Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Van értelme lelépni pár napra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van értelme lelépni pár napra gondolkodni-és időt hagyni ugyanerre a családnak-ha már úgy érzem nem bírom, vagy ezt gyerekesnek fogják venni és még inkább nem vesznek komolyan?

Figyelt kérdés

3 gyerekem van-7,5,2-. konkrétan semmibe vesznek ha valamire nemet mondok vagy nem pattanok rögtön akkor hülye f..sz vagyok és utálnak-szó szerint idéztem! apa az isten,mert ő mindent rájuk hagy mert nem bírja a hisztit. a kicsi ugyan még nem tud beszélni,de simán odébb lök ha az apja hazaér.

egyszerűen már nem bírom h úgy kezelnek mint egy tereptárgyat. szinte elmennek mellettem egész nap csak akkor szólnak hozzám ha kell valami.

el vagyok keseredve. nyilván én rontottam el valamit de itthon gondolkodni sem lehet.

nem tudom mit tegyek,egyik percben sírni tudnék másikban legszívesebben leb..nék mindegyiknak-kivéve a kicsit-egy jó nagyot mindazért amit velem csinálnak

kérlek adjatok tanácsot. most úgy érzem,ebben a 4 napban lelépek,hátha kitalálom hol rontottam el és talán hiányozni fogok nekik...

2014. ápr. 29. 17:44
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
100%
Ne agyalj, annak nincs értelme. Az a pont már a múlté. A jövőn, a megoldáson dolgozz. Az pedig azzal kezdődik, hogy vagy jobb belátásra tér az apa, vagy sajnos nincs más választásod, mint hogy elhagyod a gyerekekkel együtt.
2014. ápr. 29. 18:03
 12/34 anonim ***** válasza:
100%

A ferjed egy hu.lye b.unko. Mar bocs.

Annyira gyopar, h nem fogja, h a kolykeinek art legjobban? Mert ezt a stilust megengedi maganak egy idegennel szemben, konnyen nyakleves johet erte.

2014. ápr. 29. 18:05
 13/34 anonim ***** válasza:
86%
A ferjed abszolut ellened neveli oket. Valas!!
2014. ápr. 29. 18:05
 14/34 anonim ***** válasza:
100%
#10 nálatok nagyon nincs rendben valami, és a férjed nem is partner, hogy rendben legyen ... nos kisfiam, lehet, hogy apa megengedte a fagyit de én nem, és akkor nem eszel ... tanuld meg, hogy amit anyád mond azt be kell tartani
2014. ápr. 29. 18:06
 15/34 anonim ***** válasza:
100%

ekmész a pi-ba? ezt hol tanulta a gyerek????

nekem ha ilyet mondana, akkorát kapna, hogy a falról pattan vissza, vagy szépen bedugom a zuhanyba és hidegvíz!!

ezt miért hagyod?? férjed is így beszél veled?

2014. ápr. 29. 18:06
 16/34 anonim ***** válasza:
100%
Ha elmész az a baj hogy a gyerekek ettől nem fognak megváltozni.:(
2014. ápr. 29. 18:08
 17/34 anonim ***** válasza:
6%

Már nem azért valahol igaza van a férjednek. Egész nap te vagy a gyerekekkel, akkor lehetetlen, hogy semmilyen hatásod ne legyen rájuk. Akárhogy imádják az apjuk, és akárhogy ellened neveli őket, akkor is lenne valami eredménye a te munkádnak is. Vagy legalább valamelyik gyerek jobban figyelne rád. De hogy mind ugyanannyira rossz?

Én el nem tudom képzelni, hogy ekkora probléma van, és neked ennek ellenére fogalmad sincs mit rontottál el. Nem létezik.

2014. ápr. 29. 18:09
 18/34 anonim ***** válasza:
62%
ma 18:09-es: neked garantáltan nincs gyereked!!!!
2014. ápr. 29. 18:13
 19/34 anonim ***** válasza:
4%
Nem, nincs gyerekem, de én is voltam gyerek, és el nem tudtam volna képzelni, hogy egyik szülőm semmilyen hatással ne legyen rám, akárhogy próbálkozik. Illetve ahhoz nem kell gyerek, hogy az ember lássa mekkora gáz, hogy így viselkednek a gyerekek, és az anyának fogalma sincs, hogy miért. Ekkora problémának igenis van előjele stb. Ha valaki mindent úgy csinál ahogy a nagykönyvben meg van írva, akkor nem létezik, hogy ne legyen valami eredménye. Szerintem ő inkább nem csinál semmit aztán sajnáltatja magát. Mert azt nem mondja, hogy mit próbált ez ellen tenni. Meg aztán gondolom nem most kezdődött a dolog, mégis minek szült akkor még egy meg még egy gyereket?
2014. ápr. 29. 18:17
 20/34 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem itt nem a te viselkedéseddel van a legnagyobb gond, hanem a gyerekek apjával.

Szerintem jót tenne mindenkinek, ha lelépnél egy kicsit.

Mindenki hozzá van szokva, hogy te mindent megcsinálsz és csak tűrsz, a fejedre nőttek.

Menj el otthonról pár napra, hidd el, hogy mire visszamész, már másképp fognak tekinteni rád.

Ezen a helyzeten csak ez segít.

2014. ápr. 29. 18:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!