Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Hogy áll nálatok a kezdeményez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy áll nálatok a kezdeményezési arány?

Figyelt kérdés
Ki kezdeményezi gyakrabban a szexet? Mennyi alkalomból mennyiszer marad el?
2014. ápr. 8. 21:56
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
42%
Mifelénk a postás...
2014. ápr. 8. 21:57
 2/11 anonim ***** válasza:
43%

Mindketten kezdeményezünk, mindketten kívánjuk egymást, úgyhogy annyira nem is kell senkinek sem kezdeményeznie, csak úgy jön magától a dolog.

És mi marad el? Ezt nem értem :S

2014. ápr. 8. 22:06
 3/11 anonim ***** válasza:
68%
Én mint feleség kezdeményezek többször, nem szokott elmaradni, csak neki nincs annyi igénye mint nekem.
2014. ápr. 8. 22:14
 4/11 anonim ***** válasza:
87%
Általában én kezdeményezek, de nem mindig jön be, mert neki kevesebb szex kell, mint nekem. De azért, ha nagyon kiteszek magamért, akkor sose marad el. :DDD Ha fáradt, akkor általában elmarad, de kibírom. :P
2014. ápr. 8. 22:27
 5/11 anonim ***** válasza:
60%
mindketten kezdemenyezunk.. kb 60/40 % a javamra.. :D tobb az igenyem :)
2014. ápr. 8. 22:39
 6/11 anonim ***** válasza:
60%
Pár éve kb.70-30 volt javamra. Most 70-30 a javára.
2014. ápr. 8. 22:57
 7/11 anonim ***** válasza:

Sok dologtól függ..

Nem mindig vagyok rámenős.. Akkor gyaran elmaradt,ezt nehz elkepzelni, de tudom az okát, már megbeszéltük,mazőta nem marad el

Változó, van amikor 90-10

Van amikor 50-50 van amikor 10-90

Van amikor csak valamelyikünk előbb lép, de a másik is arra gonol..

Ngyon változó..

Viszont űgy nagy általánosságban 60-40 a javamra..

Elmaradni. Ritkán maradel, ha egyértelműen jelezzük mit akarunk...( ha nem is azt akarja, akkor is előfordul, hogy mégs az lesz, de éppen elalváskor, vagy már elaludtam akkor kezd el simogatni, arra nem igazan vagyok vevő)

2014. ápr. 9. 07:09
 8/11 anonim ***** válasza:

Eléggé közös a dolog, igaz még csak 5 éve vagyunk együtt. Ha mondanom kellene valamit, akkor 60% nekem, 40% neki. Ő 10 évvel idősebb nálam és sajnos egészségügyi problémája is van (gerincsérv két helyen), úgyhogy volt, hogy a fájdalmai miatt elmaradt a dolog. Nehéz megmondani, hányszor marad el, szerintem idáig ha 10 alkalom volt, akkor sokat mondtam.

De amúgy nagyon odafigyelő szerető, ha nekilátunk, akkor kő kövön nem marad ;)

Kb. hetente 2-3-4 alkalommal vagyunk együtt, programfüggő.

2014. ápr. 9. 11:18
 9/11 anonim ***** válasza:
Mindketten szoktunk kezdeményezni. Nagyon ritkán marad el. Mi többnyire napközben már a másik tudtára adjuk, hogy szeretnénk este "valamit". Az a kevés alkalom, amikor elmarad, az azért van, mert a másiknak mégsem úgy alakul a napja, mondjuk nagyon fáradt estére, akkor halasztódik. Én imádom napközben a férjem tudtára adni, hogy kívánom, mondjuk egy buja sms-sel. De a halasztás nagyon ritka, szerintem 1 kezemen meg tudom számolni, hogy hányszor volt ilyen, pedig 6 éves házasok vagyunk.
2014. ápr. 9. 12:00
 10/11 anonim ***** válasza:

Férjem kezdeményez gyakrabban. De én is szoktam, kb 60-40% a javára.

Van, hogy elmarad, mondjuk 10-ből kétszer. 3 kicsi gyerekünk van, ha betegségük, nyűgjük van, az felborítja az esti terveinket :)

2014. ápr. 9. 12:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!