Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Teljesen kiakadtam! A férjem olyan képeket küldött egy másik nönek amin egy "bizonyos" testrésze van. Normális? Ti mit tennétek a helyemben?
Csak azért írtam, hogy a volt barátnőt is felrúgnám, mert szerintem ennek a kép küldésnek volt előzménye. Szerintem. Nem gondolom, hogy csak úgy hirtelen kipattant a férj fejéből az, hogy unalmában küld egy képet a volt csajának a férfiasságáról. Lehet ez oda-vissza működött.Valami biztosan van kettőjük között. Ha nem is találkoztak, nálam ez már megcsalás.
De hogy amúgy ez az egész hogy derült ki?
Milyen a kapcsolatotok? Mindent megadsz neki amit egy feleségnek szükséges? Tehát próbálod megérteni őt minden körülmények között, elfogadó, odaadó, kedves vagy vele? Olyan nő vagy, akinek mindent elmondhat mert nem ítélkezel felette? Ha igen, és magadban ilyen téren semmi hibát nem látsz akkor én mindenképp válnék a helyedben. Agyilag még kisfiú, és ha ez kell neki, menjen a húspiacra, válogasson onnan. Téged meg majd megtalál egy igazi férfi.
Viszont, ha hajlamos vagy a házisárkány szerepét eljátszani, hisztizel, őt hibáztatod mindenért, akkor nem csoda, hogy ide jutottatok. Ne értsd félre, nem azt mondom, hogy te vagy a hibás, csak a problémák egy kapcsolatban általában nem egyoldalúak. Valahonnan kiindulnak, és a megoldásukhoz nem a másikat kell hibáztatni, magunkba kell nézni, hogy miért is juthattunk ide. Persze ez baromi nehéz és hatalmas önbizalom kell hozzá. De ha ez sikerül, akkor meg lehet beszélni, hogy közösen mit rontottatok el, mi az az ok, ami miatt nem vagy elég a férjednek, és változtatni rajta.
Persze, hogy én is kiakadnék.
De mi történt? Gondolom megbeszéltétek. Viszonya van a volt barátnőjével?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!