Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, akiknek fontos a romantika, de a párotoknak nem! Hogy kezelitek?
A romantika nekem is bejön.A férjemnek viszont nem. Az igaz, hogy a kertbõl szokott virágot levágni,(ha pénzért kellene venni, talán nem is ismerné a virágot) és felhozza nekem.Ad egy puszit és kész.
Ha egy kicsit nézzük a TV.-t (próbaképpen beleülök az ölébe, nem vagyok sulyos)egybõl nyafog, hogy jajj kiállt a karja, a lába,tehát minden baja van.Nekem pl. nagyon tetszik,ha egy házaspár ül egymás mellett és fogják
egymás kezeit.Na neki ez sohasem menne.
Na most, ha õ ezt csinálja velem, akkor én ugyanazt viszonzom neki.Este õ,aki hozzám bujik, hogy el tudjon aludni nyugodtan.Rászólok, hogy kiállt a karom, nyomod a hátam stb.
A kedves megsértõdik.
Eszrevette magát, hogy milyen érzés az,amikor a másik el van utasitva.
Most már nem nyafog.
Ritka az a férfi,amelyik romantikus, talán a filmekben lehet ma már ilyenekkel találkozni.
az én párom sem romantikus típus alapból, bár mondjuk kérdés az ,hogy kinek mit jelent a romantika?
Nálunk ez úgy nézett ki , hogy az elején furcsa volt neki ,hogy én ilyen végtelenül ölelgetős típus vagyok otthon (érdekes módon társaságban nem) aztán asszimilálódott a drága xD
Én ölelgettem ,ő mondta hogy az előző barátnői nem voltak ilyenek,de végül is ez nem is rossz :-D aztán valahogy bekerült a mindennapokba.Most már ha látja ,hogy filmezek magától ül mellém megölel és betakargat ^^
virág meg szerelmes cetlik nálunk sincsenek (bár nekem nem is lenne igényem erre).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!