Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » A családi kapcsolatok kérdéskö...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A családi kapcsolatok kérdéskörben miért szaporodtak el szerintetek az olyan kérdések, amiket a kérdezők a párjukkal egy kávé mellett simán megbeszélhetnének?

Figyelt kérdés
Miért idegenektől várják a megoldást olyan problémákra, amiket csak ők ketten ismerhetnek igazán? Itt aztán oldalakon keresztül vitatkoznak a kérdezők, kommentelők hol egymással, hol saját magukkal, gyakorlatilag eredménytelenül. Ennyire nem működik sok kapcsolatban az egymás közötti kommunikáció, vagy a kérdezők egy része innen vár megerősítést a saját állálpontjához?

2014. jún. 2. 12:40
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
36%
Szerintem Jenő legyen, az olyan menő.
2014. jún. 2. 13:12
 12/19 anonim ***** válasza:
31%

Én csak a hosszúkv-t szeretem, akkor mi hosszan elmélkedjünk a gondjainkról? vagy azt szívószállal toljuk be?:)

és tényleg, aki nem szereti a kv-t? az ne beszélgessen?

a kérdező provokál:D:D

2014. jún. 2. 13:25
 13/19 A kérdező kommentje:

Látom néhány kommentelő sem tudja meghazudtolni önmagát.

Kamu, provokáció, rúgjunk bele a másikba.

Benneteket már ismerünk, nem is foglalkozik veletek senki! Nem veszitek észre magatokat?

2014. jún. 2. 13:29
 14/19 anonim ***** válasza:
31%
most komolyan...kérdező! neked ez a legnagyobb problémád? ilyen gondolkodsz? menj el dolgozni az lefoglalna xD eszméletlen milyen felesleges ez a kérdés és az a durva,hogy te biztos tényleg ezen agyalsz..xD ez a kérdésed semmivel sem különb mint az a példa amit leírtál xD
2014. jún. 2. 13:39
 15/19 anonim ***** válasza:
34%
Ezt majd a következő kávészünetben beszéljük meg. Most cigizni megyünk.
2014. jún. 2. 13:39
 16/19 anonim ***** válasza:
68%

Én mondjuk nem szoktam nagyon kérdezni, csak válaszolni.

Hogy miért, amiatt a "szinvonal" miatt, amit itt is megmutatott néhány kommentelő.

2014. jún. 2. 13:40
 17/19 anonim ***** válasza:
92%

A kérdések nagy része tényleg olyan, hogy ha annak tenné fel aki érintett, már meg is oldódna.

Az olyan érdektelen kérdések mögött (Béla vagy Optimuszprájm) legyen a gyerek neve az állhat, hogy a másik félnek megmutathassa a válaszokat "látod mindenki szerint szar név a béla".

A komolynak tűnő kérdéseknél ("nagyon szeretem a párom, de alkoholista és minden nap megver és most tervezzük a harmadik gyereket"), pedig csak remélem hogy ahogy visszaolvassa amit írt, máris megy csomagolni, vagy legalább a válaszokból leesik neki hogy nem normális ami körülötte történik.

A kérdező szempontjából pedig vagy csak jól esik kiírni a problémát, akkor is ha már tudja a választ csak megerősítést vár. Vagy unatkozik és vitát akar fakasztani (ezeket szeretem).

A kedvenc kérdésem meg az volt, hogy "miért nem járhatom össze a padlót miután a feleségem fölmosott", jött rá vagy 50 válasz, erre írta a kérdező hogy köszi, akkor ezt most megmutatom a férjemnek. :D

2014. jún. 2. 14:14
 18/19 A kérdező kommentje:
18-as köszönöm a válaszodat. Egyrészt mert egyetértek vele, másrészt a vége nagyon jó volt:-)
2014. jún. 2. 14:26
 19/19 anonim ***** válasza:
Az én volt férjemmel nem lehetett megbeszélni, ha probléma volt. Ha hasonló esetben leírja valaki, hogy a másik oldalnak ilyenkor mi járhat a fejében, az sokat segít a megértésében.
2014. jún. 3. 01:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!