Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha megkérne a férjed, hogy ne barátkozz valakivel,
mennyire hallgatnál rá?
Ha felnőttként nem jó irányba mész, akkor az nem normális. Ha már ementén mérjük a világot. Miért nem egy érettebb személyiségű nőt igényelsz barátnődnek? Mit ad ő neked? Te mit tudsz/szeretnél neki adni? Mit nyújt neked ez a kapcsolat? Így első blikkre pont összeilletek: léha életmód, gyerekes életvezetés, neked meg itt van ez a gyermeki dac. Én már csak egyet nem értek: hogy lettetek férj és feleség, mert láthatóan nem egy értékrend és érzelmi fejlettség, érzelmi és gondolati világ jellemez benneteket, nem egyfelé konvergáltok.
2014. ápr. 23. 12:38
12/36 anonim válasza:
Ismerős dolog ez már. Anno a barátnőm azért szakított velem mert nem tudtam megszakítani az egyik legjobb barátnőmmel a barátságot, pedig gimi óta legjobb barátnők voltak..Ennyi, túlságosan féltékeny volt, bízhatott volna bennem azért de ez van :D
2014. ápr. 23. 12:39
külső szemlélő általában látja ám a változást, amit te talán észre sem veszel a viselkedésedben... és a férjed nyilván ismer, tudja, hogy befolyásolható vagy, hát aggódik.
Én a helyedben - ha nem is szakítanám meg azonnal és teljesen a kapcsolatot az illetővel - azért elgondolkodnék azon, biztosan én gondolkodom-e jól.
2014. ápr. 23. 12:41
"Ismerős dolog ez már."
Ismerős? Pedig itt pont nem ez a felállás. Elege lett a fickónak, hogy hülyítik az amúgy is elég egyszerű feleségét. Szó sincs féltékenységről.
2014. ápr. 23. 12:43
Eleve nem mennék férjhez megalomániában szenvedőhöz, tehát a kérdés tárgytalan...
2014. ápr. 23. 12:43
#15 mi a jófenéről beszélsz?
2014. ápr. 23. 12:47
Csajomnak is van két selejt barátnője, akiket imád pátyolgatni (szerencsétlenek az élet minden területén, munkában, magánéletben), én ezekről szépen finoman próbálom leépíteni.
Viszont 2 korábbi munkahelyéről származó sikeres barátnőjével (csinos munkában is sikeres csajok, normális srácaik vannak) meg mindig összekap , mert mindhárman nagyon akaratosak, én szoktam békíteni, hogy ne nehezteljen rájuk, utóbbiakat bírom mert ezek eleven, életrevaló csajok, jó még az is, hogy egymással rivalizálnak, nem pedig energia elszívó hatásúak.
2014. ápr. 23. 12:48
15-ös miért használsz olyan szavakat, amiknek szemlátomást nem tudod a jelentését?
2014. ápr. 23. 12:48
Ha a férjed úgy látja, hogy rossz hatással van rád, akkor ezen gondolkozz el.
Sokszor mi magunkat nem feltétlenül látjuk kívülről.
2014. ápr. 23. 13:01
Nos. A párom nem csak a férjem, de a legjobb barátom is. Ha úgy érzi, hogy valaki rossz hatással van rám, akkor a minimum, hogy meghallgatom a véleményét. Ő nem tilt senkitől és semmitől, de épp ezért nagyon fontos számomra a véleménye. Ha te mellette élsz és nem vele, akkor nem csodálom, hogy függetlenségi válságot okoz egy ilyen megjegyzése. Mi együtt élünk és ami bennem változást okoz, a családunkban is változást okoz, és ahhoz már nagyon is van köze. Épp ezért én nem azt mondom, megmondhatja kivel barátkozom, de azt igen, hogy a véleménye fontos. N30
2014. ápr. 23. 13:31
Kapcsolódó kérdések: