Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Megvaltozhat az a no aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megvaltozhat az a no aki eddig minden kapcsolataban felre lepett?

Figyelt kérdés

30as no, eddig harom komoly kapcsolaton es kb ugyanannyi futo kalandon van tul. A kapcsolatai miatta ertek veget, mert felre lepett es vagy lebukott vagy bevalotta. A szeretokkel soha nem volt hosszabb kapcsolata (szerintem csak addig mig kiheverte a szakitast).

Azt mondja azert ment felre, mert unalmas, kiszamithato lett a kapcsolat nagyon ellaposodott es mar nem erezte jol magat.

Egy ilyen no megvaltozzhat?

Nem ertem miert a megcsalast valasztja? Ha egy kapcsolatban nincs tuz akkor az mar menthetettlen? Honnan tudom, hogy mar nincs tuz?

Es egy fontos kerdes meg a vegere, te miert vagy huseges?

Mert felsz, hogy elveszited a parod? Vagy elvi okai vannak? Esetleg mas miatt?

2014. ápr. 9. 12:02
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Én is ilyen voltam,3 kapcsolatom volt,mindegyikben félreléptem.

Jól esett szórakozni,jó volt az érzés,hogy másoknak is kellek,de mégis ott volt a biztos kapcsolat a háttérbe.

MEGVÁLTOZTAM!Megismertem a férjemet,és azóta NEM léptem félre!!Hűséges vagyok,és van már egy 1 éves lányunk is.

Fogalmam sincs,hogy voltam képes ilyeneket tenni.De ma már képtelen lennék rá!Sose csalnám meg őt,szeretem!

Szóval igen,meg lehet változni,ha van kiért és miért!

2014. ápr. 9. 15:13
 22/25 A kérdező kommentje:

Koszonom

Kedves utolso valaszolo

elmeselted a ferjednek a multad? Hogy reagalt?

2014. ápr. 9. 15:23
 23/25 anonim ***** válasza:

Igen,persze hogy el.Tudott mindenről.

És azt mondta rá,hogy majd ő megváltoztat,és figyeljem meg,hogy mellette hűséges leszek.És így lett. :)

Bízik bennem,hisz anélkül nem működne a kapcsolatunk!

És nem verem át!!

2014. ápr. 9. 15:38
 24/25 anonim ***** válasza:

Ha max 1 kapcsolatában lépett volna félre akkor azt mondanám hogy megváltozhat. Tapasztalat. De így, hogy mindegyikben, szerintem nem.

Az én hűségemnek több oka van.

1. szeretem a férjem. Ezért aztán nem vágyom másra. Így nem is csalom meg.

2. tisztelem őt és a kapcsolatunkat. (nem fogom megalázni azzal hogy megcsalom)

3. nagyon jól tudom mit jelent az én lelkemnek egy félrelépés mert egyszer velem is megtörtént tizenéves koromban, másik kapcsolatban, és soha többet....szóval igen, elvi kérdés is számomra. N/28

2014. ápr. 9. 16:25
 25/25 anonim ***** válasza:
Nekem a barátom ugyanez, csak férfiben, meg annyiban más, hogy neki kalandokból is volt bőven a néhány komoly kapcsolat mellett. Ő nem tudott megváltozni, pedig úgy látom, hogy egyébként boldog mellettem és ha régebben kérdeztem, hogy változtatna-e valamit a kapcsolatunkon, mindig azt mondta, hogy neki így tökéletes. Ennek ellenére... de persze ettől még nem mindenki ilyen, lehet, hogy tényleg megváltozik ha olyat talál, akit igazán szeret.
2014. ápr. 9. 17:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!