Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudhatom, hogy a férjem nem szeret?
Szinte ugyanezek voltak az exemmel, nem voltunk házasok, de a 4. évtől kezdve semmi se volt jó neki, amit tettem. Alap járaton is olyan természetű volt, hogy szerette az emberek vérét szívni, így az enyémet is szívta, azaz, ha megkérdeztem tőle, hogy szeret-e, arra az volt a válasz, hogy bekaphatod. Tudtam, hogy csak poén, de olykor hiába mondtam neki, hogy jól esne, ha nem poénkodná el.
Szerintem a te férjed is ilyen természetű lehet, hagyd békén már, ha vele akarsz maradni, ha békén hagyod lehet magától is közeledni fog stb. Ha meg nem, akkor ki fog bukni, hogy mi is van valójában, pl. könnyen meg lehet tényleg, hogy dobbantani óhajt csak még nem mer. Ahogy az exemről is kiderült.
Ne törődj vele, hozzuk össze a feleségemmel, ő is ugyanilyen. Én meg elveszlek feleségül, és akkor mindenki jól jár. :-)
Szeret, ha nem szeretne, akkor már lelépett volna. Lehet, hogy sok a stressz, és nehéz neki (is).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!