Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Megvaltozhat az a no aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megvaltozhat az a no aki eddig minden kapcsolataban felre lepett?

Figyelt kérdés

30as no, eddig harom komoly kapcsolaton es kb ugyanannyi futo kalandon van tul. A kapcsolatai miatta ertek veget, mert felre lepett es vagy lebukott vagy bevalotta. A szeretokkel soha nem volt hosszabb kapcsolata (szerintem csak addig mig kiheverte a szakitast).

Azt mondja azert ment felre, mert unalmas, kiszamithato lett a kapcsolat nagyon ellaposodott es mar nem erezte jol magat.

Egy ilyen no megvaltozzhat?

Nem ertem miert a megcsalast valasztja? Ha egy kapcsolatban nincs tuz akkor az mar menthetettlen? Honnan tudom, hogy mar nincs tuz?

Es egy fontos kerdes meg a vegere, te miert vagy huseges?

Mert felsz, hogy elveszited a parod? Vagy elvi okai vannak? Esetleg mas miatt?

2014. ápr. 9. 12:02
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
90%

Elméletben az mondanám, hogy megváltozhat, mert lehet, hogy azért lépett félre, mert nem voltak jók a kapcsolatai, nem volt igazán szerelmes, nem volt boldog.

És ha megtalálja az "igazit" akkor ahhoz hűséges lesz.

De azért lennének bennem fenntartások, ha tudnám a páromról, hogy sose volt hűséges.

Az viszont pozitív, hogy elmesélte neked és nem titkolózik.

Azt én sem értem, hogy miért a megcsalás választják az emberek. Talán azért, mert fontos számukra a biztonság, a megszokás, kényelem. Viszont szeretgetésre, izgalomra is vágynak. És ha a házasságban, kapcsolatban két fél kell a problémák megoldásához. Ha csak az egyik tesz a kapcsolatért, akkor nem lesz megoldás. Ilyen esetben is el tudom képzelni, hogy az aki próbálkozik rendbe tenni a kapcsolatot, de a másik fél részéről semmi hajlandóság nincs, akkor másnál keres egy kis boldogságot.

Nem azért vagyok hűséges, mert félek, hogy elveszítem a párom, hanem azért mert szeretem és nincs szükségem másra, nem is tudok úgy gondolni másra. Ha valaki egy kicsit is felkelti az érdeklődésem, akkor már tudom, hogy valami gond van.

2014. ápr. 9. 12:10
 2/25 anonim ***** válasza:

Erdekes kerdes h meg tud e valtozni

Ahhoz akarnia is kell. De lehetseges h megtud. Nem zarnam ki. Csak ha vki folyton ezt a strategiat valasztja mint o akkor az ember nem sok eselyt lat ra illetve nem sok hitelt ad neki. Nekem is van ilyen holgy a kornyezetemben es hiaba h hiszek a valtozasban...amikor meghallottam h uj kapcsolata van egybol az futott at az agyamon h vajon ezt a csavot mikor csalja meg.

2014. ápr. 9. 12:13
 3/25 anonim ***** válasza:
90%
Ez a nő még soha életében nem volt szerelmes. Megváltozhat, ha egyszer tényleg beleszeret valakibe, nem csak párkapcsolata lesz.
2014. ápr. 9. 12:16
 4/25 anonim ***** válasza:
2014. ápr. 9. 12:23
 5/25 anonim ***** válasza:
70%

Persze, Stohl András is megváltozott és leszokott a drogokról meg a piálásról minden egyes balesete után. :D

A megcsalás még egy rossz kapcsolatra se lehet megoldás, akibe csak egy minimális erkölcsi tartás is szorult, az először véget vet a régi kapcsolatnak, és csak utána jön össze mással.

És a kérdésedre: egyrészt elvi okokból vagyok hűséges, másrészt igényem sincs félreqrásra. Úgyhogy ilyen szempontból szerencsés alkat vagyok, ez nekem nem valami erőfeszítés-féleség, hanem az alapállapotom. :)

2014. ápr. 9. 12:39
 6/25 anonim ***** válasza:
30%

Nem.

Ez a válaszom 98%-ban biztos.

2014. ápr. 9. 12:40
 7/25 anonim ***** válasza:
61%

Elolvastam a kérdésedben ezt a mondatot:

"Azt mondja azert ment felre, mert unalmas, kiszamithato lett a kapcsolat nagyon ellaposodott es mar nem erezte jol magat."

Most már 100%-ban biztos vagyok benne, hogy konkrétan ez a nő nem fog megváltozni.

Én is kezdtem már párszor ilyenekkel, de menthetetlenek.

Nem bírja felfogni az agyuk, hogy egy kapcsolat mindenképpen ellaposodik idővel, mivel 1 év múlva már soha nem olyan, mint az első két hétben. Egy év alatt kiismerjük a másikat, nem tartogat már olyan izgalmakat, mint az elején és ez zavarja őket, nem bírják elviselni.

Azért nem próbálják meg feldobni a lapos kapcsolatot, mert az ilyen nők általában erős személyiséggel rendelkeznek, amiből fakadóan úgy érzik, hogy egy kapcsolatban a másik fél feladata az ő kiszolgálásuk, mellesleg egy erős személyiséggel rendelkező nő könnyen talál magának új férfit, ugyanis jóval vonzóbb préda, mint egy alamuszi, szende nő.

Ilyen egyszerű.

2014. ápr. 9. 12:46
 8/25 anonim ***** válasza:

Kedves Utolsó, ha jól értem, akkor mégiscsak minden 100 nőből kettő megváltozhat szerinted? :-)

Kedves Kérdező, igen, szerintem megváltozhat, de ahhoz nagyon kell szeretnie a párját és ennek kölcsönösnek kell lennie. Honnan tudod, hogy már nincs tűz? Abból ahogy rád néz, ahogy hozzád ér, hozzád bújik, ahogy beszél veled, ahogy őszintén megbeszélitek a legkellemetlenebb dolgokat is...

Minden kapcsolatban vannak hullámvölgyek, ilyenkor kell nagyon figyelni, hogy esélye se legyen egy harmadik félnek bekerülni a képbe... mert ha már ott van, bármi megtörténhet...

2014. ápr. 9. 12:50
 9/25 anonim ***** válasza:

Ha csak ezek miatt, hàt nem tudom...Ha fiatal, akkor talàn, benö a feje làgya, megtanul uralkodni az ösztönein, becsülni a màsikat és önmagàt azzal, hogy nem bàntja a pàrjàt.

De ez sajnos ritka.

2014. ápr. 9. 12:51
 10/25 anonim ***** válasza:
Bocsi, azt írtam le, honnan érzed, hogy még van tűz, nem azt, hogy már nincs...
2014. ápr. 9. 12:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!