Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ha megkérne a férjed, hogy ne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha megkérne a férjed, hogy ne barátkozz valakivel, mennyire hallgatnál rá?

Figyelt kérdés
Nem megdöbbentő ilyet kérni? "Úgy látom, rossz hatással van rád" Én meg felnőtt ember vagyok, már kamaszként anyukámnak sem hagytam, hogy megszabja kikkel lehetek együtt, nem még harmincévesen fogok másokra hallgatni ez ügyben. Pénzt kölcsön nem adok, nem járunk tivornyázni, innentől kezdve milyen jogon kér ilyet? Mások szerint ez így normális, valaki kért már ilyet a felnőtt párjától, hogy az ő kedvéért szakítson meg egy barátságot?
2014. ápr. 23. 12:02
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
Abban mindenképp különbözünk, hogy én nem lopnám el másnak a nevét, ahogy abban is, hogy nem változtatok naponta nemet... Csak azt tudnám, mi volt a célod ezzel...
2014. ápr. 23. 14:41
 32/36 anonim ***** válasza:

Nekem is volt egy hasonló barátnőm. Ő nem vitt rossz irányba, csak állandóan elárasztott a megoldandó problémáival. A férjem nem szerette, és mondta is nekem, hogy nem örül neki. Miután lett pasija, nem sűrűn keresett. Kíváncsi voltam mi lehet vele, igazat adtam a férjemnek és én sem kerestem. Azóta a kapcsolat teljesen megszakadt, de nem is sajnálom. A férjemnek teljesen igaza volt.

Szerintem ne dacoskodj, hogy neked senki ne mondja meg kivel barátkozz, hanem gondold át, hogy igaza van-e a férjednek. Ha nem, akkor beszéld meg vele, hogy mit is ért rossz hatáson, miért gondolja, hogy a lány miatt van. Ha meg végiggondolod, és igaza van, akkor gondolkodj el, mi lenne a helyes lépés. Valamin változtatni kell az biztos. Nem feltétlenül kell teljesen megszakítani a kapcsolatot, de ebben a formában valami nem jó.

2014. ápr. 23. 15:01
 33/36 anonim ***** válasza:

Nekem 3 három barátnőm van, egy "hülye", egy "ribi", és egy "idióta". De nem érdekel, hogy mit mond a férjem, mert én se bírom a barátait, így kvittek vagyunk. :)

A kapcsolatunk elején próbált tiltani tőlük, de nem engedtem. Ők több éve a barátaim (nem haver, hanem barát), míg ő csak most lett a része az életemnek. A lányok már bizonyítottak, ő még nem. Ennek a beszélgetésnek 7 éve. A lányokat most sem bírja, de nem kényszerítem közös programra velük, ahogy ő sem a haverjaival engem. Kompromisszum, és kommunikáció. Ha neked mind a ketten fontosak, akkor beszélj a férjeddel, hogy fejtse ki a rossz hatást, de ne támad, mert abból csak veszekedés lesz, próbáld meg a helyébe képzelni magad.

2014. ápr. 23. 23:28
 34/36 anonim ***** válasza:

Vállalom a lepontozást, de én megértelek Kérdező.

Az igaz, hogy fontos a férjem véleménye, elmondhatja, hogy ha valami rossz irányú változást lát, de nagyon nem örülnék, ha mellé kérésként megfogalmazná, hogy ne barátkozzak valakivel.

Igaziból ennyi okra: "Úgy látom, rossz hatással van rád"

én nem szakítanám meg a barátkozást. Vagy mondja el rendesen, hogy mi az amiben rossz hatást lát, vagy ne is jusson eszébe még egyszer ezt kérni.

Ráadásul egy ilyen esetről hallottam még csak a környezeteben. Ott is fúrta a férj a barátnőt, aztán mihelyt neki alkalma adódott, kikezdett a nővel. aki viszont tényleg jó barátnő volt és nem hallgatta el a feleség előtt, hogy 'apuci' valószínű eddig is csak emiatt nem akarta, hogy ők közeli barátnők legyenek.

Persze ezzel nem mondom, hogy nálatok is ez van, és a férjed magától is fél, hogy bejön neki a barátnőd, de az sem indok, hogy neki nem szimpi, ezért neked se legyen.

Amúgy meg itt sok kapcsolatfüggő nő válaszol, ha most férfiként tetted volna fel a kérdést, és még az is benne, hogy ezzel a baráttal jársz el sörözni, akkor a párod lenne az a nő,akit el kell hagynod, mert mi az már, hogy ilyet kér.....

2014. ápr. 24. 00:44
 35/36 anonim ***** válasza:
18-as, ha már megszólítottál, úgy látom, számodra teljesen normális, hogy valaki olyan szintű nagyzási hóbortban szenved, hogy a feleségének meg akarja határozni, kivel beszéljen és kivel ne... Meglep, ha azt mondom, hogy nem mindenki gondolja ezt normálisnak?
2014. ápr. 24. 07:13
 36/36 anonim ***** válasza:

Jól mondta az egyik válaszoló. Madarat tolláról, embert barátjáról...

Az olyan "nőket" messze el kellene ítélni, aki családokat túr szét és azután sem fejezi be a kapcsolatot, a házas emberrel, miután megtudja, hogy családja van.

Ehelyett te még barátodnak is fogadsz egy ilyen söpredéket. Ezek szerint te támogatod a családok szétzúzását egy kis szexért cserébe. Nyilván ez szúrja a férjed szemét és inkább próbál normális értékrendűvé változtatni, mint elhagyni. De ha sokáig pártolod a ribi barátnődet még el is válhat tőled a férjed.

De te akartad, ha fontosabb a barátnő.. Akkor élj vele ezek után.

2014. ápr. 24. 12:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!