Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ha megkérne a férjed, hogy ne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha megkérne a férjed, hogy ne barátkozz valakivel, mennyire hallgatnál rá?

Figyelt kérdés
Nem megdöbbentő ilyet kérni? "Úgy látom, rossz hatással van rád" Én meg felnőtt ember vagyok, már kamaszként anyukámnak sem hagytam, hogy megszabja kikkel lehetek együtt, nem még harmincévesen fogok másokra hallgatni ez ügyben. Pénzt kölcsön nem adok, nem járunk tivornyázni, innentől kezdve milyen jogon kér ilyet? Mások szerint ez így normális, valaki kért már ilyet a felnőtt párjától, hogy az ő kedvéért szakítson meg egy barátságot?
2014. ápr. 23. 12:02
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
78%
Elgondolkoznék, hogy igaza van-e. Ha úgy ítélném meg hogy nincs. akkor ezt megmondanám neki, hozzátéve, hogy te sem szólsz bele abba, hogy ő kivel barátkozik.
2014. ápr. 23. 12:06
 2/36 anonim ***** válasza:
60%
Ha én nem szabom meg, kivel barátkozhat, ő se tegye. Nem az apám.
2014. ápr. 23. 12:06
 3/36 anonim ***** válasza:
81%
Nem értem a problémádat. Nem parancsolt, nem tiltott el, csak kért. Nekem nem a dacoskodás lenne az első gondolatom a helyedben, hanem visszakérdeznék, hogy miben látja ezt a rossz hatást. Még az is lehet, hogy igaza van, ha nincs, azt pedig be lehet láttatni vele, ahelyett hogy megsértődsz és a GYIK-en vered a melled, hogy te nem vagy kamasz. Kommunikáció? Vagy az túl egyszerű lenne?
2014. ápr. 23. 12:07
 4/36 anonim ***** válasza:
34%
Szerintem itt jogos a férj kérése.
2014. ápr. 23. 12:10
 5/36 anonim válasza:
86%
Ha úgy ítéled meg, hogy igaza van a férjednek, akkor teljesítsd a kérését, ha padig szerinted nincs igaza, akkor, mond ezt meg neki.
2014. ápr. 23. 12:16
 6/36 anonim ***** válasza:
38%
Ez egy uralkodás, a férjed nem bízik az ítélőképességedben, hogy ha valaki mond valamit arról neked önálló véleményed van. Rossz hatással van rád? Úristen..Mitől félhet?
2014. ápr. 23. 12:19
 7/36 A kérdező kommentje:

Nem értem. Egyszerűen ilyet nincs joga kérni senkinek, mindegy mi az indok! Nekem nem tetszik egy adott személy, akkor te se szeresd -ezt nem lehet megszabni valakinek, maximum az iszlám vallásban, vagy az 1800-as években! Atyaég, nem vagyok habzó szájú feminista, de ahogy a barátnőmre furcsán néznék, ha azt kérné, hogy ne legyek a férjemmel, úgy a férjem is ledöbentett ugyanezzel a kéréssel, ilyesmit nem lehet már ebben a korban kérni. Tizenéves kamaszok csinálnak ilyet, vagy inkább ovisok...

Az indokot meg leírtam, ennyi "rossz hatás". Tény, hogy nem a legerkölcsösebb nő a világon (nős ember szeretője) meg az életben sem a legsikeresebb, nyilván ezt kompenzálja a szeretetéhségével, amit ezúttal rossz emberrel próbál enyhíteni, de mint említettem volt én nem járok vele bulizni, átjön és beszélgetünk, vagy elmegyünk sütizni, ennyi.

2014. ápr. 23. 12:22
 8/36 A kérdező kommentje:
..és nem itt verem a mellem, inkább tudni szeretném, hogy másoktól kértek-e már ilyet, vagy ti kértétek már a férjetektől, tehát hogy alapjában véve ez normális dolog és csak én maradtam ki valamiből?
2014. ápr. 23. 12:26
 9/36 anonim ***** válasza:
96%
Engem érdekelne, mi az a "rossz hatás", ennek ismeretében tudnék válaszolni a kérdésre. Miben változtál meg, vagy mit tettél a barátnőd hatására?
2014. ápr. 23. 12:30
 10/36 anonim ***** válasza:
56%
Lehet, hogy ismeri azt a mondást, hogy madarat tolláról, embert barátjáról.
2014. ápr. 23. 12:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!