Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha megkérne a férjed, hogy ne barátkozz valakivel,
mennyire hallgatnál rá?
Elgondolkoznék, hogy igaza van-e. Ha úgy ítélném meg hogy nincs. akkor ezt megmondanám neki, hozzátéve, hogy te sem szólsz bele abba, hogy ő kivel barátkozik.
2014. ápr. 23. 12:06
Ha én nem szabom meg, kivel barátkozhat, ő se tegye. Nem az apám.
2014. ápr. 23. 12:06
Nem értem a problémádat. Nem parancsolt, nem tiltott el, csak kért. Nekem nem a dacoskodás lenne az első gondolatom a helyedben, hanem visszakérdeznék, hogy miben látja ezt a rossz hatást. Még az is lehet, hogy igaza van, ha nincs, azt pedig be lehet láttatni vele, ahelyett hogy megsértődsz és a GYIK-en vered a melled, hogy te nem vagy kamasz. Kommunikáció? Vagy az túl egyszerű lenne?
2014. ápr. 23. 12:07
Szerintem itt jogos a férj kérése.
2014. ápr. 23. 12:10
5/36 anonim válasza:
Ha úgy ítéled meg, hogy igaza van a férjednek, akkor teljesítsd a kérését, ha padig szerinted nincs igaza, akkor, mond ezt meg neki.
2014. ápr. 23. 12:16
Ez egy uralkodás, a férjed nem bízik az ítélőképességedben, hogy ha valaki mond valamit arról neked önálló véleményed van. Rossz hatással van rád? Úristen..Mitől félhet?
2014. ápr. 23. 12:19
7/36 A kérdező kommentje:
Nem értem. Egyszerűen ilyet nincs joga kérni senkinek, mindegy mi az indok! Nekem nem tetszik egy adott személy, akkor te se szeresd -ezt nem lehet megszabni valakinek, maximum az iszlám vallásban, vagy az 1800-as években! Atyaég, nem vagyok habzó szájú feminista, de ahogy a barátnőmre furcsán néznék, ha azt kérné, hogy ne legyek a férjemmel, úgy a férjem is ledöbentett ugyanezzel a kéréssel, ilyesmit nem lehet már ebben a korban kérni. Tizenéves kamaszok csinálnak ilyet, vagy inkább ovisok...
Az indokot meg leírtam, ennyi "rossz hatás". Tény, hogy nem a legerkölcsösebb nő a világon (nős ember szeretője) meg az életben sem a legsikeresebb, nyilván ezt kompenzálja a szeretetéhségével, amit ezúttal rossz emberrel próbál enyhíteni, de mint említettem volt én nem járok vele bulizni, átjön és beszélgetünk, vagy elmegyünk sütizni, ennyi.
8/36 A kérdező kommentje:
..és nem itt verem a mellem, inkább tudni szeretném, hogy másoktól kértek-e már ilyet, vagy ti kértétek már a férjetektől, tehát hogy alapjában véve ez normális dolog és csak én maradtam ki valamiből?
Engem érdekelne, mi az a "rossz hatás", ennek ismeretében tudnék válaszolni a kérdésre. Miben változtál meg, vagy mit tettél a barátnőd hatására?
2014. ápr. 23. 12:30
Lehet, hogy ismeri azt a mondást, hogy madarat tolláról, embert barátjáról.
2014. ápr. 23. 12:35
Kapcsolódó kérdések: