Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az mennyire megalázó egy nőnek, ha esküvője napján közli vele a jegyese, hogy mégse veszi el? Volt már ilyen a környezetetekben?
Szerinted mennyire megalázó? és ugyan emnnyire minősíti a pasit?
És AZT AZ EMBERT, akitől megtudta - a szokásos "jóakarókról beszélek, ha nme tűnt volna fel, akik folyton s--art kavarnak és ezt úgy adják elő, mintha még hálásnak is kéne lennünk ezért - mennyire veszi elő a lelkiismerete? Jó érzi magát, hogy szétbombázott egy
párt?
Teljesen mindnegy, hogy miféle múltja volt a nőnek avgy a férfinak. Nyílván megbeszélték és úgy házasodnak össze. Ilyenkor össze kell házasodni, és közös erővel megkeresni a "jóakarót" és szép csöndben úgy elintézni, hogy többet hugyozni is csak sírva járjon. Van annak módja, hogy ne legyen ennek nyoma. Rohadt kis patkányokkal így kell bánni.
Miért a férfi a tapló bunkó?
A feleség prostituált volt, nem mondta el a leendőbelijének, gondolta úgysem derülhet ki, de a párja megtudta, és nem akarta elvenni. Még ekkor is a férfi a hibás? Miért, az a férfinek nem megalázó, ha kiderül, hogy egy hazudozó prostituálthoz megy feleségül? (és most jöhetnek a lepontozók)
Tudom miről beszélek, ugyanis a környezetemben hasonló volt. Készültek az esküvőre, de kiderült, hogy az esküvő előtti pár napban a menyasszony mással hempergett. A férfi amikor megtudta, nem jutott szóhoz, majd beletellett pár napba (esküvő előtt), mire összeszedte magát, és megmondta kerek-perec, hogy költségek ide vagy oda NEM veszi feleségül.
Nem értem azokat a szánalmas nőket, akik még ilyenkor is a férfit hibáztatják, mert "jaj ez a nőnek nem tudod milyen megalázó?"
Miért, egy férfinek semmi nem lehet megalázó? Vagy neki tűrni kell szó nélkül mindent? Azért álljon már meg a menet, mondom ezt úgy, hogy 27 éves nő vagyok, aki férjnél van.
" hazudozó prostituálthoz megy feleségül"
FÉRJHEZ
elnézést, közben már a következőt akartam írni :)
A mondas ugy tartja, hogy "Kurv.bol lesz a legjobb feleseg"
Persze meg kutyából szalonna,hajuk már aki ku..a volt az az is marad házasságban is. Ilyen nőt ki akarna gyerekei anyjának,mégis milyen példát mutatna.
Ha "kiderült", akkor a nő nem volt őszinte, eltitkolta, hazudott. És mindegy mikor, kiderült az igazság. Nem értem miért a férfit kell szidalmazni és elmondani mindennek.
Nőnek igen, megalázó. De a férfinek még jobban. Vagy az nem lényeges? A férfinek nyugodtan lehet megalázó, csak a nőnek ne essen semmi lelki bántódása?
Megtudta, és úgy döntött, hogy nem veszi el. Miért kéne ezért elítélni? Csak azért vegye el a nem őszinte, ex-prostituált, hazug nőt, hogy neki ne legyen megalázó? Ez nagyon álszent dolog, és pont hogy így meg a férfi alázná porig magát.
Csak azért, mert nő, még nem jelenti azt, hogy következmény nélkül bármit megtehet. Pedig én is lány vagyok, 20 éves. Ha nekem lenne ilyen múltam, én elmondtam volna régebben, és nem tagadom le. Sokkal súlyosabb ha később valahonnan kiderül, ráadásul ilyen nagy esemény előtt.
Tehát akinek szent meggyőződése, hogy a férfi ugyanolyan hibás a történtekben, az gondolkozzon el. Ha én valakiben megbízok, akkor elmondok neki ilyen fontos dolgokat, még akár a legelején. Ha a nő letagadta, az ő baja, hogy később kiderült, és véleményem szerint megérdemelte, hogy nem vették el. Ha én fiú lennék, nekem is megalázó lenne egy ilyen nőszemélyhez hozzámenni, és nem is tenném meg. Főleg nem azért, hogy neki jó legyen. Ha annyira nem tisztelt, hogy ennyit elmondjon, akkor nem tudom mit vár az ilyen, esküvő ide vagy oda.
"Nem értem miért a férfit kell szidalmazni és elmondani mindennek. "
Mert ők is egy büdös k.rák,akik azt hiszik ez természetes minden nőnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!