Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem akar sok férfi házasságot/kapcsolatot egy okos nővel? Mi nők hogyan találjuk meg a középutat ez ügyben?
Nekünk nőknek érdemes alávetnünk magunkat az bármilyen irányítási szándéknak a jövendőbeli férfi részéről, vagy inkább veszélyes?
Tudom, hogy sok nő stratégiázik ezügyben: először ártatlanabbnak, csendesebbnek játsza meg magát, majd pedig határozottabb lesz, de biztos, hogy van egy középút, amely hosszú távon járható mindkét fél részére.
Előre köszönöm segítő válaszotokat.
Lánglovag pár órája még a telefonszámláját sem tudta kifizetni, kitudja hanyadik gyerekét szüli, most meg itt osztja az észt!
Hogy is van ez? Vagy ő is egy okos nő?
mustafa MI gyakorlo aktiv hivok vagyunk keresztenyek es a biblia tanitja a noi es ferfi szerepeket mi ez szerint elunk.
Minden honapban egyszer osszejon a csapat es hazassagi orakat tartunk ferfiaknak kulon es noknek is kulon.
Akkor bocs, nem tudtam, hogy beletrafáltam a szombatos megjegyzésel. De a Qurán is ezt írja elő, a próféta (az Úr áldja és adjon neki békét) szavai is ezt mondják.
Béke veletek.
Kérdező!
Ha te képviseled az "okos nőket", akkor milyenek a "nem okosak"???
Szerintem nagyon jó a kérdésfelvetés és jogos is. Valaki egyszer úgy fogalmazott, hogy Magyarországon a nők már a 21. században élnek, a férfiak még a 19.-ben. Nem veszi jól legtöbbjük az akadályt zsigeri szinten, ha a nő hasonlóan keres (vagy többet), műveltebb, tehetségesebb (de legalábbis annyira van művelt és tehetséges mint a férfi).
Én elég okos vagyok és határozott. Hosszú időbe telt megtalálni a férfit, aki ezzel együtt tud élni. Ő is nagyon okos. Sok kemény vita van mögöttünk (szerintem előttünk is), de csodás érzés, hogy hasonlóan gondolkodunk.
Ami nekem fontos volt, az a nőiségem megkeresése és megtalálása, hogy ne csak az okosságom legyen a fő ismertetőjegyem.
Te hogy vagy ezekkel, kérdező?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!