Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Hogy reagálnátok a helyemben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy reagálnátok a helyemben?

Figyelt kérdés
Pici màsfèl èves.Mióta megszületett egyszer sem tudtunk elmenni ketten a pàrommal sehovà.A sehovà alatt èrtsd hogy kajàlni,sètàlni ,vàsàrolni ..szóval semmi.A pàrom most ment el elöször a haverjaival este.MÈG mindig nem èrt haza.NYolc óta hivtam nem veszi fel.Màr azt hittem baj èrte.Màr a haverjàt is hivtam.Erre most hivott,hogy ne haragudjak,de a Norbinàl leragatt.Màr 11:00óra! Lerektam a telefont.Balhèzzak?Igaz mèg nem volt sehol több mint màsfèl ève,de ez akkor is túlzàs nem?
2014. máj. 25. 11:18
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
12%
11:00 és még nem ért haza, juj hát ez borzasztó.. Ki Ő neked, a kisgyereked, hogy beszámoljon róla, hogy pontosan mikor fog haza érni? Örült végre, hogy egy kicsit kikapcsolódhat. És neked is örülnöd kellene, hogy ki tudott kapcsolódni. Ha tovább így folytatod, el fogod veszíteni a férjedet!
2014. máj. 25. 12:15
 12/19 anonim ***** válasza:
47%

Szerintem, nem túlzás. A férjed is igényli a baba nélküli szabadidőt, amikor a haverjaival lehet. A mi kisfiunk 19 hónapos. Mi sem tudunk együtt szórakozni menni. A férjemnek több hobbija van (főleg sport jellegű), ő többször tud "elszabadulni" otthonról. Én újabban járok fodrászhoz (10 évig nem jártam), manikűröshöz, könyvtárba, uszodába, fitnesz terembe. De nyilván csak akkor, ha ő otthon van a babával. Nekem is inkább felszínesebb baráti kapcsolataim vannak. A férjeddel kapcsolatosan: próbáljátok arányosan felosztani a baba nélküli órákat, te is menjél ki a házból egy kicsit. Ha nincs jó barátnőd, annál inkább. Csak úgy tudsz kapcsolatot teremteni, ha elmész otthonról. Talán az interneten kereshetnél hasonló érdeklődésű lányt, aki szintén egy barátnőre vágyik.

[link]

[link]

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..

(Nekem nincsenek gyakorlati tapasztalataim a barátnő kereső honlapokkal, de talán a gyakori kérdéseknél kiírhatnál egy kérdést, hogy ki keres barátnőt abban a városban/faluban, ahol élsz, vagy a lakóhelyed környékén.)

2014. máj. 25. 12:18
 13/19 A kérdező kommentje:
Ne essen fèlreèrtès.Nem èn nem engedem el sehova,csak egyszerüen igy jött ki eddig.Meg àltalàban eddig hètvègèn dolgozott.DE mèg mindig nincs itthon egyèpkènt.Próbàlom tartani magam,de nem tudom mennyire megy.Persze jó hogy vègre kiengette a fàradt gözt.De a közös mai programunk le van szarva?Meg egyàltalàn èn is?Sokan ugy irtatok,mintha mèg làbat is kène csókolnom,hogy milyen jó hogy elment este 20:00kor ès mèg nincs itthon.
2014. máj. 25. 12:59
 14/19 anonim ***** válasza:
91%

Itt nem azzal van a gond kedves támadók, hogy elment... sőt alap esetben az sem lenne baj, ha nem kerül elő.

De már egy párkapcsoaltban nektek hogy esne, ha mondjuk bedobná az asszony, hogy reggel lesz finom kaja, kényeztetés, szex, csak még bulizik a barátnőkkel... és te csak vársz és vársz és vársz.

Mert annyival még a haverjaimnak is tartozok, ha változik a program lemondom. Itt az a gond NEM SZÓLT ERRŐL és nem a tett.

Mert az anyuka sem úgy kalkulálja a programját, ha tudja, hogy a férje az árokban józanodik. De még elérni sem lehetett.

