Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Nők, akiknek fontos a romantik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, akiknek fontos a romantika, de a párotoknak nem! Hogy kezelitek?

Figyelt kérdés
Nekem ez a helyzet megkeseríti kicsit az életem:( A férjem rendes ember, szeretjük egymást, megvan a vonzalom köztünk. Minden nap szorítunk egymásra időt, sokat beszélgetünk, a szex is működik... Szóval szerintem nagyon boldognak kellene lennem. Viszont hiányzik, hogy ő néha romantikus legyen. Jól esne, ha néha kapnék tőle egy szál virágot csak úgy, vagy egy csokit, vagy ha néha mellém bújna a fürdőkádba és úgy beszélgetnénk, vagy összebújva filmet néznénk, vagy csinálna olyan kis apró hülyeségeket, hogy cetlit hagy a hűtőn, hogy szeret...., szóval ilyesmikre vágyom. Én meg szoktam tenni ilyeneket, indítványozok ilyen összebújásokat, de valahogy ő nem tud ezzel mit kezdeni. Igyekszik, de egyszerűen távol áll tőle, nem veszi a lapot. Ő másképp fejezi ki azt, hogy szeret. Inkább udvarias, figyelmes, ami persze szuper, de nekem kellene valami játék néha, flört, izgalom.... Néha már egész évben a szülinapomat várom, mert azt gondolom, most majd végre meglep valamivel. De mindig csalódok, mert inkább megkérdezi, hogy mit szeretnék, vagy kéri, hogy vegyem meg helyette, vagy pedig együtt vesszük meg. Idén így magam vettem meg a szülinapi ajándékom hetekkel utána, mert ő azt várta, hogy majd én intézem... Ez nekem olyan kiábrándító:( Szégyellem magam emiatt, mert néha azt gondolom, hogy nincs baj, így csinálok. Így elnyomom ezt, de néha mégis rossz kedvem van napokig ezeknek a hiánya miatt. Pedig jó vele, szerencsés vagyok, mert soha egy rossz szava nincs hozzám, kényeztet, igyekszik kímélni, stb. Légyszi ne hordjatok le, így is rosszul érzem magam a dolog miatt, mert nem tudom, hogyan ne legyek elégedetlen, mikor néha előtör bennem a hiányérzet a romantikus percek hiányától! :-( Szívesen kitörölném ezt az érzést! Tud esetleg valaki segíteni, aki ezt helyre tette?
2014. ápr. 28. 11:21
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

A romantika nekem is bejön.A férjemnek viszont nem. Az igaz, hogy a kertbõl szokott virágot levágni,(ha pénzért kellene venni, talán nem is ismerné a virágot) és felhozza nekem.Ad egy puszit és kész.

Ha egy kicsit nézzük a TV.-t (próbaképpen beleülök az ölébe, nem vagyok sulyos)egybõl nyafog, hogy jajj kiállt a karja, a lába,tehát minden baja van.Nekem pl. nagyon tetszik,ha egy házaspár ül egymás mellett és fogják

egymás kezeit.Na neki ez sohasem menne.

Na most, ha õ ezt csinálja velem, akkor én ugyanazt viszonzom neki.Este õ,aki hozzám bujik, hogy el tudjon aludni nyugodtan.Rászólok, hogy kiállt a karom, nyomod a hátam stb.

A kedves megsértõdik.

Eszrevette magát, hogy milyen érzés az,amikor a másik el van utasitva.

Most már nem nyafog.

Ritka az a férfi,amelyik romantikus, talán a filmekben lehet ma már ilyenekkel találkozni.

2014. ápr. 28. 18:44
 22/22 anonim ***** válasza:

az én párom sem romantikus típus alapból, bár mondjuk kérdés az ,hogy kinek mit jelent a romantika?

Nálunk ez úgy nézett ki , hogy az elején furcsa volt neki ,hogy én ilyen végtelenül ölelgetős típus vagyok otthon (érdekes módon társaságban nem) aztán asszimilálódott a drága xD

Én ölelgettem ,ő mondta hogy az előző barátnői nem voltak ilyenek,de végül is ez nem is rossz :-D aztán valahogy bekerült a mindennapokba.Most már ha látja ,hogy filmezek magától ül mellém megölel és betakargat ^^

virág meg szerelmes cetlik nálunk sincsenek (bár nekem nem is lenne igényem erre).

2014. ápr. 29. 12:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!