Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ti éreztek ilyesmit?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti éreztek ilyesmit?

Figyelt kérdés
Ez egy kicsit ezo-s lesz,de érdekelne,hogy éreztétek már úgy,hogy ti tényleg egymásnak lettetek teremtve? Esetleg vannak itt olyanok,akik találkozása szinte sorsszerűnek tűnik?
2014. ápr. 8. 23:00
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
23%
igen az exemmel.... teljesen 1 elet ut volt.. azonos hobbi eletcel ugyanazt szerettuk szinte sosem veszekedtunk.. 2 evig voltunk egyutt de szetmentunk eleg hosszu hogy miert a lenyeg hogy kihasznalt.... de azon kivul mindenki azt mondta hogy egymasnak lettunk teremtve igaz sok volt a korkulonbseg ( 10ev) de tenyleg 99%-ban megegyeztunk,mint az ikrek.. baratsagbol lett szerelem
2014. ápr. 8. 23:15
 2/12 anonim ***** válasza:
92%

sorsszerű..akiknek találkozniuk kell azok találkoznak..

te kérdező éreztél ilyet?

2014. ápr. 8. 23:16
 3/12 A kérdező kommentje:
Még nem éreztem ilyet,de hiszek az ilyesmiben.
2014. ápr. 8. 23:29
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

a mostani barátommal. van benne valami, ami miatt biztonságban érzem magam. persze hasonlítunk sok mindenben, de ugyanakkor különbözünk, és olyan...nem is tudom, mintha összeillő puzzle darabok lennénk.

a sorsszerű találkozásban pedig az exemmel volt. miatta békültem ki anyámmal és változtattam meg teljesen az életem. persze megcsalt, de már azt sem bánom. :D

2014. ápr. 8. 23:45
 5/12 anonim ***** válasza:
80%
Én nem hiszek az ilyenben, sokszor pl az ellentétek működnek nagyon jól. Szóval inkább ember függő,mint a sors döntése.
2014. ápr. 8. 23:50
 6/12 anonim ***** válasza:
87%

Talán a mi találkozásunk sorsszerü volt a férjemmel.

Elmesélem.

Munkát kaptam egy helyen,ami nem nagyon tetszett,de örültem,hogy végre van munkám. Teltek múltak a hónapok,és egyre jobban utáltam ott dolgozni. Minden nap sirva mentem haza...

Egyszer azt mondta az anyukám,hogy mindig minden okkal történik,és biztos oka van annak is,hogy ott kell,hogy dolgozzak.

Szóval eltelt 4 hónap,amikor is megjelent egy új kolléga,aki amikor besétált az ajtón,azonnal megfogott. Már akkor elkezdödhetett valami.

De párkapcsolatban élt,mint ahogy kiderült. Ennek ellenére jó barátok lettûnk. Nagyon sokat beszélgettünk a melóhelyen. Kiderült,hogy hónapok ota gondolkodik a szakításon.

Igy is lett,szakítottak.

Utána randizni kezdtünk,minden tökéletes volt!

Ennek immár 6 éve. Azóta összeházasodtunk és van már egy 1 éves kislanyunk.

Anyukám pedig azóta emlegeti,hogy ö megmondta,hogy oka volt,hogy az élet oda sorolt,arra a munkahelyre...mostmár én is igy gondolom! :)

2014. ápr. 9. 00:01
 7/12 anonim ***** válasza:
Mi egy suliba jártunk a párommal 2 évig és soha, egyetlen egyszer sem tűntünk fel egymásnak. Még csak az arcunk sem volt ismerős a másiknak, pedig nem túl nagy az a hely. Aztán amikor ő végzős volt, volt a suliban egy vizsga, amit vegyes csoportokban írtunk, különböző évfolyamokról. Egy terembe kerültünk... ő ült előttem. :) Ennek már 5 éve. :)
2014. ápr. 9. 01:04
 8/12 Enesen89 válasza:
100%
Persze. En is éreztem/érzek ilyet.. es ha tenyleg igy van, azt ha külön váltok sem tudod feledni. Mindig érezni fogod, hogy csak vele lennel teljes, hiába lehet más jo kapcsolatod :) en beletorodtem..
2014. ápr. 9. 01:18
 9/12 anonim ***** válasza:
Igen,a mi találkozásunk egyértelműen sorsszerűnek tűnt.Mentem hozzá vizsgálatra,ő jött a másik felől.Második találkozás volt,végigmértem és megakadt a szemem rajta.Ò ahogy jött,közben rám nézett és hirtelen megállt.Úgy álltunk pár másodpercig.Már abban a pillanatban úgy éreztem,hogy megbízom benne.Annyira gyönyörű volt,ilyen szépet még életemben nem láttam és azóta is ő nekem a legszebb a világon.
2014. ápr. 9. 04:52
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Igen, igen, igen.

Mi például úgy ismerkedtünk meg, hogy a férjem egy metálos újságban hasonló zenei ízlésű emberkékkel szeretett volna haverkodni/levezni. Ezt én véletlenül megláttam, és bár előtte sosem írtam senkinek...mégis azt éreztem,hogy írnom kell! Aztán már az első levélváltás után kiderült, hogy pontosan ugyanaz a neve (vezeték és kereszt szintén), mint fateromnak, és ugyanabban a hónapban és ugyanazon a napon született, mint anyum!!!! Ez véletlen lenne?? Kizárt!! Mégcsak nem is hallottam ennyi egyezésről sehol máshol! Sőt, nem is tucat nevünk van (pl. Kovács, Kis stb) Szóval igen...egyértelműen éreztem/tudtam, hogy nem véletlenül bukkantunk egymásra! Tudom, hogy Ő az én másik felem! 10 éve boldogok vagyunk... Pont ma van a 10. évfordulónk. ;) 29/nő

2014. ápr. 9. 10:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!