Velem csak egyszer tett ilyet férfi, mikor hazajött másnaposan szépen megmondtam neki, hogy ok, most dőljön le aludni, nem fogok hisztizni később se miatta, sem megróni. De ha legközelebb az megmeri velem tenni, hogy szó nélkül eltűnik akkor többet ne is kopogjon az ajtót.

A mai világban sosem lehet tudni mikor gázolnak halálnak, vagy ölnek meg... és az ember csak vár, és most nem tudja, hogy csak sügér a férje és nem szólt, hogy tovább tart a buli vagy már özvegy is lett.

Ezt egy magára valamit is adó férfi megérti.

2014. máj. 25. 13:15
 15/19 A kérdező kommentje:
Most beszèltem vele.Sajnos nem tudok vàltoztatni magamon,ami a szivemen az a szàmon.Mondtam neki,hogy màr nem tudtam,hogt a balesetit kell hivnom,vagy az intenzivet.Mièrt nem szólt? Màr az ezer ève nem làtott haverjàt hivtam fel,mert csak neki volt meg a szàma.Bàr ö nem volt ott velük.Tudom hogy ilyen egy elmenös hètvège nàluk,ha összejönnek a haverjaival òràkig beszèlnek a semmiröl pia mellett.(A haverja kocsmàjàba)Rèszese voltam pàrszor,hàt elèggè uncsi.TUdom rosszat nem csinàl màr 8ève ismerem.De ha mèg egyszer nem ir egy rohatt sms-t.Kitekerem a nyakàt...!AZ màr csak a kisebbik bosszusàgom,hogy a programunkat is leszarta.De ha tudom meddig marad,elmegyek a manôval tekeregni,nem öt vàrom.Gondolom a ruhavàsàrlàs nem olyan izgi egy pasinak.Pedig ö is be volt indulva tegnap,mert nincs egy göncünk sem màr.Egyedül picivel meg nem tudok egy felsöt sem megpróbàlni.Marad a jövö hèt.Sajna hètköznap meg 9-18:00ig dolgozik .Amugy sokat segit itthon,picivel is sokat van.
2014. máj. 25. 13:32
 16/19 anonim ***** válasza:
Én meg tudom érteni,hogy kiakadtál.Nem is az a baj,hogy elment kicsit kikapcsolódni,hanem hogy átesett a ló túloldalára.Őszintén szólva az ilyesmit én is nehezen viselem,mert eljátszották velem egyszer.Igaz,azóta nem fordult elő.Nem kiabáltam vagy hisztiztem,de leszögeztem,hogy számomra a következő ilyen esetnél vége.Neked is ezt tanácsolom.
2014. máj. 25. 14:11
 17/19 anonim ***** válasza:
Miért kell a nőknek mindent lenyelniük? Én sem tudom erre a választ, de bár férfinak születtem volna. Én nem is tudom, mit csinálnék, ha nem szólna. Nem az, hogy hisztiznék, de engem ezzel úgy meg tudna bántani...vagy hogy a saját férjem nem ajánlja fel, hogy itt van ez a bébisintér, menjél addig vásárolni...Rabszolgasorsod van...:/
2014. máj. 25. 14:44
 18/19 anonim ***** válasza:
En azt tennem szova, hogy nem vette fel a telefont orakig, es nem tudtad elerni. Ilyet ne csinaljon meg egyszer.
2014. máj. 25. 15:26
 19/19 A kérdező kommentje:
Hazaèrt fèl kettökor.Kiakadtam-e?Igen!De nem veszekedtünk.Kicsit kiosztottam,aztàn megbeszèltük hogy mi volt,ès hogy nem lesz ilyen,ès hogy szól telôn hogy mi van.Hàt most puncsol,meg bújik...!Lelkifurdalàsa van.Azt mondta gondolt ràm,meg hogy mennyire ki leszek biztos akadva....!Ok!De èn nem is èrtem a pasik,hogy vannak összerakva!
2014. máj. 25. 16:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!