Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szomszédom büszkén mesélte, hogy a (35 éves) lányának, az egy hetes egyiptomi útja után, megkérte a kezét egy helyi férfi. Most intézik neki a vízumot. Mi a véleményetek?
Mindenki azt kezd az életével amit akar. Beleértve azt is h kihez megy hozzá. 35 éves az már elvileg érett ember.
Szóval ha neki ez kell áldja az ég az ő élete.
De ha tényleg ez van akkor át kell térjen az iszlámra.
De ez már nem az én dolgom.
Most miért kell egyből savazni a kérdezőt, jó magyar szokás szerint?
Nagyjából ezekből szoktak lenni a drámák, miért baj az hogy sajnálja?
Nekem Görög pasim volt kb. fél év után egy állat lett, engem is sajnáltak, és nem értettem miért, csak jóval később. A következő barátnőjét rommá verte... én még időben elhagytam.
Úgy látom, hogy itt a szünidő és ismét rászabadultak a h ü l y é k erre az oldalra...
...és most még a szokottnál is több van itt!!
Amúgy kár ide bármilyen kérdést kiírni, mert akinek magasabb volt az IQ-ja a lábméreténél, az már elpályázott erről az oldalról...
(Tisztelet annak a két - három normálisan válaszolónak.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!