Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A Mamoha név anyakönyvezhető?
Nem anyakönyveztethető, de lehet kérvényezni, bár így nincs értelme, hogy csak párod akarja.
Van itt is elég név, keresgéljetek!
Simán engedélyezik, mert a magyar helyesírás szabályainak megfelel. Engedélyezett név a Frodó, Gandalf, Boromir, Arven, és még a Gesztenye is, szóval ez a Mamoha ahhoz képest semmi.
A legnagyobb gond, hogy létezik olyan növény, hogy májmoha, pontosan úszó májmoha és csillagos májmoha, szerencsétlen gyerekkel ilyen hátránnyal indítani az életben, elég nehéz az normális névvel is.
14: nem engedélyeznek bármit, mi kérvényeztünk egy nevet [a magyar helyesírásnak megfelelő, nem idegen hangzású nevet, ami történetesen az akkor két éves lányom beceneve volt (ma már 9 éves és még mindig így hívjuk), azt szerettük volna ha hivatalosan is az lehet a második keresztneve], elutasítottak.
Kérdező: ha neked amúgy se tetszik örülj hogy nem anyakönyvezhető :).
Mi volt az amit nem engedelyeztek hiaba felelt meg a szabalyoknak? Engem is erdekel :)
Amugy nem Mameha -ra gondoltatok veletlen? Asszem a Gesa Emlekirataiban hivtak ugy az egyik gesat, bar en nem adnam azt se... Japan kisfiukat sem neveznek Mamoha-nak szerintem sehol, eleg sok japan nevvel talalkoztam mar eletemben de ez nem hangzik ugy mint amit adnanak. (bocsi az offert)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!