ezért vagyok sokszor egyedül, mert ha valakibe csalódok, elvágólag zárom le...

Kivéve pasi ügy, mert az nehezebb, ha az embernek nincs kihez szólni kevéssel is beéri, de valóban igazatok van, inkább eljárok kézművesek közé, hátha új embereket ismerhetek meg, és nem ragaszkodom a megszokott mocsokhoz...

2014. jún. 20. 18:37
 27/28 anonim ***** válasza:
100%
#26 gratulálok, szépen levezetted magadnak, hogy lépned kell ... sok sikert hozzá!
2014. jún. 20. 19:36
 28/28 mustafa33 ***** válasza:
100%

Minél hamarabb lekoptatod annál jobb neked. Mert változni nem fog! Te egy vagy százból aki változott. Ezért becsüd magad. És ne add alább az igényeidet. A kézművesség sokkal jobb alap egy kiegyensúlyozott életre mint mondjuk egy szallagmunkás. Mert ez sikerélmény ad. És azt ne hagyd, hogy ezt elvegye tőled egy bunkó.

És amíg egy ilyennel vagy együtt, esélyed sincs normális emberek társaságába kerülni, olyanokkal ismerkedni. A kézművesek között keresgélni nem rosz ötlet (talán nekem is ott kellene próbálni ☻).

33 évesen még hamar beletörődnöd a "bárkibe".

2014. jún. 20. 20:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!